reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej
sarenko dzieki:cool2: bedziemy jutro swietowac w restauracji, dzis wybywamy do londynu, 5 h drogi:dry:
mlodziak od 2 dni w przedszkolu super, troszke beczy jak wychodze ale je gigantyczne ilosci jedzenia[mieso!!!!!], super spi i ladnie sie bawi:-D:-):-)
nic, mykam snas pakowac
pozdrawiam was wszystkie

reklama
halo !!!

no to dziś złozyłam wypowiedzenie, mam 1,5 m-ca pracy w mille a od 15 września będę pracowac już w innym banku jupi!!! za lepszy oczywiście kesz :cool2:

ps. pod moim balkonem grają na jakiś kuźwa trabałkach cygani, czy jak zaczne w nich ciepać jakimiś jabłkami czy cuś to nie będzie niegrzeczne...:-p

Witajcie dziewczyny, jestem z Wami na bierzaco ale jakos nie mam czasu nic napisac...poki co Agatka wrocila z Kuznicu mega opalona, zadowolona i wypoczeta :) natomiast znow suchar miedzy J i mna ale nie bede sie tak pblicznie rozpisywac, po prostu dol...ogolnie rzecz biorac mamy odmienne podejscie jesli chodzi o nasz zwiazek:(( ale po co smecic skoro tu tak dobre nastroje panuja :)
Milka gratulacje z okazji zmiany pracy!!! Bo po posice wnioskuje ze zadzwonili!! super, do odwaznych swiat nalezy :)
Kasu wszystkiego naj i milego swietowania!
Gratulacje spotkan ktore sie odbyly i ktore sie odbeda:)
aaa i Ditka rewelacja z ta operacja, zobaczysz teraz bedzie git!!

Kamila kurna ciesze sie Twoim malym niesmialym szczesciem, fajnie ze sie poprawia
mam nadzieje ze maly szybko przestanie wyciagac aparaty
kurna i wspolczje ogolnie, zasylam cieple fluidy

Sara juz mowilam marcinowi, w aptece bedzie chyba okolo 5 euro wiec taniej niz u nas, a i dzieki za link, ja mu zapisalam SOFT a to jest SAFT :)

Milka gratki :)

Kasu dlatego się pytam czemu do Londynu??

Ilonka ja też o soft a nie saft myślałam;-)
Jak da radę kupić to daj znać:tak:
I dziękuję bardzo za wszystkie zdjęcia!!!

Miłka gratulacje!!!!

Kamila suuuuuper, że jest lepiej
a do logopedy chodzicie?
wsiem zasyłam gorące fluidy:tak:
Kasu najlepszego!!!
Miłka gratulacje!!!
dla całej Reszty BUZIAKI:-)

Dzisiaj dostałam info, że zostałam przyjęta na studia podyplomowe na Akademii Medycznej:cool2:
nie wiem, czy się cieszyć czy nie... muszę to przemyśleć

Kamila super że się tak poprawia od razu, a do aparatów się przyzwyczai i przestanie wyciągać jak zobaczy że z nimi jest lepiej :tak:

Miłka - super wieści! Gratulacje skrócenia okresu wypowiedzenia i nowej pracy :-)
Co do cyganów, ziemniakami proponuję ;-)

Lucky, Saraa, Nieistotna - zdrówka dla chłopaków. Ja się bałam bo mój trochę kaszlał po brodzeniu godzinę w zimnym jeziorze ale jakoś przeszło bokiem na szczęście...

Cosmo - super plan ze zmianą fryzury, na pewno się lepiej poczujesz :tak::-)

Kate - a jaki kierunek? Ja z okazji swoich doświadczeń na studiach mam wstręt do AMek ;-) W Gda to generalnie przechowalnia starych pierdzieli. ;-)

A my teraz mamy u Lilu etap "to moje" - gorzej że "moje" ma wydźwięk przeraźliwego wycia. Oczywiście wszystko jest jej co tylko zobaczy, nie ma to nic wspólnego z prawdą :-D Piotruś pełen ignor na jej wrzaski na szczęście, nawet się nie boi (a jest czego bo dźwięki które z siebie wydaje to naprawdę kosmos), więc dajemy radę. Czuję że niedługo zacznie się ulubiony etap "twoje dziecko pobiło moje dziecko" hehe. :-D

reklama
hej hej :-)

kamilka, strasznie sie ciesze :-) buziak!

my w koncu nie pojechalismy ani do Roni, ani do Debek. dzisiaj nie mialam asysty, wiec dupa zimna, a Roni nie miala jak sie dotelepac. a wczoraj mama zrobila mi kinder niespodzianke i umowila do kosmetyczki :-D mam teraz piekne stopki (a do wczoraj moglam robic za zone rolnika).

za to teraz juz spakowani i jedziemy do cioci do ogrodka, mamy basenik i mlode beda sie chlapac :-)
dzisiaj MEGA upal! za to ponoc ostatnie dwa dni pogody mamy..??

do napisania pozniej, milego dnia a vous tous :-)

Do góry