reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Uff nadrobiłam
Sto latek dla Asi
Suger Nonek bawcie sie dobrez :-)
Agnieszka witaj :-) miło cie poznać
Zdrówka dla Piotrusia niech szybko dochodzi do siebie
Buziaczek dla Brunia co za zwierzaki z tych dzieci
Maja wyscigówka super
Pingwinku wiem cos o tych dolegliwosciach pamietam jak z Filipem bylo przez ostatnie pare tygodni całe szczescie teraz jakos luzik chyba kondycja lepsza dzieki maga długim spacerom i bieganiem po placach zabaw
Co do rozstepów to ja sie smaruje całą ciaze miedzy ciazami rano i wieczorem zeby potem nie załowac narazie działa moje zapobieganie :-)
A ja jestem sama w domu M w pracy Małego babcia zabrała dzisiaj wieczorkiem i miałam w planie spakowanie torby szpitalnej ale chyba nic z tego bede sie pakowac ze skurczami chyba
Sto latek dla Asi
Suger Nonek bawcie sie dobrez :-)
Agnieszka witaj :-) miło cie poznać
Zdrówka dla Piotrusia niech szybko dochodzi do siebie
Buziaczek dla Brunia co za zwierzaki z tych dzieci
Maja wyscigówka super
Pingwinku wiem cos o tych dolegliwosciach pamietam jak z Filipem bylo przez ostatnie pare tygodni całe szczescie teraz jakos luzik chyba kondycja lepsza dzieki maga długim spacerom i bieganiem po placach zabaw
Co do rozstepów to ja sie smaruje całą ciaze miedzy ciazami rano i wieczorem zeby potem nie załowac narazie działa moje zapobieganie :-)
A ja jestem sama w domu M w pracy Małego babcia zabrała dzisiaj wieczorkiem i miałam w planie spakowanie torby szpitalnej ale chyba nic z tego bede sie pakowac ze skurczami chyba
Hej:-)
biedny Piotruś:-(
u nas tez Nata dzisiaj jakaś nieswoja
stan podgorączkowy+leży+jęczy
teraz śpi, uffff
dziękuję wszystkim wam za życzenia dla Asi
Asia, lat 11, wzrost 158 cm, stopa 39, waga 42 kg, biust 65AA
o rany
Nona, Sugar wypijcie za nasze zdrówko
Kamila WOW ty tez juz na wylocie
dobranocki
biedny Piotruś:-(
u nas tez Nata dzisiaj jakaś nieswoja
stan podgorączkowy+leży+jęczy
teraz śpi, uffff
dziękuję wszystkim wam za życzenia dla Asi
Asia, lat 11, wzrost 158 cm, stopa 39, waga 42 kg, biust 65AA
o rany
Nona, Sugar wypijcie za nasze zdrówko
Kamila WOW ty tez juz na wylocie
dobranocki
atol
Fanka BB :)
kurcze to Asia juz wyzsza niz ja i noge tez ma wieksza
ale te dzieci rosna
maja wyscigowka swietna, moze do Gdyni bysmy kupil hmmm
no masakra z tymi samochodami, ale tak to jest jak sie wiecznie zamieniamy, bo w jednym mamy foteliki
jakas wykonczona jestem, a zamiast isc sapc to zamulam przed kompem
niech mnie ktos pogoni
ale te dzieci rosna
maja wyscigowka swietna, moze do Gdyni bysmy kupil hmmm
no masakra z tymi samochodami, ale tak to jest jak sie wiecznie zamieniamy, bo w jednym mamy foteliki
jakas wykonczona jestem, a zamiast isc sapc to zamulam przed kompem
niech mnie ktos pogoni
Hej kochane,
Jestem na bieżąco z czytaniem. Serio, ale nie piszkam z częstego ostatnio braku możliwości.
Jednak wszystkie ściskam bardzo!
A Asi największego buziaka na świecie przesyłam i mocno ściskam i życzę najlepszego z okazji urodzinek
Jezu Kate jak przeczytałam posta Twojego o wspomnieniu sprzed 11 lat na głos Tomkowi to miałam łzy w okach Serio. Ściskam Was.
