reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja też mam lenia

mama wzięła Majkę do babci a ja sie relaksuję bo mały śpi

jutro ide do fryzjera, zapisałam się już we wtorek (normalnie jak za prl) więc idę a że

fryzjerów boję się bardziej niż stomatologa to wielki sukces jak na mnie :tak:

w sobotę (chyba) jadę do wrocławia... tak sobie pomyślałam, że na rękę byłoby kilku

osobom gdyby mnie tam nie było i że nie dam im tej satysfakcji

Majce znudziło się sikanie na nocnik, znowu leje gdzie popadnie, już normalnie nie

mam do niej siły

cosmo a to co jakaś impreza?
piątka ja też lenia mam jak nie wiem....

ps. Kasu gratulacje rocznicy
maja spóźnione ale szczere życzenia dla męża

Ostatnia edycja:
a jakiego ja mam lenia
hoohoo

ja o 8 bede miec gosci z holland na kawe i musze posprzatac ale mnie sie nie chce
syf az utona mozna
maly dalej chyrla, katarzy itp

sa_raa nie, nie impreza, po prostu postanowiłam ncoś w sobie zmienić, zacznę od fryzury :-D:-D:-D

Maja też ma katar wczoraj się załatwiła na dworze pijąc zimną wodę

Się witam też :-)

Lucky, a te "moje" kropelki złe jedank były?

Kasiu no biedactwo nasz kochane... trzymaj się cieplutko:tak:

Patrycja spokojnie, taki etap :)

U nas gorąco i tez mi się nic nie chce... Nonek nie ma sprawy:-D

reklama
My juz w domku młody oglada misia w niebieskim domu :cool2: a ja mam chwile na kompa no i gore pranie co sie chyba nie dopierze z trawy blota psa i nie wiem z czego jeszcze :confused:
Sara młody sie przyzwyczaja nadal najgorzej ze nadszedł etap wyciagam aparaty i spierniczam od mamy :angry::angry: dla niego to zabawa a dla mnie stres ze gdzies je wstadzi albo wywali albo upusci co innego jakbysmy mieli juz swoje a t narazie wypozyczone z fundacji ale jest coraz lepiej ja widze duza zmiane w nim, biegnie do okna jak jedzie samochod z kuchni biegnie ja słyszy ze jakas piosenka w tv no i wiecej zaczał gadac :tak: mowi np szszsz i pokazuje ze tak wieje wiatr co dla niego to bardzo duzy postep :-)

Cosmo pokaz fryzure po wszystkim :tak:

Do góry