reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita ciesze sie że podjełas taką decyzję! na pewno bedzie ok:tak:

miłego dnia dziewczyny! U nas śliczna dziś pogoda znowu.
Ja zaraz idę na kurs, dziś mam angielski i warsztaty z doradcą zawodowym. Po południu bede już w domu.
A wieczorem na plażę jedziemy.

No i niebawem moje urodziny!:-) bedzie wielka impreza na dworzu ah juz sie nie moge doczekać! a jeszcze bardziej nie moge doczekać sie naszego wyjazdu DO CHORWACJI :-)

pozdr!

reklama
Hej, się witam:-)

Nonek czuj się opierniczona! bo na GG nie odpisujesz:-p
Dita jak tam dzisiaj?

Ja już się powoli zaczynam pakować na urlop:tak: co by się nie zagryźć w piątek, hehe;-)

Kinga a gdzie jedziecie do Chorwacji?

czesc baby :-)

my wczoraj znowu wywczasy na tarasie ;-) jesu, jak super! przyjemny wiaterek, bo to na dachu, a jednoczesnie cieplusienkie slonce. mmm.

dzisiaj mialam jechac do Roni, i przy okazji na maly szoping do ikei i fashion house, a tu guzik, nie mam co zrobic z Fiolkiem, a z dwojka nie dam rady sie pobujac w tych sklepiszczach.. oooo, dzisiaj bym duzo dala za podwojny wozek! :-D moze jutro..

jejku, jeszcze tylko miesiac i Fiol do zlobka pojdzie..! jakas epoka normalnie..

Dita,
gratuluje!!! bomba :-)

Nieistotna i sa_raa,
zazdroscim spotkania ;-)

sugar,
nie wiem, czy mi sie uda do Debek dotelepac, jak cos dam znac :-)

Kate Slonce, ale ja nie mialam nic od Ciebie. Cos mi sie ostatnio cos dzieje z gg. Np. pokazuje mi aktywnego mojego M, a on wlasnie podjezdza pod dom i nie ma mozliwosci siedziec na gg.

kurcze podobno mają zadzwonić jeszcze w tym tygodniu co bym na ostatniego mogła złożyć wypowiedzenie :tak: no zobaczymy, nie napalam się :dry:

kuźwa jak u nas jest gorąco mam już w doma 26 stopnie uffff paść można :dry:

witam się z rana dalej czekająć na Nieistotną
podobno lokomotywa się rozkraczyła i maja godzinę poślizgu:szok:

Miłak dawaj znać co i jak:tak:

Dzisiaj czekam na chirurga, ma przyjsć po Bułgarię, hehe;-)
Spoko, dziewczyny, juz ja coś znajdę do marudzenia co by nie było tu nudno:cool2::cool2:

No co wy dziewczyny, wątpicie w Ditowy talent marudzeniowy? ;-);-);-)
Ja już dostaję szału od tej temperatury. Ogólnie u nas nie najgorzej, bo wieje, ale w domu to muszę plackiem leżeć bo lecą ze mnie tony potu. Kosmos.
Młodego wczoraj obcięliśmy. Całkiem nam dobrze już idzie, możemy się specjalizować w strzyżeniu owiec :-D Podejrzewam że owce są mniej ruchliwe :-p
Mój tata właśnie wrócił z Ukrainy, podobno katastrofa powodziowa jeszcze gorzej niż u nas na południu. W sumie nawet nie udało im się wyjść w góry, bo leje tam cały czas, wszystkie mosty pozrywane i ogólnie strasznie. Nie ma to jak północ PL. Ja sobie nawet nie wyobrażam że gdzieś pada, tu jest taka latarnia że szok....

reklama
Do góry