Aenye dzięki za Motyla:-) ładnie mi śpi. Nocki całe przesypia już długo, jakieś 2 miesiące. Nie mam z nią na razie żadnych problemów. Bracia ją uwielbiają czasem nawet zbyt inwazyjnie, ale krzywda żadnemu sie jeszcze nie stała.
Kasiu pozdrawiam Ciebie bardzo i pisz koniecznie co z Piotrusiem jutro sie bedzie działo. Oby szybko zdrowiał.
Pingwinku Ciebie też mocno ściskam. Trzymaj sie dzielnie:-)
Cosmo współczuję bardzo tego obniżenia. A jakieś bólowe zmiany odczuwasz?
Kasu całuję Brunia w łapkę. Jeju jak ja nie lubie takich sytuacji. Kazdemu kto krzywdzi moje dziecie przyrżnęlabym w łeb Ściskam śliczniucha.
Nieistotna dzielny Filipek że i tak wytrzymał.:-)
Sugar, Nonek miłego imprezowania:-).
Roniak foto plizzzzzzzzzz
Agnieszka witaj:-).
Maju wyrko cudne, ale zawartość wyrka przepiękna. Śliczna Pyzunia
Dita niechcieja na co masz
Atol spokojnie, każdemu sie moze zdarzyć
Kamilka pakuj lepiej bez skurczy;-) Bedzie łatwiej
Agutku:-)
Wszystkie bardzo pozdrawiam.
U nas jutro ostatni dzień z T.
Mam kłopot z Domisiem, jest coraz gorzej chory. Lucjan całkiem wyzdrowiał z lekarstwami poleconymi przez lekarza, a Domisiowi się ewidentnie pogarsza. Kaszle już mocno, w nocy wymiotuje, już 2 noc nie śpimy z T bo Domiś kaszląc wymiotuje. Syropy przeciwkaszlowe nie skutkują ani żadne clemastiny nie pomagają. No nie wiem. jutro mamy lekarza u nas w domu. Naszego lekarza. Wrócił z urlopu i moze on uratuje moje dziecię, bo jak nie to jade serio do szpitala na wykluczenie zapalenia płuc. O to martwie sie najbardziej.
T chory tez i to na antybiotyku. No nie jest za wesoło.
Spraw niezałatwionych mnogo aż nie wiem co robić.
Jedyne dobro że caly ten czas było z nim cudnie. Mam idealnego chłopa. Serio. I prosze mi nie zazdrościć;-)
Motyl zdrowa, śpi całe noce. Dziś tylko miała kłopot z zaśnięciem, ale generalnie bezproblemowa kobieta. Dziś dostała prezent od swojej chrzestnej sweterek z suwakiem ślicznie różowy i leżaczek taki ale kolor ciemnoniebieski : BeBe Confort leżaczek Naiade Jouets J. od G-7 ! (420866126) - Aukcje internetowe Allegro
Ja zdrowa, delikatnie smutna już, ale git. Twardym trzeba być a nie mientkim. Obejrzę sobie lejdis i poprawie nigdy w zyciu i bezie git
Jestem na bieżąco z czytaniem. Serio, ale nie piszkam z częstego ostatnio braku możliwości.
Jednak wszystkie ściskam bardzo!
A Asi największego buziaka na świecie przesyłam i mocno ściskam i życzę najlepszego z okazji urodzinek
Jezu Kate jak przeczytałam posta Twojego o wspomnieniu sprzed 11 lat na głos Tomkowi to miałam łzy w okach Serio. Ściskam Was.
Aenye dzięki za Motyla:-) ładnie mi śpi. Nocki całe przesypia już długo, jakieś 2 miesiące. Nie mam z nią na razie żadnych problemów. Bracia ją uwielbiają czasem nawet zbyt inwazyjnie, ale krzywda żadnemu sie jeszcze nie stała.
Kasiu pozdrawiam Ciebie bardzo i pisz koniecznie co z Piotrusiem jutro sie bedzie działo. Oby szybko zdrowiał.
