reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja to śmignę jakoś najwcześniej w październiku gdziekolwiek. Na razie mam problem żeby śmignąć do sklepu na osiedlu tak się paskudnie czuję ;-)

joł joł jak to moje dziecie mówi;-)
nic mi się nie chce dzisiaj:dry:
macie jakiś sposób na lenia??

Kasia_z bido Ty nasza:-(dzielna mama z Ciebie:tak:
Pati dzieci tak często mają - Mapet właził tak na mojego kolege - no normalnie miłość, że wszyscy w szoku byli!razem z Tomkiem:-pudanego wypadu do Dębek

witam kobitki

wczoraj po pracy pojechaliśmy nad zalew......fajnie tak w środku tygodnia odpocząć na łonie natury:sorry2:
u nas siku w pampka lub na podłogę , to drugie zdecydowanie przynosi jej większą radość:dry:, no i wczoraj kupkę do nocnika a to bardzo sporadycznie się zdarza...a co myślicie o tych pieluchomajtkach co do środka wkłada się tetrę...warto czy nie... może to jakiś krok by był w kierunku odpieluchowania:sorry2:

i mam pytanko ...jakl myślicie czy nasze dzieci mogą jeść już frytki tzn nie parę na degustację tylko tak normalnie więcej niż te parę... bo ja sama nie wiem a moja uwielbia ,ostatnio jak zrobiłam to zjadła całego ziemniaka przerobionego na frytki:confused: chyba za dużo co?

Manka Gratki :tak: za siusiu i nocne papusianie..że o gadaniu nie wspomnę;-)

Sara, Nieistotna fajnie że było fajnie, ja liczę na Istebną

Kinga ja po horrorach pół nocy nie śpię:confused::baffled: więc nie oglądam....

Kasia już niedługo:tak:, ja też tak się okropnie czułam prawie całą ciążę w dzień spałam, wieczorem mnie mdliło w nocy kurcze w łydkach co 5 min, drapania to niewiele w porównaniu z Tobą maiłam słonica okropna byłam:shocked2:

Aenye no coś ty ....jak mu się słownictwo poszerzy to będzie odpowiednio nazywał, moja jak w gazecie widzi Pana to dla niej tata, a jak Panią to mama, systematycznie wyprowadzam ją z błędu ale z marnym skutkiem:sorry2:;-):-D, a jak będziesz w Dębkach to nad Piaśnicę śmigajcie:tak:

a ja uwielbiam polskie morze :cool2:...co prawda nie mam porównania z innymi....ale zawsze jak się zastanawiam nad wyborem to wypada nasze zimne kochane morze...a i pogoda w kratkę mi nie przeszkadza....upału 40 st dzień w dzień nie znoszę ...więc na przyszły rok też wypadnie polskie morze + jak się uda wypad do Szwecji:blink:

Agutka, ja myślę że takie domowe to mogą - jak zrobisz na świeżym oleju, bez soli i odsączysz z wielkiego tłuszczu. A knajpowych to bym unikała. :sorry2: No ale sporadycznie jak zje to nic się nie stanie ;-)

Dzięki za słowa wsparcia, jesteście kochane dziewczyny :-)
Tymczasem idę sobie leżakować. :happy2:

Sie witam :)
Kasia juz niedługo koniec :tak: i bedziesz juz sie dobrez czuła buziam mocno
Sara Nieistotna zazdroszcze spotkania :cool2:
Aenya miłego dnia w debkach
Nonek fajnie młoda gada :-) u nas tylko etap po swojemu

A ja dwa dni byłam bez małego :-) sprzedałam dla babci bo wpadła na dwa dni wiec mlody szalał znowu po ogrodzie całe dnie ze szlalchem :-D opalony jak murzyn normalnie
A my wczoraj sobie zrobilismy wypad do kina i na sushi oczywiscie ja na wega :-p ale dobre i tyle surowa rybe zjem ja sie juz rozdwoje
ogolnie to mam dosc upałów i słonca

Jestem.

Jest u mnie jako tako. Upał i cudnie morsko. Jutro wodowanie łódki. Popływamy.

Po ostatnim plazowaniu Lil ma zapalenie ropne gardła i antybiotyk. Reszta ok.

Ściskam i pozdrawiam Was wszystkie.

I mykam czytać.

reklama
Do góry