reklama
ja też mam lenia
mama wzięła Majkę do babci a ja sie relaksuję bo mały śpi
jutro ide do fryzjera, zapisałam się już we wtorek (normalnie jak za prl) więc idę a że
fryzjerów boję się bardziej niż stomatologa to wielki sukces jak na mnie
w sobotę (chyba) jadę do wrocławia... tak sobie pomyślałam, że na rękę byłoby kilku
osobom gdyby mnie tam nie było i że nie dam im tej satysfakcji
Majce znudziło się sikanie na nocnik, znowu leje gdzie popadnie, już normalnie nie
mam do niej siły
mama wzięła Majkę do babci a ja sie relaksuję bo mały śpi
jutro ide do fryzjera, zapisałam się już we wtorek (normalnie jak za prl) więc idę a że
fryzjerów boję się bardziej niż stomatologa to wielki sukces jak na mnie
w sobotę (chyba) jadę do wrocławia... tak sobie pomyślałam, że na rękę byłoby kilku
osobom gdyby mnie tam nie było i że nie dam im tej satysfakcji
Majce znudziło się sikanie na nocnik, znowu leje gdzie popadnie, już normalnie nie
mam do niej siły
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
a jakiego ja mam lenia
hoohoo
ja o 8 bede miec gosci z holland na kawe i musze posprzatac ale mnie sie nie chce
syf az utona mozna
maly dalej chyrla, katarzy itp
hoohoo
ja o 8 bede miec gosci z holland na kawe i musze posprzatac ale mnie sie nie chce
syf az utona mozna
maly dalej chyrla, katarzy itp
Się witam też :-)
Lucky, a te "moje" kropelki złe jedank były?
Kasiu no biedactwo nasz kochane... trzymaj się cieplutko
Patrycja spokojnie, taki etap
U nas gorąco i tez mi się nic nie chce... Nonek nie ma sprawy
Lucky, a te "moje" kropelki złe jedank były?
Kasiu no biedactwo nasz kochane... trzymaj się cieplutko
Patrycja spokojnie, taki etap
U nas gorąco i tez mi się nic nie chce... Nonek nie ma sprawy
reklama
kamila1983
Fanka BB :)
My juz w domku młody oglada misia w niebieskim domu a ja mam chwile na kompa no i gore pranie co sie chyba nie dopierze z trawy blota psa i nie wiem z czego jeszcze
Sara młody sie przyzwyczaja nadal najgorzej ze nadszedł etap wyciagam aparaty i spierniczam od mamy dla niego to zabawa a dla mnie stres ze gdzies je wstadzi albo wywali albo upusci co innego jakbysmy mieli juz swoje a t narazie wypozyczone z fundacji ale jest coraz lepiej ja widze duza zmiane w nim, biegnie do okna jak jedzie samochod z kuchni biegnie ja słyszy ze jakas piosenka w tv no i wiecej zaczał gadac mowi np szszsz i pokazuje ze tak wieje wiatr co dla niego to bardzo duzy postep :-)
Cosmo pokaz fryzure po wszystkim
Sara młody sie przyzwyczaja nadal najgorzej ze nadszedł etap wyciagam aparaty i spierniczam od mamy dla niego to zabawa a dla mnie stres ze gdzies je wstadzi albo wywali albo upusci co innego jakbysmy mieli juz swoje a t narazie wypozyczone z fundacji ale jest coraz lepiej ja widze duza zmiane w nim, biegnie do okna jak jedzie samochod z kuchni biegnie ja słyszy ze jakas piosenka w tv no i wiecej zaczał gadac mowi np szszsz i pokazuje ze tak wieje wiatr co dla niego to bardzo duzy postep :-)
Cosmo pokaz fryzure po wszystkim