reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

HEJ u nas też na dworze gorące - naszczęście w domku troche chłodniej. laski czy wasze dzieciaczki robią do nocnika -bo my właśnie jesteś w trakcie nauki- niestety jak narazie porażka -

reklama
Dita gratulacje dobrej decyzji.

U nas dzis troche chlodniaj ale na szczescie nawet jak jest upal to w domu chlodno i wcale nie czuc ze na zewnatrz goraco.

My juz bez pieluszki.

A ja dziewczyny jestem zalamana postepowaniem kumpeli. Po p[rostu az sie cala trzese. Musze teraz wyjsc ale pozniej na na napisze o co chodzi.

Sara buziaczki dla Was, tylko się nie spalcie na tym słoneczku;-) i czekamy na raport ze spotkania;-)

Lecę czytac dalej

cześć nawet nie mam czasu zaglądać, bo ciągle mnie nie ma
od wczoraj Majka robi na nocnik a jeszcze 2 dni temu nocnik to był jej największy wróg :tak:

dobra uciekam poczytać co u Was

hejo.
No i kupił chirurg u mnie Bułgarię, hehe, dostał zniżkę;-)

U nas odpieluchowywanie idzie rewelacyjnie, najlepiej jak stoi nocnik na środku pokoju, młoda sama wtedy podchodzi, zdejmuje majtki, siada i siusia, a potem wstaje sama sobie brawo bije:-D:-D:-D
Oczywiście czasem zdarza się jej zapomnieć, to jak jest mocno czyms zabawiona. Ale ogólnie jak ja przypilnować i jak ma nocnik na widoku to pięknie woła i sama robi:tak:
A i najlepiej jak nie ma pieluchy to wtedy nawet jak popuści lub sie zwyczajnie zleje (na szczęscie mam stary dywan do wyrzucenia,hehehe) to sama widzi że jej cieknie po nogach, sama woła ,,beeeee" i ze skwaszoną miną jak kaczka człapie do kogoś na ratunek:-D:-D:-D

u nas Brunio super siusia na nocnik ale kupke zrobil tylko raz. Jak widze ze chce kupke i go sadzam to po prostu przestaje. zrobi siusiu, ale kupke dopiero jak ma czysta pieluche na dupce:dry:

kete jak narazie jeszcze sie zastanawiamy bo nie wiemy jaki hotel wybrać. Ale na dzien dzisiejszy podoba nam sie miejscowość Cavtat, fajny hotel tam mają i jest blisko do plazy :happy2:

ja juz po kursie, mialam meczący dzien kurcze
obiad robiłam w mega szybkim tempie i od razu jedliśmy bo wszyscy głodni:)
wieczorem idziemy do kina z mężem.

Filip też się ładnie już załatwia do nocniczka:)

pozdr i milego popoludnia

reklama
a ku ku z 3city, pogoda super, sloneczko,wiaterek, tylko jak dla mnie ludzi za duzo...

wole czerwiec i wrzesien

spadywam

papappapapppapa

Do góry