reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

o jaaaaa
a z wami co?

JA to cały dzieńw polu - pomagamy rodzicom zwozić wozić wiązki słomy, a wy pewnie na spacerkach. Pogoda, przynajmniej u nas piękna. Marzy mi się jeziorko, może jakoś w najbliższych dniach pojedziemy bo potem, jak już będę po operacji (jeju, tak chciałabym żeby to wszystko wyszło, jakoś mam obawy czy mnie nie odeślą z kwitkiem..odpukać tfu tfu,hehe) to raczej z popływania i opalania na ten sezon nici....

No baby, wyłazić z kątów:laugh2:

kate - jak Nat???

reklama
No wlasnie Kate jak Natus?
u nas takimi objawami na poczatku zaczela sie paczka dziecieca u siostry, ale juz jest ok
Kate co z tym pobierowem?
jedziecie tam pod domki? masz jakies namiary, bo moze ja bym zostala na noc?

Maja i jak dolecialyscie cale i zdrowe

Sara przepadlas?

Cosmo nie marudz, dobrze wygladasz na buzi :tak:

Hej:-)

z Natą idę do lekarza w czwartek
na razie się nie powtarza, sama się "odtyka"
mam teraz masę rzeczy do załatwienia w związku z gabinetem
wpisy, Regony, nip-y.... itd :dry:

W Pobierowie jestem od 18 do 23 sierpnia, w jakimś pensjonacie /namiary podam, jak je poznam :):):)/
jestem z siostrą i dziećmi w pokoju 3 osobowym, może być problem z noclegiem dla innych:-(

W każdym razi będę czekać na WAS:tak::tak::tak:

Buzia i do wieczorka, może:confused:

Ja tylko daję znak że żyję. Pepe trochę przeziębiony i kaszle, ale już przechodzi.
Przyszło łóżko piętrowe - pyt. do dziewczyn co mają - spadały wam dzieci z tych łóżek po przeniesieniu ze szczebelkowego? Jak to było?

Kate jak tylko poznasz namiary daj znac to zadzwonie tam i sprobuje cos zarezerwowac a jak nie to trudno :) wpadne tylko na dzien

witajcie kochane
kate wspolczuje Ci przezyc z Natalka, trzyam kciuki ze wsio bedzie oki.

U nas caly czas oki,czyli caly czas dzien swistaka hihihii. ja jeszcze nie rodze,cociaz czuje glowke miedzy nogami czasami ze hej. Mala juz nocnikowa panna ladnie wola sisi wiec rodzice szczesliwi,tata szczewsliwy bo mniej kasy na pieluchy i chusteczki. Buziaki dla wszystkich

reklama
Hello, witajcie.

Dita najs suwaki
Pingwinku zdrówka
Kasiu cierpliwosci w urzedach
Nieistotna a odpoczywaj ile wlezie
Sara standart
Cosmo super, ale pokaz cały łebek
Agaton a kiedy ten termin
Wszystkie pozdrawiam

U nas odpieluchowane jedno:rofl2::laugh2:

Kasiu nie spadał. Ale na noc po rozłozeniu naszego wyrka jest styk z jego wiecnawet jak sie sturla to i tak nie udezy sie. No ale my mamy klitke a nie osobne pokoje:-D

Mam głupawke, ryczec mi sie chce i juz wariuje, dzieci wszystkie chore, Ale ratunek nadejdzie w sobote rano:-D

Do góry