reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

I ja sie witam z rana.

Od wczoraj tak mnie glowa boli ze wytrzymac nie moge. Wzielam ibufen ale nie dziala.
Zaraz zwariuje.

A mialam ochote fajnie dzionek spedzic bo pogoda dzis ladna.

Zazdroszcze spotkan

reklama
Uojezu, spotkanie w meskim gronie skonczylo sie o 4 rano. Moj leb mnie napie prza na maksa.
Kasu bo tak wlasnie jest, to tak jakby dzieci bardziej mamusie docenialy i sa wiekszymi przylepami. Przynajmniej u nas to sie sprawdzilo.

Ide zaraz taczka rozwozic gruz po posesji.

Nonek musze być we wro z 20na 21 września, tylko nie wiem czy mnie ta wariatka do domu wpuści bo po 1 zamki zmienione po 2 wstawione dodatkowe drzwi (jakby tam było co ukraść) :-D ale to pewnie przede mną :-D:-D:-D może jak pojade z Mają to nie będzie taką świnią najwyżej spędzimy noc na wycieraczce ;-)
no, ale przed 20 tez musze być, jak będę wiedzieć kiedy to od razu dam znać :tak:

Teraz ja Wam zazdroszcze spotkan, gdyby nie remont w domu moze dygnalabym do wawyy ale musze zapomniec...

wlasnie siedze slucham mansona, a wieczorem ide na nocne rockowe koncerciki, mam wychodne hehe marcin siedzi z malym

a tak wogole to nadaje z nowego kompa, stary po 9latach owocnego sluzenia zasluzyl na emeryture :)

Maja aa jak nic :)

reklama
A ja dziś miałam tyyyle planów i głównie cały dzień się obijałam :sorry2: Ech... ta motywacja, jakby ktoś znalazł to niech mi pocztą przyśle ;-)

Mój Pepe chory podobno - wyjechał i dziś gorączkował, ale jak to on, po paracetamolu stał się superzdrowy, więc nie wracają, tylko zostają do jutra u dziadków. Pewnie jakiś wirusek świrusek. Mam nadzieje ze mu do jutra troche przejdzie i jakos bezproblemowo wrócą. :happy:

Do góry