nonek, swietna ta twoja mala.. moj wszystko nazywa po swojemu
znaczy sie rozne kombinacje typu nene, nyny, toto, tote, khykhy
tez fajnie ;-)
ale to niesamowite, jak dzieci przezywaja w nocy wsio juz :-)
sa_raa, nieistotku, az sie zazdrosci, jak sie was czyta ;-) jejku, sa_raa, a nie chcesz sie wybrac gdzies do tricity? ;-) skoro tak jezdzisz :-)
ja kombinuje jutro jakis wyjazd do debek do sugar, ale musze miec towarzystwo podrozy, czyli moze jak Mirelka z Amelka pojada ze mna..
mnie wczoraj mlody zaskoczyl i zalamal, bo zrobil cos zarazem smiesznego i smutnego. nie wiem, o co kaman i z czego to wynika. ? bylismy u mojej cioci, a tam jej szwagier z zona. filip jak to filip, z poczatku sie wszystkich wystrzegal, wujka, cioci, babci itp. a jak zobaczyl psa to w te pedy do...... szwagra wlasnie!! i 'tata, tata!!!'..!
fakt, ze typek podobny do mojego D, ten sam fryz i postura, no ale ja was prosze, czy moje dziecie ojca swojego nie zna?
i nosil mu caly dzien rozne ksiazeczki do poczytania, wlazil na kolana itp.. a przeca pierwszy raz widzial..
najsmieszniejsze, ze tuz przed przybyciem do ciotki pojechalismy na chwile do hurtowni i gral w pilke z prawdziwym tata
kurcze, D nie powiem, bo mu przykro bedzie. glupol z tego malucha, przeciez D naprawde czesto z nim wylazi, bawi sie, jest w domu czesciej niz wiekszosc tatusiow, ktorych znam..
hehe, laski, z teraz na mtv leci enrique iglesias can you hear me, az mi dupka skacze
zajebisty kawalek na mistrzostwa naprawde! codziennie uprawiam przy nim poranny rozruch
a nie moj klimat w ogole, to juz dziwne na maksa ;-)
Dita, nie wybacze ci tych slow o polskim morzu! szczegolnie ostatnio szczegolnie jest grenlandzkie
jak mamy 33 w sloncu