reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Witam witam:sorry2:

Pati oj rzuca nas rzuca:rofl2:od poniedziałku na tydzień do Świnoujścia jeszcze pojedziemy chyba:sorry2:fajnie się tak czyta o Twoich chłopakach. No i ja też tęskniłam
Sugar fajnie to musi wyglądać Iggy taki may a już taki opiekun:nerd: miałaś się odezwać jak będziesz w kanzas:dry:
atol świetne kurtałki!!
Dita szybkiego powrotu do zdrówka dla Małej!!
Iza witam nową koleżankę:tak:
Agnieszka kk u nas też słoneczko aż miło za okno wyjżeć. Ja też nie mam większych problemów z wagą i jem co popadnie:-p

Nieistotna może byś nas odwiedziła w Świnie?

MOje dziecko od tygodnia zainteresowało się bajkami i tak mam już dosysć TELETUBISÓW:baffled::rofl2:

reklama
Agaton na 3 miesiące napewno
mieszkanie mamy od 10.11 bo tak koleś jakieś pierdoły robi i prysznic ma zamontować. Nie dam się zabić ale to jest niedaleko grunwaldzkiej gdzieś. przedszkole Mapeta też w okolicy. A praca na Orzeszkowej zaraz za palmiarnią. Jak się tylko tam ogarnę trochę to jasne, ze możemy się spotkać:tak:

Kamilka buziaki dla Dzieciaków!!!!!!!

hejka, witam sie cieplo

ja mam pytanie do Kate
czy w swoim lekarskim itd srodowisku itd mozliwe jest przeprowadzenie czegos w rodzaju kampanii spolecznej? tzn czy orientujesz sie czy lekarze chetnie w czyms takim uczestnicza?
i na jakich zasadach?

... a tak poza tym co siedzę sobie i myślę jak to będzie w Święta Bożego Narodzenia,do Polski nie lecimy a więc zostaniemy tu sami,no może zgadamy się ze znajomymi i będzie weselej.Od 2 tygodni w naszym mieście ulice aż błyszczą od lampek,kolorowych światełek i stroików świątecznych i za każdym razem jak przechodzę to robi mi się miekko na serduchu.Chyba zacznę rozglądać się za prezentami hihi:-)bo czas tak szybko leci a po co zaprzątać sobie tym głowę chwilkę przed świętami:-)

...i zimno na dworze jest....fuk jak ja nie lubię takiej pogody:dry:

To się porobiło :baffled:
Ditka dużo zdrówka dla Natalki !
Kamila Wam tez dużo zdrówka i dla Ciebie cierpliwości dzielna mamo !
Pati dobrze , że to tylko tak się skończyło ( wiem co mówie ! ) :tak:
Sara witaj :-)

U nas też jakoś tak nie za ciekawie ostatnio : w poniedziałek potworne zderzenie głowy mojego syna ze scianą - wymioty i podejrzenie wstrząsu mózgu , ale jak się okazało to tylko kolacja wydalona pod wpływem skakania po łóżku chwile przed zderzeniem :sorry2: ; a wczoraj wyjął moje perfumy z torebki i psiknął sobie prosto w oko - przepłukanie nie za bardzo pomogło , bo jeszcze dziś jest zaczerwienione ... ech ...
To tyle chyba :sorry2:
acha my bajek ani tv nie oglądamy - a tak dla zasady .

Roni , wiem wiem nie jestem Kate , ale co nieco wiem o organizacji kampanii społecznych ,więc chętnie odpowiem , opowiem i pomogę w razie potrzeby :tak:

Pozdrawiam cieplutko w to słoneczne ( bynajmniej u mnie :-p ) popołudnie :happy2:

anitko, w sumie to narazie sytulacja sie rozkreca
ale obiecalam ze stane na glowie i to zrobie
juz napisalam chyba do wszystkich, mozliwych osob jakie byly by w stanie pomoc, i na tym nie poprzestane
ale moze o co chodzi napisze na ns...

Pisz pisz , czekam cierpliwie :tak:
właściwie to domyślam się o co chodzi , bo wchodziłam w ten link :-(
straszne to i przeokrutnie smutne :-(
Dlatego tym bardziej pomogę no ile będzie to możliwe , a jako agencja myslę ,że mogłabym trochę zdziałać .

reklama
staje przed termometrem a u nas uwaga 19stopni!
ciepło aż miło!! za to moje dziecko było na dworze całe 15minut i przyszedł sobie sam do domu i wyjść na dwór już nie chce. Aż mi szkoda

_anita_ ładnego masz kaskadera! DObrze, że nic poważniego się nie stało!

ROni co Ty kombinujesz kobietko?

Do góry