reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hejos!

na razie o wyjezdzie sza, zeby nie zapeszac. nie macie pojecia, jaki sajgon telefonowo-rodzinno-wakacjowy mamy w domu, D. nie poszedl dzis w ogole do pracy :rofl2: a Fiol nie poszedl spac w dzien :rofl2: i chyba z 40zl na rozmowy, jak nie wiecej!
i jeszcze do konca nie wiadomo co i jak!

Dita
, wspolczuje.. zawsze to starsza pani :-( i babcia. i tak jak nonek mowi, zachowaj tylko najlepsze wspomnienia.

cosmo
, na chrzciny bierz kuzyna. nie glupio! chyba, ze masz jakiegos dobrego funfla :-) to ja bym brala przyjaciela. a dzieciaczki majowo-grudniowe sa najslodsze ;-) (wiem, wiem, w ogole wszystkie fajne dzieciaczki ;-) )
a Maja kocha mame najbardziej na swiecie!

dobra, nie mam czasu na wiecej, pozniej popisze egen.

reklama
....a ja mam chorowitka w domku, to uczulenie nadal ma + zapalenie gardła+ leczenie w kierunku zpalenia jamy ustnej, zaczęło się od katarku w sobotę ,a w niedzielę zaliczyliśmy pogotowie maiła 38,6 gorączki która nie spadała pomimo paracetamolu i pyralginy w czopku, poniedziałek i wtorek tragiczny z gorączką 38,3 bez jedzenia, środa lepiej z danokami jako posiłek,a dzisiaj już zaczyna powoli coś jeść i bez gorączki......a w sobotę wesele i miała z nami iść, chyba nic z tego nie wyjdzie bo ją jeszcze przeziębię znowu, wiecie jak to na weselach jest przeciąg na każdym kroku:-(.

Poczytałam co u Was, ale pisać nie mam czasu.......moja z jedzeniem samodzielnym do tyłu jakoś się nie rwie, a zawsze ma swoją łyżkę podawaną żeby coś tam do dziobka sobie wkładała.
Kasiu ucałuj Piotrusia w plasterek
Lucky..ale masz mądrego synka :tak:, tzn sam problemy przedszkolne rozwiązuje:tak:
Cosmo ja stawiam na kuzyna, z męża strony bym nie brała...., u mojej koleżanki rodzicami chrzestnymi było jej rodzone rodzeństwo brat i siostra i luzik;-)

Dita saczere kondolencje, w takich chwilach zawsze się pamięta te miłe chwile.

Kate osy pszczoły to mój koszmar, moja siostra prawie odeszła przez ten badziew, teraz podobno są szczepionki dla osób uczulonych, tylko trzeba wiedzieć że się jest uczulonym:sorry2:, Nat buziaczki w ukąszenie:tak:

lecę jeszcze troszkę popracować bo zaraz do domku spadam
...aaaaaaaaaaaa i co jeszcze wybrałam 344:rofl2: zdjęcia do wywołania z ostatnich 9 miesięcy, ograniczone do minimum, teraz będę redukować do ostatecznego minimum, ciekawe ile wyjdzie, chciała bym ze 200 tylko ale chyba się nie da:sorry2:

ściskam wszystkie Was kobitki,

Dita moje kondolencje
Kate buzia
Cosmo trzymam kciuki za wytrwanie w diecie
Kasia Twoj Piotrus jest niesamowity, szkoda nie jeszcze dotad go nie poznalam
Maja witaj slonce po tamtej stronie morza
Aenye zycze by wyjazd doszedl do skutku

u nas nic nowego, znow nas lapie przeziebienie
boimy sie wirusa ktory lata po osiedlu i wywoluje masakrycznie bolesneeee zapalenie jamy ustnej u dzieci
Jutro ide odebrac nowy komupterek i monitor... bede ogladac fotki do upadlego

nieistotna, nowy komp? ;-) jakas moda na bb ;-)

no, udalo sie ;-) wyjazd do tego samego hotelu, co chcielismy wtedy, ale za troche wieksza kase i z Wawy :crazy: no ale damy rade. chociaz po drodze milion innych hoteli obejrzelismy, goraca linia miedzy cala rodzina itepe..
i w koncu jedziemy tam, oby bylo bajecznie:

Hotel Barcelo Tatbeach & Golf Resort, zdjęcia - biuro podróży Hotel Barcelo Tatbeach & Golf Resort, katalog - biuro podróży Hotel Barcelo Tatbeach & Golf Resort, zdjęcia z katalogu Hotel Barcelo Tatbeach & Golf Resort

no, superfajnie!

kasia
, a co sie stalo z Pitem, nie doczytalam, tylko widze ciagle aua i plasterek..?
moj dzisiaj rozkwasil sobie palec u nogi - skrzynia :dry: i tez krew sie polala.. ;-)

bylo dzis spotkanie w zlobku.. sala malutka, ale bardzo sympatycznie, wszedzie namalowane zwierzaki, smerfy, grzybki, kwiaty.. naprawde wesolutko! i wydaje sie, ze babki bardzo w porzadku. kurde, mam treme.. mlody zaczyna w poniedzialek, jeju, zaczek przedszkolaczek moj..!

teraz juz mlody spi, bo caly dzien zwariowany.. ja padam, chyba emocje mnie wykonczyly :rofl2: trwajace bez mala 3 dni :nerd:

w ogole laski od cerazette - okres skonczyl mi sie jakis tydzien temu, a teraz dostalam cos jakby znowu..?? ki szit??

Hej kobitki
wlasnie nadrobilam zaleglosci;-)
padam na dziob, Bruniak w przedszkolu dzis byl-przywiezli kozki i owce i urzadzili w jednym z ogrodkow 'farme' i dzieciaki mialy super frajde:tak:
a ja w tym czasie bylam u D. w pracy jako uczeń:-p:zawstydzona/y::-D no zobaczymy;-)
Dita wspolczuje:-(3 maj sie
Aenye udanego wyjazdu
Nieistona piekne foty fobisz, milego wybierania kompa
Sugar gratki dla Iggiego:tak:
Lucky super dorosly Lil:-) i madry:tak:
Kasiu Brunio tez ostatnio wypadkowy, wczoraj zaliczyl w przedszkolu udadek ze zjezdzalni:dry:ale tylko guz:happy:
Cosmo powodzenia z dieta, ja chce schudnac z 7kg ale nie umiem sie dietowac:sorry2:

nic, lece wykapac mlodego, przeczyac mu bajke na dobranoc, wstawic pranie,
zrobic kolacje, zjesc, wykapac sie, powiesic pranie i isc spac:happy:

aenye a brałaś Ty już wcześniej cerazette? Bo dwóm synkom moich kumpeli włoski na jajeczkach zaczęły rosnąć, bo niby hormon do mleka miał nie przenikać a przenikał... i musiały odstawić

kasu ja jestem wytrwała do diet, ale coś mi się hormony po tych ciążąch zbuntowały i mimo że prawie nic nie jem i ćwiczę to w ogóle nie chudnę co jest dla mnie porażką totalną

Maja jest tak niegrzeczna, że już siły nie mam...

reklama
zapomniałam powiedzieć, dzwoniłam do kuzyna i się zgodził :-) Jupie czyli chrzestni małego kuzynka + kuzyn. Nikt z rodziny męża... ale jego zaprosiłam bo jakby nie było to ojciec... nikogo innego od nich :laugh2:

Do góry