reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Uff nadrobiłam

Sto latek dla Asi
Suger Nonek bawcie sie dobrez :-)
Agnieszka witaj :-) miło cie poznać
Zdrówka dla Piotrusia niech szybko dochodzi do siebie
Buziaczek dla Brunia co za zwierzaki z tych dzieci
Maja wyscigówka super :tak:
Pingwinku wiem cos o tych dolegliwosciach pamietam jak z Filipem bylo przez ostatnie pare tygodni całe szczescie teraz jakos luzik chyba kondycja lepsza dzieki maga długim spacerom :-D i bieganiem po placach zabaw
Co do rozstepów to ja sie smaruje całą ciaze miedzy ciazami rano i wieczorem zeby potem nie załowac narazie działa moje zapobieganie :-)

A ja jestem sama w domu M w pracy Małego babcia zabrała dzisiaj wieczorkiem i miałam w planie spakowanie torby szpitalnej ale chyba nic z tego :rofl2: bede sie pakowac ze skurczami chyba

Hej:-)

biedny Piotruś:-(
u nas tez Nata dzisiaj jakaś nieswoja:baffled:
stan podgorączkowy+leży+jęczy
teraz śpi, uffff

dziękuję wszystkim wam za życzenia dla Asi:tak:
Asia, lat 11, wzrost 158 cm, stopa 39, waga 42 kg, biust 65AA
o rany:szok:

Nona, Sugar wypijcie za nasze zdrówko:-D
Kamila WOW ty tez juz na wylocie:happy:

dobranocki

Atol:-D:-D:-D padłam
dlatego my mamy po 2 pary kluczy:tak::laugh2::tak:
Maja hej i buźka:-) co u Was? kiedy nas odwiedzicie?

Kasiu prosiłaś o piersi Asi:laugh2:;-)... i co???:-p

kurcze to Asia juz wyzsza niz ja i noge tez ma wieksza:-D

ale te dzieci rosna:szok:

maja wyscigowka swietna, moze do Gdyni bysmy kupil hmmm:confused:

no masakra z tymi samochodami, ale tak to jest jak sie wiecznie zamieniamy, bo w jednym mamy foteliki:dry:

jakas wykonczona jestem, a zamiast isc sapc to zamulam przed kompem

niech mnie ktos pogoni:sorry2:

Hej kochane,
Jestem na bieżąco z czytaniem. Serio, ale nie piszkam z częstego ostatnio braku możliwości.
Jednak wszystkie ściskam bardzo!

A Asi największego buziaka na świecie przesyłam i mocno ściskam i życzę najlepszego z okazji urodzinek:happy:
Jezu Kate jak przeczytałam posta Twojego o wspomnieniu sprzed 11 lat na głos Tomkowi to miałam łzy w okach:zawstydzona/y: Serio. Ściskam Was.

Aenye dzięki za Motyla:-) ładnie mi śpi. Nocki całe przesypia już długo, jakieś 2 miesiące. Nie mam z nią na razie żadnych problemów. Bracia ją uwielbiają czasem nawet zbyt inwazyjnie, ale krzywda żadnemu sie jeszcze nie stała.

Kasiu pozdrawiam Ciebie bardzo i pisz koniecznie co z Piotrusiem jutro sie bedzie działo. Oby szybko zdrowiał.

Pingwinku Ciebie też mocno ściskam. Trzymaj sie dzielnie:-)

Cosmo współczuję bardzo tego obniżenia. A jakieś bólowe zmiany odczuwasz?

Kasu całuję Brunia w łapkę. Jeju jak ja nie lubie takich sytuacji. Kazdemu kto krzywdzi moje dziecie przyrżnęlabym w łeb:no::crazy: Ściskam śliczniucha.

Nieistotna dzielny Filipek że i tak wytrzymał.:-)

Sugar, Nonek miłego imprezowania:-).

Roniak foto plizzzzzzzzzz:-p

Agnieszka witaj:-).

Maju wyrko cudne, ale zawartość wyrka przepiękna. Śliczna Pyzunia:happy:

Dita niechcieja na co masz:confused::-D

Atol spokojnie, każdemu sie moze zdarzyć:rofl2:

Kamilka pakuj lepiej bez skurczy;-) Bedzie łatwiej:laugh2:

Agutku:-)

Wszystkie bardzo pozdrawiam.

