reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kasia_z u nas Młody się przy Filipku Nieistotnej wyrobił
teraz zabiera swoje zabawki - wcześniej stał jak wryty
nauczył się piszczeć(chociaż pisku Filipka bał się bardzo!!)
stawać w rozkroku z głową dogóry nogami:rofl2:
Filipek go ugryzł a potem zderzyli się głowami:sorry2:
przydają się takie konfrontacje:tak::-D

Kate_less gratuluje i również pytam jaki kierunek?

Pati jak by mi się kosmetyczka przydała:sorry2:zazdroszczę. Co do pogody to ja już sama nie wiem. Jedni mówią tak drudzy inaczej:dry:

Mapet śpi a ja idę poleżeć

reklama
Filip zmiazdzyl psychicznie i fizycznie Oliviera heheh
a ugryzl go morderczo w ręke :szok:
jednym slowem dal mu popalic wiec zaczal sie u niego wiek "moje dziecko pobilo Twoje" ale nie martwie sie bo nie robi tego przesadnie :)

co do piszczenia do przesadza ostro, wszystkie dzieci sie go boją przez te piski, mam megaaaa glosnego potworaka :)

mi dzis wysiada gardlo
i mam w***** na chlopa ja sto piedziesiat

Kasia_z u nas Młody się przy Filipku Nieistotnej wyrobił
[...]
przydają się takie konfrontacje:tak::-D

Mój jakoś się słabo wyrabia ;-):-) mimo Lilu zabierającej mu zabawki, dzieci w żłobku i różnych urazów, dalej stoi łypie smutnym wzrokiem. Za to do współpracy pierwszy, uwielbia pomagać i bawić się z innymi. W sumie nie jest to zła cecha :-D

Nieistotna, a co chłop zbroił? :confused:

U mnie przyszły półeczki do kuchni - idę skręcać. Hua! :-)

Nieistotna Filipek mega głośny a zarazem kochany
spokojny, pinuje się i słucha
a co wielku "moje dziecko pobiło Twoje" to każde jedno to przejdzie, wcześniej czy później

Mapet mega się zakatarzył niby śpi ale co chwila popłakuje bo go glutki męczą:-(
no a że smoczkowy jeszcze to dodatkowo nie może sobie rady dać

macie jakieś szybkie sposoby na katar??

Dzieki dziewczyny za miłe słówka :tak:
Kate chodze z małym do logopedy tak od kiedy wiemy ze cos jest nie tak czyli tak od ponad roku :tak: jest nawet fajnie
I napisz na jaki kierunek cie przyjeli
sara ja na katar wkladam nogi do miski z wrzatkiem i garscia soli do tego goraca herbata i tak siedze podlewam co jakisz czas goracej wody az sie spoce :cool2: dzieki temu nie leci mi i moge przespac noc
aenya jak dzinonek w ogrodku i basenik małego??
Miłka gratulacje

A gzie sa wszyscy?? A tp chyba objaw piatku wieczór :-D
Ja sama z małym ktory gada z misiem w lózeczku zaraz cos obejrze i ide spac :cool2:
Co do upałów to poprosze chociaz dzien przerwy :-p

zadnych dni przerwy!! upal to moja milosc ;-)
dzis caly dzien na dworze, dopiero wrocilismy
mlody zmoczyl 3 zestawy ubran i 5 pieluch (musze sie zaopatrzyc w te do plywania), non stop wlazil i wylazil z wody :-) i lal szlauchem ;-) komedie takie odstawial, ze normalnie malo go nie zjadlam, taki byl slodki :-D
potem powstawiam foty

a Maksio zamulil i 3h spal w domu :-D wiec mialam dziecko z glowy :cool2:

ale nie opalilam sie zbytnio, nogi mam dalej jak corka mlynarza, mimo ciaglego wystawiania ich na slonce :dry: musze isc na solare chyba..

U mnie bieganie młodego z golym tyłkiem albo w majtach bo wode kocha i jak widzi to wali nury nawet buty mu nie przeszkadzaja :-D:-D
Co do upalów to tez je lubie ale jakos mi cieko a musze isc na zakupy a jak stoje w sklepie i sie poce to nic fajnego :dry: i sie złoszcze i mi sie juz nie chce tych zakupów
A ja nogi smaruje dave brazujacym i mam opalone :-D:-D a dekolt i ramione zjarane przez słonce od spacerow po parku i piaskownicy :cool2:

a ja po fryzjerze średnio zadowolona, ale bywało gorzej :-D:-D:-D

trole śpią, ja się znieczuliłam piwem, bo ktoś mi dzisiaj strasznie ciśnienie podniósł, że nawet nie wiem czy zasnę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no od jutra ponoć deszcze i burze, zobaczymy. Ja upały lubię, ale moje dzieci nie bardzo szczególnie to maleństwo

A ja lubię upały i po upałach burze;-)
A najbardziej lubię takie pierwsze pomruki burzy, normalnie dostaję zastrzyk adrenaliny, uwielbiam to:cool2:

reklama
Do góry