Pingwinku Ciebie też mocno ściskam. Trzymaj sie dzielnie:-)
Cosmo współczuję bardzo tego obniżenia. A jakieś bólowe zmiany odczuwasz?
Kasu całuję Brunia w łapkę. Jeju jak ja nie lubie takich sytuacji. Kazdemu kto krzywdzi moje dziecie przyrżnęlabym w łeb Ściskam śliczniucha.
Nieistotna dzielny Filipek że i tak wytrzymał.:-)
Sugar, Nonek miłego imprezowania:-).
Roniak foto plizzzzzzzzzz
Agnieszka witaj:-).
Maju wyrko cudne, ale zawartość wyrka przepiękna. Śliczna Pyzunia
Dita niechcieja na co masz
Atol spokojnie, każdemu sie moze zdarzyć
Kamilka pakuj lepiej bez skurczy;-) Bedzie łatwiej
Agutku:-)
Wszystkie bardzo pozdrawiam.
U nas jutro ostatni dzień z T.
Mam kłopot z Domisiem, jest coraz gorzej chory. Lucjan całkiem wyzdrowiał z lekarstwami poleconymi przez lekarza, a Domisiowi się ewidentnie pogarsza. Kaszle już mocno, w nocy wymiotuje, już 2 noc nie śpimy z T bo Domiś kaszląc wymiotuje. Syropy przeciwkaszlowe nie skutkują ani żadne clemastiny nie pomagają. No nie wiem. jutro mamy lekarza u nas w domu. Naszego lekarza. Wrócił z urlopu i moze on uratuje moje dziecię, bo jak nie to jade serio do szpitala na wykluczenie zapalenia płuc. O to martwie sie najbardziej.
T chory tez i to na antybiotyku. No nie jest za wesoło.
Spraw niezałatwionych mnogo aż nie wiem co robić.
Jedyne dobro że caly ten czas było z nim cudnie. Mam idealnego chłopa. Serio. I prosze mi nie zazdrościć;-)
Motyl zdrowa, śpi całe noce. Dziś tylko miała kłopot z zaśnięciem, ale generalnie bezproblemowa kobieta. Dziś dostała prezent od swojej chrzestnej sweterek z suwakiem ślicznie różowy i leżaczek taki ale kolor ciemnoniebieski : BeBe Confort leżaczek Naiade Jouets J. od G-7 ! (420866126) - Aukcje internetowe Allegro
Ja zdrowa, delikatnie smutna już, ale git. Twardym trzeba być a nie mientkim. Obejrzę sobie lejdis i poprawie nigdy w zyciu i bezie git
maja_1980
grudniowa mama '06
Atol sio spac.
Lucky trzymaj sie Ty twardzielu;-) ZDrowka dla Domonisia
Kate nie mam pojecia ...znow z M tocze wojne o pobyt w PL. I zastanawiam sie nad Istebna ale chyba nic z tego.
Pewnie predzej Wy do nas przyjedziecie. No wlasnie ...planujecie cos?
Spie dzis z dzieckiem...obrazilam sie.
A jutro koncze 28 latale czuje sie na 18(czasami);-)
Lucky trzymaj sie Ty twardzielu;-) ZDrowka dla Domonisia
Kate nie mam pojecia ...znow z M tocze wojne o pobyt w PL. I zastanawiam sie nad Istebna ale chyba nic z tego.
Pewnie predzej Wy do nas przyjedziecie. No wlasnie ...planujecie cos?
Spie dzis z dzieckiem...obrazilam sie.
A jutro koncze 28 latale czuje sie na 18(czasami);-)
A przypomniałam sobie, że na to "obniżenie" i "rozluźnienie" po porodzie
u nas w "mojej" klinice mozna wypozyczyć jakaś maszynę i się coś tam przykleja w środku i idą impulsy do-od środka, które powodują wzmocnienie miesni pochwy
może zapytajcie o to u Was?
wiem, że koszt zakupu tej maszyny to ponad 3 tys. zł
a wypozyczenie na miesiąc to coś koło 200 zł
i podobno pomaga w max. 3 miechy
mi lekarz kazał ćwiczyć tylko mięśnie Kegla i serio pomaga!
może i wy ćwiczcie? może Wam trochę pomoże?