U nas jutro ostatni dzień z T.
Mam kłopot z Domisiem, jest coraz gorzej chory. Lucjan całkiem wyzdrowiał z lekarstwami poleconymi przez lekarza, a Domisiowi się ewidentnie pogarsza. Kaszle już mocno, w nocy wymiotuje, już 2 noc nie śpimy z T bo Domiś kaszląc wymiotuje. Syropy przeciwkaszlowe nie skutkują ani żadne clemastiny nie pomagają. No nie wiem. jutro mamy lekarza u nas w domu. Naszego lekarza. Wrócił z urlopu i moze on uratuje moje dziecię, bo jak nie to jade serio do szpitala na wykluczenie zapalenia płuc. O to martwie sie najbardziej.
T chory tez i to na antybiotyku. No nie jest za wesoło.
Spraw niezałatwionych mnogo aż nie wiem co robić.
Jedyne dobro że caly ten czas było z nim cudnie. Mam idealnego chłopa. Serio. I prosze mi nie zazdrościć;-):-p
Motyl zdrowa, śpi całe noce. Dziś tylko miała kłopot z zaśnięciem, ale generalnie bezproblemowa kobieta. Dziś dostała prezent od swojej chrzestnej sweterek z suwakiem ślicznie różowy:-p:-D i leżaczek taki ale kolor ciemnoniebieski : BeBe Confort leżaczek Naiade Jouets J. od G-7 ! (420866126) - Aukcje internetowe Allegro

Ja zdrowa, delikatnie smutna już, ale git. Twardym trzeba być a nie mientkim. Obejrzę sobie lejdis i poprawie nigdy w zyciu i bezie git:-D:-p:ninja2:

Atol sio spac.

Lucky trzymaj sie Ty twardzielu;-) ZDrowka dla Domonisia

Kate nie mam pojecia ...znow z M tocze wojne o pobyt w PL. I zastanawiam sie nad Istebna ale chyba nic z tego.
Pewnie predzej Wy do nas przyjedziecie. No wlasnie ...planujecie cos?
Spie dzis z dzieckiem...obrazilam sie.

A jutro koncze 28 lat:szok::szok:ale czuje sie na 18(czasami);-)

A przypomniałam sobie, że na to "obniżenie" i "rozluźnienie" po porodzie
u nas w "mojej":-D klinice mozna wypozyczyć jakaś maszynę i się coś tam przykleja w środku i idą impulsy do-od środka, które powodują wzmocnienie miesni pochwy
może zapytajcie o to u Was?
wiem, że koszt zakupu tej maszyny to ponad 3 tys. zł
a wypozyczenie na miesiąc to coś koło 200 zł
i podobno pomaga w max. 3 miechy
mi lekarz kazał ćwiczyć tylko mięśnie Kegla i serio pomaga!
może i wy ćwiczcie? może Wam trochę pomoże?

Maja nie wiem, czy planujemy:baffled:
okazało się bowiem, że mam każdy /czytaj KAŻDY/ weekend zajęty w październiku, listopadzie i grudniu
no tak to jest, gdy się człowiekowi zachciało dokształcić:-D:-D:-D
może jakoś w tygodniu? najwyżej Asi zrobię wolne w szkole:-)

teraz już na serio idę spać:tak::tak::tak:

Lucky kochana BUZIAKI i mocno się trzymajcie i zdrowiejcie
no i polecam syropek czosnkowy
przepis znasz:laugh2:

Maja ty stara du po;-);-);-):-D:-D:-D

jutro mnie nie będzie, bo mamy imprezkę łączoną /pierwsze urodziny Piotrusia, urodziny mamy mojej, urodziny Asi/ więc...

MAJU sto lat kochana, zdrowia i spelnienia marzeń:tak::tak::tak:
przyjaźni prawdziwej, miłości szcześliwej i wolności bez ograniczeń...
BUZIA:-):laugh2::-)

reklama
Maja to ja się też już dzisiaj przyłaczam bo nie wiem czy jutro zajrzę:sorry2:
STO LAT .....STO LAT.... W ZDROWIU ....I Z JEDNYM CHŁOPEM :tak:,
Maja no co ty nie żartuj mykaj do M:sorry2: i negocjujcie w łóżku;-)
A....i autko z poduszkami super, pokazywałam Alicji też się jej podobało

Lucky no to buziam mocno trzymaj się super mamo, obyś się myliła z tym zapaleniem płuc:confused:

Piotruś buziaki w ciepłe czółko:sorry2:
i Natali też dołącza do grona chorowitków ...no co się dzieje:-(

a ja mam mało czasu zeby z S tak posiedzieć i porozmawiać....troszkę mi szkoda, ale jakoś takie śpiochy się z nas zrobiły, dzisiaj ja wyjątkowo jeszcze na nogach.....

Do góry