reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej laseczki

Kasiu, trzymam kciuki zeby wszystko juz przeszlo
nienawidze chorob :-(

Nonek, Sugar, milego balowania :-D

Aenye, mowilam ze chlopaki sa super
dziewczynki tez, ale zobacz jaki raj na dzien kobiet bedziesz miala :-D ja mam male rozstepy, ale brzuch flak ze hej
tez chcemy trzecie, ale tak za 10 lat ;-)

Agnieszka witaj :tak:

Nieistotna, ucaluj Filipka

Cosmo, a sama zauwazylas ze Ci sie cos tam obnizylo? pytam, bo u mnie nie wsio tez jest ok, kazali mi nosic pas poporodowy zeby mi macicy nie rozwalilo, ale nie wiem jaki dobry :-(

Kate mamy na usg mamy dopiero 23 wrzesnia
no i sto lat dla Asi!
18-te%20Urodziny

Dołączam sie do życzeń dla Asi :-) Kate bardzo ładną masz córkę!!

Roni u mnie się zaczęło tym, że nie trzymam moczu :zawstydzona/y: np. jak kichnę, zakaszle to zaras się posikam...albo jak bardzo mi się chce i nie pójdę od razu to też jestem posikana... i jeszcze w ciąży z Michasiem lekarz jak mnie badał to powiedział, że mi się poobniżało, że będę musiała mieć plastyke krocza i takie tasiemki podtrzymujące, pomyślałam, że skonsultuje to jeszcze z innym lekarzem dla pewności, ale podczas porodu sam profesor mi to również powiedział, był w szoku, bo jestem za młoda, takie rzeczy zdażają się u starszych babć no i dał mi czas do 30.... i zakaz dźwigania żeby się nie pogłębiało, teoretycznie mogę dźwigać do 2kg a jak jest w praktyce to wszyscy wiemy... jak jest tylko troszkę obniżone to rehabilitacja wystarczy, u mnie obniżenie było znaczne generalnie powinnam miec cesarkę a nie rodzić naturalnie, bo przy porodzie może obniżyć się jeszcze bardziej... mnie to nie boli ani nic takiego nie czuję, tylko jest dla mnie duzym dyskomfortem, bo takie posikanie się nie jest miłe...

Dita ja mam tak codziennie :-D:-D:-D

okaz7.gif
ASIU Wszystkiego naj naj lepszego!!!

Kate nonono powiem że modeleczka Ci rośnie:tak:
Brunia całuję w rączkę, dzielny był:sorry2:
Kasiu i jak u lekarza, co dostał......
Dita i jak ta kasiorka
Nonku Sugar wypijcie za nasze zdrowie:tak:
Cosmo współczuję moja sąsiadka miała coś takiego robione, jest zadowolona, ale ona to już swoje lata ma:sorry2:, a co do dzieci to moja koleżanka z pracy jest z takiego małżeństwa, ona jest dzieckiem obecnych rodziców , ale mówi że jej ojciec nie faworyzował wzszystkie były traktowane jednakowo stosownie do wieku, zresztą jak kogoś poznasz to od razu się zorientujesz jak ma stosunek do Twoich dzieci, one zawsze będą najważniejsze:tak:

Kurcze a ja chyba jakiegos poletniego dola lapie.

Cosmo w dupe za ta diete powinnas dostac. A tak na marginesie to 3 miechy po porodzie to nie za wczesnie...daj ochlonac hormonom. Poza tym chyba masz troche schiza bo ja tam nie widze zebys grubasem byla.

STO LAT dla ASIENKI od cioci, wujka i MAriki.

Sugar Nona wypijcie moje zdrowko;)

Kasia zdrowka dla PIotruli

Kasu ach te nieznosne dzieciaki. Mam nadzieje ze Brunio sie nie wystraszyl.

Agnieszka ja nie miaalmokazji Cie poznac...hello. A z Leicester mam fajne skojarzenia...to moje poczatki z M. Mieszkalismy niedaleko. Az mi sie chwilowo humorek poprawil.

A z tymi rozstepami to ciotka kosmetyczka mi powiedziala ze to bardziej genetyka niz kremy...kto podatny i tak bedzie mial i zaden krem nie pomoze.

Ostatnia edycja:
ejo

sto lat Asiu:happy:

mamma mia ale mialam dzis dzien, zabralam do pracy ze soba kluczyki do obu samochodow i T nie mogl Hanki do przedszkola zawiesc:dry:

masakra, pierwszy raz mi sie to zdarzylo, generalnie to T bardzo dobrze to przyjal, ja to bym go rozszarpala doslownie jakby on taki numer wywinal:sorry2:

dobra musze spadywac, pozdrowionaka pa

reklama
Tylko się melduję - my dalej 39,2C... Dostaliśmy antybiotyk - z morfologii wynika że to bakteryjne ścierwo (wysokie OB i znacznie przekroczone normy leukocytów), a babeczka mówi że jak mu nie przeszło w tydzień i się nic nie poprawia to lepiej dać antybiotyk. Za tydzień do kontroli i skierowanie znów na morfologię. Ale wydaje mi się że powolutku będzie zdrowiał, bo dziś jakoś trochę mniej marudny i więcej jadł. Buziam wszystkie! :happy:

Do góry