reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
helol Sugar i jak bylo...opowiadaj
Tu jak widzisz pustki
Z newsow to chyba tylko to ze Dita na zwolnieniu, ma zamiar woreczek ogarnac i zmienia prace.
No i spotkanko w Istednej sie szykuje na koniec wrzesnia ale w sumie to nie wiadomo czy dojdzie do skutku.

Maja Ty alkoholiku :happy:

u nas git, bylismy u tesciow na weekend
maly ma skok rozwojowy, zaczal mnie rozpoznawac na fotkach i pokazuje wszystkim
nadal nic nie mowi ale wydaje nowe dzwieki np nasladuje pociag
kochany jest ostatnio ze ojojo

sugar witaj! :-)

a Kate i Nona tak dlugo wypoczywaja?

Nieistotna znow pisalam na gg i nie wiem czy doszlo

Hehe tak ...ja to juz ostatnie stadium alkoholizmu...
Wlasnei piwko ze sprajtem sacze:)a to niezly trunek;-)

hejo...
maja no no nie myslalam ze Ciebie taki alkoholik:szok::-D
sugar witaj i opowidaj ja bylo
mi sie wlasnie jakos przedwczoraaj snilo ze sie spotkalam z Aenye i poznalam jej meza i rozkoszne dzieciaczki a najciekawsze bylo to ze ten sen taki realny byl wszyscy wygladali jak na zdjeciach i kazdego poznalam tylko zastanawia mnie jedno dlaczego w srodku chaty miala salon kosmetyczny :laugh2: moze mi sie pomieszalo z Nonkiem ;-) u nas lewniwy weekend dobiega konca...i sobie my alkoholicy jakis trunek wymyslimy i pewnie podrinkujemy :laugh2::-p
zdrowko maja:-D

debki jak zwykle pelne znajomych i imprezowania
pogoda jak na morzr polskie przystalo w kratke ;-)
w momencie najwiekszej koncentracji mordoru nad naszym polem stwierdzilam ze we wrzesniu jade jeszcze nad jakies gorace opcje chocby nie wiem co!

poza tym gosci tu moja sister ze swoja rodzina, jutro jade na wies do znajomych gdzie jest las dzieci i basen
i takie tam trywialki i te inne

we wt badz sr jade do waw i bede siedziec w weekend sama bo stary jedzi ez chlopami na lodke

reklama
mnie tez sie marzy cos cieplego, bo baltyk jak zwykle mnie zawiodl, ale nie znam sie na temacie... moze w przyszlym roku

mlody juz spi.... rekorod, padal na twarz... ciekawe czy dociagnie do rana

Do góry