reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Aenye no to super, ze z dzieciaczkami wsio ok. A z tym siadaniem to moim zdaniem on ma racje. Dziecko samo sobie krzywdy nie zrobi i organizm sam steruje co i kiedy. Emolium polecam.
Kasu no to moje gratulacje! Bardzo sie ciesze.
Cosmo a po co wieksza dzialka??? Pamietaj, ze im wieksza dzialka tym wiecej roboty. My mamy 1000 m i nie ma komu tego opanowac, a pamietaj, ze stoja na niej dwa domy. Ja uwazam, ze to w sam raz. A z domkami kanadyjskimi- ja bym sie grubo zastanawiala. Bylam w jednym i lipa na maksa. Kolezanka wrocila po 15 latach z Kanady, miala tam taki domek i tez powiedziala, ze nigdy wiecej. Wszystko slychac, kazde tupniecie, jak zle cos jest zrobione to sie normalnie podloga zapada ( takie cos widzialam wlasnie), sciany jak z papieru. Ogrzewanie najczesciej tylko elektryczne ( drogie na maksa) i w ogole. Ty sie zastanow, moze jednak lepiej jak ci sie w zyciu pouklada w normalny dom murowany lub taki z bali ( ale pozadnych).
Maja ty sie kobito decyduj, pamietaj, ze zawsze mozesz pozniej przenocowac u nas:)

A ja juz zalatwilam z tesciami, ze zostana z Manka w weekend przyszly. Tak wiec Sugar przyjezdzam do Cie sama. Ciesze sie jak lysy na czapke. Od przeszlo 5 lat bez bachorkow:):):)
Manke dzis energia roznosi, a myslalam, ze przy takiej paskudnej pogodzie bedzie senna.
Agutka sciany sa polaczone z malowaniem. Postaram sie dzis zrobic zdjecia i wkleic, ale mam bardzo ograniczony transfer.
Dita teraz juz tylko do przodu, a Natala poczeka z podnoszeniem. Buziaczki dla ciebie.
Kate milej popijawy:-)

hehe - nonek, nasza działka ma 1800m2, mieszkamy 3 lata i do tej pory jej nie ujarzmiłam. Ładny ogródeczek i grządki to na razie tylko marzenie....

o - fajnie wam z sugar;-):tak:

hej...
Nonek a co to za swieto ze wybywasz do wawy?? bo ja to juz bym tak sie chciala spotkac ze moze bym nawet wpadla tak ad hoc ;))) tylko nie wiem gdzie bym nocowala heheh no dobra dygne na centralnym....

Moj Stary jedzie do jakiejs firmy na spotkanie i na targi jakies. A ja zabieram sie z nim. Musze odpoczac choc te kilka chwil, bo mnie niedlugo w Tworkach zamkna.
Kurcze Agaton a moze jak bedzie ladny wrzesnien to wpadniesz do mnie? Z nocowaniem mam nadzieje, ze nie bedzie problemu.
Dita takich hektarow to ja bym nie opanowala chyba do konca zycia. A jak nastroje u Was? Jak rodzina przyjela wiadomosc o smierci babci?

moja babcia od kilku miesięcy była w szpitalu. Było coraz gorzej i gorzej więc wszyscy na jej śmierć byli przygotowani. Ogólnie to spokój, jutro pogrzeb, po prostu szkoda..

Nonek... a Ty jak daleko od Wro mieszkasz...? Jak tam do Ciebie dojechać... bo niedługo we wro będe to może bym się na herbatke wprosiła ;-)

Sugar i to nie jedno! Starego nie bede widziec od piatku do niedzieli, hahahahaha:)
Cosmo ja mieszkam pod samym Wro. Mozesz dojechac 125 na brochow i ja mam rzut beretem po ciebie albo spod dworca glownego chyba 110 prawie pod moj dom. Dawaj znac kiedy bedziesz, koniecznie musimy sie spotkac.
Agaton przemysl sprawe, od Ciebie do Wrocka nie jest tak daleko.
Ide pic 2 piwko w meskim gronie:-p.

reklama
hej kobitki
maja, atol dzieki:happy:
nonek sugar udanego spokanka;-)

moj kochany syneczek wlasnie wstal i ogladamy bajke:happy: odkad chodzi do przedszkola zrobil sie sraszny przytulak jak jesesmy razem w domku:tak:
nic, lece robic sniadanko i posprzatac, pozniej psiapsiola ma do mnie wpasc na kawke, udanego dnia:-D

Do góry