Maja nie wiem, czy planujemy
okazało się bowiem, że mam każdy /czytaj KAŻDY/ weekend zajęty w październiku, listopadzie i grudniu
no tak to jest, gdy się człowiekowi zachciało dokształcić
może jakoś w tygodniu? najwyżej Asi zrobię wolne w szkole:-)
teraz już na serio idę spać
Lucky kochana BUZIAKI i mocno się trzymajcie i zdrowiejcie
no i polecam syropek czosnkowy
przepis znasz
u nas w "mojej" klinice mozna wypozyczyć jakaś maszynę i się coś tam przykleja w środku i idą impulsy do-od środka, które powodują wzmocnienie miesni pochwy
może zapytajcie o to u Was?
wiem, że koszt zakupu tej maszyny to ponad 3 tys. zł
a wypozyczenie na miesiąc to coś koło 200 zł
i podobno pomaga w max. 3 miechy
mi lekarz kazał ćwiczyć tylko mięśnie Kegla i serio pomaga!
może i wy ćwiczcie? może Wam trochę pomoże?
Maja nie wiem, czy planujemy
okazało się bowiem, że mam każdy /czytaj KAŻDY/ weekend zajęty w październiku, listopadzie i grudniu
no tak to jest, gdy się człowiekowi zachciało dokształcić
może jakoś w tygodniu? najwyżej Asi zrobię wolne w szkole:-)
teraz już na serio idę spać
Lucky kochana BUZIAKI i mocno się trzymajcie i zdrowiejcie
no i polecam syropek czosnkowy
przepis znasz
Maja ty stara du po;-);-);-)
jutro mnie nie będzie, bo mamy imprezkę łączoną /pierwsze urodziny Piotrusia, urodziny mamy mojej, urodziny Asi/ więc...
MAJU sto lat kochana, zdrowia i spelnienia marzeń
przyjaźni prawdziwej, miłości szcześliwej i wolności bez ograniczeń...
BUZIA:-):-)
jutro mnie nie będzie, bo mamy imprezkę łączoną /pierwsze urodziny Piotrusia, urodziny mamy mojej, urodziny Asi/ więc...
MAJU sto lat kochana, zdrowia i spelnienia marzeń
przyjaźni prawdziwej, miłości szcześliwej i wolności bez ograniczeń...
BUZIA:-):-)
reklama
Maja to ja się też już dzisiaj przyłaczam bo nie wiem czy jutro zajrzę
STO LAT .....STO LAT.... W ZDROWIU ....I Z JEDNYM CHŁOPEM ,
Maja no co ty nie żartuj mykaj do M i negocjujcie w łóżku;-)
A....i autko z poduszkami super, pokazywałam Alicji też się jej podobało
Lucky no to buziam mocno trzymaj się super mamo, obyś się myliła z tym zapaleniem płuc
Piotruś buziaki w ciepłe czółko
i Natali też dołącza do grona chorowitków ...no co się dzieje:-(
a ja mam mało czasu zeby z S tak posiedzieć i porozmawiać....troszkę mi szkoda, ale jakoś takie śpiochy się z nas zrobiły, dzisiaj ja wyjątkowo jeszcze na nogach.....
STO LAT .....STO LAT.... W ZDROWIU ....I Z JEDNYM CHŁOPEM ,
Maja no co ty nie żartuj mykaj do M i negocjujcie w łóżku;-)
A....i autko z poduszkami super, pokazywałam Alicji też się jej podobało
Lucky no to buziam mocno trzymaj się super mamo, obyś się myliła z tym zapaleniem płuc
Piotruś buziaki w ciepłe czółko
i Natali też dołącza do grona chorowitków ...no co się dzieje:-(
a ja mam mało czasu zeby z S tak posiedzieć i porozmawiać....troszkę mi szkoda, ale jakoś takie śpiochy się z nas zrobiły, dzisiaj ja wyjątkowo jeszcze na nogach.....