reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita i co ustaliłaś z chirurgiem?
Miłka kciuki trzymane są:tak: pochwalisz się, co?
My już tez bez pieluszki:-) nawet na noc już nie zakładamy
u nas też gorąco, ale w starym budownictwie jest naturalna klimatyzacja, hehe:-D
Kinga a jaki to region Chorwacji?

reklama
Atol, no tak to jest w sezonie... my unikamy Zatoki, mykamy na Kaszuby albo chociaż nad jezioro za obwodnicę. Może jak masz samochód to uderz gdzieś tam? Godzina drogi a nieporównywalnie mniejszy tłok. :tak:

Wczoraj miałam jakiegoś zgona mega wielkiego... jak dwie godziny nie jadłam to normalnie padałam i jeszcze było mi niedobrze. Myślicie że to normalne? Boję się że to jakieś cukrzycowe... :confused: Czy raczej z niewyspania i ogólnej ciąży? Pepe jakiś mniej destrukcyjny był w brzuchu... :dry:

kasia, mnie tez Maks wykonczyl fizycznie ;-) mialam wrazenie, ze ze 150 lat mam na karku ;-)
i tez mialam tak, ze jak za dlugo nie jadlam (juz nie pamietam ile, ale to bylo gdzies ze 2-3h hehe) to bylo mi fuj. mulilo mnie jakby na rzyganie wlasnie i slabo bylo okrutnie.

a nieraz tak bylam glodna juz, ze zamawialam w restauracji np przystawke, zupe i drugie, a po pierwszym kesie mialam juz dosc jedzenia :sorry2:
a innym razem zjadalam np 2 obiady naraz :-D i pare dni bylo takich, ze zjadlam przez dzien sniadanie, 3 obiady i jakis inny suuuuty posilek ;-)

kasiu - Zdrowia i całusy dla ciebie i dla brzusia! Ja tam obie ciąże byłam totalnie śnięta i bez życia,hehe, spoko;-)

Kofane Trójmiastki - ponawiam pytanie - już mam zaklepany rejs Steną ale na 9 sierpnia - może ktoś ma namiar na nocleg z 8/9 sierpnia? - 5 os dor (my,dwie moje siostry i świeżo upieczony szwagier) + moje 2 bachory.

Powoli przygotowuję koleżankę na to że idę sobie wpisdu,hehe. Na razie jest w dużym szoku (jak to ja NIE CHCĘ tu pracować?????) - no to ja jej na to że nie ,,nie chcę" tylko ,,nie mogę bo jestem chora"
Ale i tak do niej to nie dotrze bo ona jak wyrżnęła raz o chodnik głową, to do pracy ze wstrząsem mózgu przyszła i to było dla niej normalne:confused2:

Ostatnia edycja:
Kasiu .....a czego Maciek najczęściej się domaga........
słyszałam że koleżanki koleżanka w ciąży przytyła 31 kg:szok: to moje 21 kg było dla mnie szokiem a tu taka mega waga:-p

reklama
dita, az zal mi tej twojej kierowniczki.. jakie ona musi miec smutne zycie! ze praca jest dla niej najwazniejsza..

ja chyba sie z domu wyrywam ;-) pojade do cioci na ogrodek ;-) bo za ladnie jest, zeby sie w domu prazyc. a wieczorem moje psiapsioly wpadna :-)

a tak w ogole to buongiorno!

Do góry