reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nieistotna dostalas info na gg w sprawie szopingu?

Ja dzis jakos nie mam na nic ochoty. Poprasowalam troche i siedze przy kompie...chyba sobie drina walne

Uwaga uwaga
zapisana jestem na operację:cool2::cool2::cool2:
20 sierpnia, idę 19 do szpitala;-):tak:

W szpitalu dawnym MSWiA co tam kiedyś należałam jak było przyporządkowanie ,,mundurowi i reszta" - szpital słynie z najlepszej opieki, ale do niedawna nie mieli laparoskopu - juz mają no i git- za trzy tygodnie wywalam kamienie:cool2:
Miły pan doktr od razu zrobił mi usg, no szok, poza tym jeszcze jestem z nim umówiona na jutro bo chce do Bułgarii lecieć;-) No i tym sposobem jeszcze ide do roboty, ale w sumie to dobrze, bo dociągnę do pierwszego żeby mi zapłacili jak należy (bo umowę oczywiście mam na 1100 brutto więc na zwolnieniu daliby mi 800 do łapy:dry:) Więc pościemniam do końca tygodnia, potem ide do mojego rodzinnego po skierowanie na badania i po zwolnienie iiiiii giiiit, jupi:cool2:

DIta nie wierze!!!!!!!
cieszę się bardzo naprawde:tak:
no i super, że dobrzy lekarze zawsze tak jakoś raźniej:nerd:

maja witamy w klubie ja dzisiaj tez jakaś niedobujana jestem:dry:

Dita jestem z Ciebie dumna, bedziesz sie operowac w moje urodziny, wszystko bedzie git bo to dobry dzien hehe :)

Sara bede o 11 jak juz mowilam, nie znam tamtejszego dworca ale sie znajdziemy, nie biore wozka ino walizke,,, nie laduje masy rzeczy (jak mam w zwyczaju) jak by jakims cudem zrobilo sie zimno to nam cos pozyczysz :)

dziecie uspane wreszcie ufff..........

Nieistotna no jasne, że się cos pożyczy jak będzie trzeba:tak:
Miłka a kiedy się dowiesz co i jak??

reklama
Po piewsze to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JUBILATOW I SOLENIZANTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( spoznione, ale szczere)

Po drugie Dita Gratulacje meskiej decyzji!!!! Jestem z Ciebie dumna. Tylko rzeczywiscie, czym my teraz bedziemy zyc?;-):-p

Po trzecie Nieistotna a Ty nie masz przypadkiem imienin 18? Czyli ur i im dzien po dniu?

Ja wlasnie maluje Julki pokoj, jedna sciana wyszla w zaje bistym rozu. Az sama sie zdziwilam. Jeszcze cholernie duzo przed nami, ale juz widac swiatelko w tunelu.

Julka nie chodzi do przedszkola, obie naraz doprowadzaja mnie do szewskiej pasji. Na szczescie Stonka byla dzis dwie godz u sasiadki. Na szczescie sie bardzo ladnie zakolegowaly i jak na razie jest wielka milosc.

Ide spac, bo padam na pysk.

Do góry