a co do łóżka to my mamy małe pokoiki, więc bym chciała taki fotel rozkładany, że jak się rozłoży to śpi się jak na materacu, czyli nie ma nóżek czy skrzyni, poprostu rozkłada się i leży bezpośrednio na podłodze, więc nawet jak by spadła to i tak nic się jej nie stanie...i chyba muszę już myśleć o zakupie bo bardzo w łóżeczku się rozpycha aż szczebelki trzeszczą....takie jak cosmo chce to dla mnie zdecydowanie za duże tym bardzej że chcę jej jeszcze stoliczek z krzesełkiem wstawić do pokoju
reklama
My się właśnie wybieramy, pakujemy, jedziemy do Gdyni wieczorem, rano wsiadamy na prom i heja na weekendzik do SzwecjiWracamy w niedziele wieczorem.
nieistotna - jak i bardzo dokucza to lepiej idź do lekarza, angina kocha upały. Albo jak dziewczyny mówią sieknij kielicha i fine. A najlepiej jak to mój tato mawia - trzy z pieprzem, trzy bez pieprzu i trzy normalne;-)
aaa - stwierdziłam jednak,że nadaję się do siedzenia w domu mimo wszystko, moge nie pracować,hehe;-) Jezu, jak ja odżyłam przez te dni.... Nat pięknie korzysta z nocniczka, woła ,,iku" i ,,pope"
I nigdy więcej takich pracy na takich warunkach jak ostatnio. Nigdy.
Wolne i urlop to nie przywilej, tylko potrzeba. Bezdzietni single nigdy tego nie zrozumieją.
nieistotna - jak i bardzo dokucza to lepiej idź do lekarza, angina kocha upały. Albo jak dziewczyny mówią sieknij kielicha i fine. A najlepiej jak to mój tato mawia - trzy z pieprzem, trzy bez pieprzu i trzy normalne;-)
aaa - stwierdziłam jednak,że nadaję się do siedzenia w domu mimo wszystko, moge nie pracować,hehe;-) Jezu, jak ja odżyłam przez te dni.... Nat pięknie korzysta z nocniczka, woła ,,iku" i ,,pope"
I nigdy więcej takich pracy na takich warunkach jak ostatnio. Nigdy.
Wolne i urlop to nie przywilej, tylko potrzeba. Bezdzietni single nigdy tego nie zrozumieją.
Agutka nie byłam jednak w tym Wrocławiu, teściowa do mnie z mordą przez telefon, że mam się stamtąd wymeldować, zamki zmienione itp... to jej powiedziałam, że jej niedoczekanie i tyle... nie pojechałam i nie pojadę bo źle się tam czuje, nie będzie mnie babsko perfidne wyzywac przez tel... specjalnie jeszcze wzięłam na głośnomówiący, żeby moi rodzice słyszeli, i mama stwierdziła, że na chrzest małego mam jej nie zapraszać, bo ona chołoty w domu nie chce
a mąż niby pisze, że kocha, ale gdzies mam to kocham, bo w to najzwyczajniej w ściecie nie wieżę
późnije wstawie fotke fryzurki choć nie ma co pokazwyać a na uczelnie musze jechac zapisac się na obronę, ale narazie nie mam głowy do tego by się bronić
a mąż niby pisze, że kocha, ale gdzies mam to kocham, bo w to najzwyczajniej w ściecie nie wieżę
późnije wstawie fotke fryzurki choć nie ma co pokazwyać a na uczelnie musze jechac zapisac się na obronę, ale narazie nie mam głowy do tego by się bronić
K
Kinga85
Gość
czesc dziewczyny!
Ja dziś miałam urodzinki! i jestesmy własnie juz po wszystkim jestem zadowolona z dnia bardzo
lucky wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy)
cosmo a co u ciebie? jak z mezem sie układa.. i czytalam ze fryza zmienilas!
maja ty to ciagle jakies trunki pijesz hehehe, a ja dzis martini urodzinowo
Ja dziś miałam urodzinki! i jestesmy własnie juz po wszystkim jestem zadowolona z dnia bardzo
lucky wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy)
cosmo a co u ciebie? jak z mezem sie układa.. i czytalam ze fryza zmienilas!
maja ty to ciagle jakies trunki pijesz hehehe, a ja dzis martini urodzinowo
kamila1983
Fanka BB :)
Myslałam ze tu cały stos postów a tu pustka taka gdzie wszystkich wywiało??
Kinka sto latek
A u nas cały czas jest goraco :-) mały znowu u babci w basenie sie taplał
A ja lewdo zyje cos mnie moje dziecko strasznie wymeczyło dzisiaj
Kinka sto latek
A u nas cały czas jest goraco :-) mały znowu u babci w basenie sie taplał
A ja lewdo zyje cos mnie moje dziecko strasznie wymeczyło dzisiaj
maja_1980
grudniowa mama '06
hmmmaja ty to ciagle jakies trunki pijesz hehehe, a ja dzis martini urodzinowo
reklama
K
Kinga85