witam kobitki
wczoraj po pracy pojechaliśmy nad zalew......fajnie tak w środku tygodnia odpocząć na łonie natury
u nas siku w pampka lub na podłogę , to drugie zdecydowanie przynosi jej większą radość
, no i wczoraj kupkę do nocnika a to bardzo sporadycznie się zdarza...a co myślicie o tych pieluchomajtkach co do środka wkłada się tetrę...warto czy nie... może to jakiś krok by był w kierunku odpieluchowania
i mam pytanko ...jakl myślicie czy nasze dzieci mogą jeść już frytki tzn nie parę na degustację tylko tak normalnie więcej niż te parę... bo ja sama nie wiem a moja uwielbia ,ostatnio jak zrobiłam to zjadła całego ziemniaka przerobionego na frytki
chyba za dużo co?
Manka Gratki za siusiu i nocne papusianie..że o gadaniu nie wspomnę;-)
Sara, Nieistotna fajnie że było fajnie, ja liczę na Istebną
Kinga ja po horrorach pół nocy nie śpię
więc nie oglądam....
Kasia już niedługo
, ja też tak się okropnie czułam prawie całą ciążę w dzień spałam, wieczorem mnie mdliło w nocy kurcze w łydkach co 5 min, drapania to niewiele w porównaniu z Tobą maiłam słonica okropna byłam
Aenye no coś ty ....jak mu się słownictwo poszerzy to będzie odpowiednio nazywał, moja jak w gazecie widzi Pana to dla niej tata, a jak Panią to mama, systematycznie wyprowadzam ją z błędu ale z marnym skutkiem
;-)
, a jak będziesz w Dębkach to nad Piaśnicę śmigajcie
a ja
uwielbiam polskie morze
...co prawda nie mam porównania z innymi....ale zawsze jak się zastanawiam nad wyborem to wypada nasze zimne kochane morze...a i pogoda w kratkę mi nie przeszkadza....upału 40 st dzień w dzień nie znoszę ...więc na przyszły rok też wypadnie polskie morze + jak się uda wypad do Szwecji