reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej kobiety!
Wróciliśmy z rejsu własnie, wszystko fajnie, tylko dlaczego tak strasznie długo się jedzie do tej Gdyni....:baffled:Gdyby nie to że wyjazd całkowicie sponsorowany przez Stenę to nie wybrałabym się w taką podróż, za długo, za daleko, uch....
Ogólnie było super.

Co do ciepłości - ja strasznie jestem napalona na jakiegoś last minuta, ale to najlepiej przełom września i października - ceny połowę tańsze, ciepełko jak trzeba, ludzi mniej.... Polecam w tym okresie Kretę lub Turcję, jeśli z glonami naszmi. Będę pilnować, bo już w tym okresie można złapać za 1000zł all, ale to tzreba porządnie szukać... Co prawda nie chce już w tym siedziec, ale wiem co i gdzie szukać, więc ewentualnie bedę meldować;-)

sugar - welcome back, nareszcie, pusto tu bez ciebie!
Maja - ech ty alkoholiku,buhahahaha:cool2:
nona, kate - meldowac się i to szybko i opowiadać!
Agaton - a ty sie na spotkanie grudniówek nie szykujesz??Kinga - a ty? wszystkiego zaległego najlepszego;-):tak:
nieistotna
- no widzisz, i ty się doczekałaś geniuszu swojego dziecka;-)One wszystkie są cudowne i mądre, tylko każde w swoim czasie:tak:Gratulacje dla Filipka:tak:

reklama
Helou
My zyjemy ( jeszcze), bylo super. Morze piwa, rozwrzeszczane moje bachorros, duzo wody i wyzery. Padam na pysk. Mloda chora, katar do pasa, sraczka w gadkach i ogolny jek przez caly dzien. Ja zaraz odplywam do spania.
Powiem jedno, na wakacje z Kate jak to jak najbardziej :-).

Dita sprawdzam polaczenia z Istebna, z Poznania i my wyskakuje 19 h jakas masakra:) czy moze ktos moglby mnnie zgarnac z Krakowa albo wroclawia?? wtedy sama bym sie zebrala i przyjechala na bank, bo jechac 36 h w obie strony na dwa dni to naprawde masakra, albo moze z Katwoc by ktos mogl??

no jestem, jestem:-)

było ZA JE BI ŚCIE:-D:-D:-D
tylko dlaczego tak krótko:confused::confused::confused:

Węgry cudne, pogoda wspaniała, piwko/winko miodzio:laugh2:

poza bladymi napadami afektywnego bezdechu u Natki wsio OK
no i Budapeszt /co prawda tylko 3 godzinki/ przepiękny

na wakacje z Nonkami polecam:tak:
za rok Chorwacja /plany, plany.../

i wsie zaległe ŻYCZENIA dla Was /urodziny, rocznice, imieniny.../:-)

P.S. Nie dopisałam wcześniej, bo już nie zdążyłam... studia to neurologopedia kliniczna na AM we Wrocku
a w październiku mam kursy na AM z psychiatrii

P.S. 2 Proszę o skróty

Maja - buahahaha;-)

uch i ja witam

my po pracy z T. niedawno się doczłapaliśmy
Teściowa robi wesela tzn, jest kucharką i załatwia obsługę i sobie z T. poszliśmy pokelnerowac:tak: padam na paszczaka i bolą mnie kolana ale było gites:-D

Sugar, nona, kate - witamy:-D:-D
kate - ten bezdech - coś strasznego ja bym spanikowała :szok:
Dita - czasem takie "odciążenie" głowy od pracy pomaga. Jak znajdziesz jakieś oferty do dawaj znac;-)
Lucky wsiego NAJ!!!!!!
maja widzę, że humor się poprawił. Buziam
Nieistotna - jak gardełko? cmokasy dla zdolniachy Filipka!
kinga wsiego najlepszego

PAti, atol, kasu kobiety gdzie znikneły??

Sa_raa kochanie myślę, że wszyscy panikowali
bo widok jest prze ra ża ją cy:baffled:
dobrze, że podeszłam do tego z zimną krwią, bo w ciągu tego tygodnia zdarzyło się to 3 razy:szok: czyli łącznie 5 czy 6 razy w jej życiu

jutro, albo we wtorek idę z Natą do lekarza, co by mi dał wsie skierowania na badania /wszystkie usg, eeg, echo serca, itp/ co by wykluczyć cokolwiek

ale po baaaaaaaaardzo dogłębnym przestudiowaniu dostępnych mi materiałów i po dzisiejszych wstępnych konsultacjach postawiłabym właśnie taką diagnozę:tak:

Kata Nona wlakome back...stesknilam sie za Wami.
I od razu pytanko do KAte...co z ta Majorka?
Kate straszne te bezdechy kurcze. Mam nadzieje ze wsio kaze sie ok.
Sara to niezla impra na weselichu.
Dita no ...od Was to straaaasznie daleko do Gdyni. Fajnie ze wyjazd udany.

A ja z racji ze alkoholizm nie daje mi spokoju lece dzis do Pl...tam mama z Pyzakiem posiedzi a ja ...truneczki bede spozywac hehehe;-)

Maja AA dostalam info zalegle na gg
dziekuje...

Agaton krzywo sprawdzalas bo od nas wychodzi okolo 9h a jade przez Poznan

reklama
hej! :) dzieki za zyczenia jeszcze raz.
u nas ok, wekend zleciał nam bardzo miło i rodzinnie. Jutro juz na kurs ide i mam zaliczenie wiec musze sie pouczyć. No ale jak narazie nie idzie mi zle bo zaliczam na 5:)

Dita ja nie wiem, raczej sie nie pisze na spotkanie bo nie mam możliwości:baffled:
nieisotna gratulacje dla syneczka!
kate les mi do Chorwacji pasuje w tym roku! we wrzesniu;-) za rok to pewnie co innego bedzie u nas.
lucky wszystkiego dobrego!!!
maja no niezle niezle hahaha

Do góry