reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

My się zdecydowaliśmy na takie piętrowe czyli dorosłe już 90x200 cm.
Zależy jak u ciebie z miejscem i na ile planujecie kolejne (jak szybko to i tak będziecie niedługo kupować drugie duże, moim zdaniem lepiej piętrowe od razu i spokój. To drugie sobie poczeka w piwnicy). U nas dużo miejsca u małego w pokoju, więc takie duże się spokojnie zmieści (a nawet dwa takie pełnowymiarowe).

reklama
My mala przeniesiemy do lozka w grudniu, bo wasnie w tedy zamierzam mala Sare przeniesc z kolyski do lozeczka. Chcemy kupic takie lozko,ktore rosnie z dzieckiem.

A co nudzi Ci sie;-)

Wlasnie zauwazylam ze znow wcielo mojego posta ktorego wyslalam jakies dwie godziny temu.

Chyba zaraz ide spac bo niema co robic.
Tu tez pustki.

cześć... jest 13.37 i nikogo od rana nie ma....co się święci...cisza przed burzą czy co:-:)confused:
byłam dzisiaj rano na zakupach na targu... wszyscy oczywiście jaka duża jak na 1,8 .ale jedna to już przesadziła, powiedziała że na 3 latka wygląda, bo ona ma wnuczka 1,7 i jest o głowę mniejszy:dry:,
mam nadzieję, że na Istebną się załapię to porównam ją z waszymi bąblami ,i się dopiero okaże czy ona taka duża:happy:

nieistotna a na gardło to maja mi kiedyś polecała wódkę z pieprzem, tylko że nie wypróbowałam bo antybiotyki zaczęłam brać, może Ty wypróbuj podobno efekt murowany:tak:

w końcu Was doczytałam :-)

jeśli o łóżko chodzi to Maja ma takie Miś do spania - Miś Śpioszek - Strona Główna, jest fajne, bo z niego nie spadnie :laugh2: ale jak sa te upały to w nim nie spi bo jest cała spocona od misia-za gorąco jej
zastanawiam się nad takim łożkiem (tym razem może zamiast misia kotek) ŁÓŻECZKO MIŚ z pojemnikiem.MATERAC GRATIS!!!!! (409158428) - Aukcje internetowe Allegro ale to dopiero na 2 latka :)

Pochwalę się Wam, że moje małe dziecię jak wczoraj zjadło o 21 i od razu zasnęło tak wstało dopiero o 5:33, normalnie szok, pierwsza przespana noc Michasia :-) oznaka, że się starzeje :laugh2::laugh2::laugh2:

byłam dziś do południa z dzieciakami na spacerze, trochę chłodno, ale mi oczywiście jak zwykle goraco i chyba mnie przewiało bo teraz mi zimno, z nosa się leje brrr

reklama
No wlasnie co tu takie pustki???????

Nieistotna ja gardlo zawsze lecze woda z pieprzem...antybiotyki na moje gardlo nie dzialaja.

Mielismy jechac do aquaparku ale Maras cos nieciekawie wyglada...chyba chorobsko go lapie.
Ale nadal chetny na wyjazd. Ja jednak mam obawy...i chyba nie pojedziemu. Pozniej sie rozchoruje i zostanie biedak sam bo my w poniedzialek do PL lecimy.

Jakos nie mam planu na dzisiejszy dzien.
Poprasowalam , zrobilam obiad i polezec mi sie chce z piwkiem w lapce.

Do góry