reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
powiem tylko uuff dobrze ze juz wieczor i zawijam sie spac

zarejestrowalam dzis malego na badania, termin 11 wrzesnia :)

trzymajcie sie cieplo

Atol, Roni widzę, że data 21 maja nie jest Wam obca... powiedzcie mi jaki to znak zodiaku... bo co horoskop to jest inaczej... niektóre gazety podają, że to jeszcze Byk a niektóre, że już bliźnięta... w wikipedii znalazłam, że 21 maja słońce wchodzi już w znak bliźniąt ale .. no wlasnie ale.. sama już nie wiem a zamówiłam małemu zegarek ze zodiakiem, datą urodzin, imieniem, wagą i godziną i się zastanawiam czy dobrego zodiaka wybrałam heh

pewnie zalezy od godiny urodzeni

ja to sobie wybieram zawsze horoskop ktory jest lepszy:-p

a cechy mam i z jednego znaku i z drugiego, takze wiec nie pomoge cosmo niestey:sorry2:

jedynie moge powiedziec ze 21 maja bardzo fajni ludzie sie rodza:-p:cool2:

fenkju fenkju
Nat ok,
gula po szczepieniu nie zbadana

ja gorzej ale ok

Roni - ja bym pewnie Oliwia ale to pół Polski więc Blanka - dla mnie tez ślicznie.
Salbutamol ja też reaguję przyspieszonym tętnem. Syrop już wysoko, co nie powstrzymało od mega wyrzutów!!!!!!

Praca to qrwa nie wiem co gorzej... nie wiem...
ja naprawdę nadaje sie na psychoterapie ....tylko mnie na nią nie stać...

Aha Miśki moje nadbałtyckie kochane.....
16 sierpnia płynę w rejs do Karlskrony, trzeba mi noclegu 15/16.08 dla 5 os dor + 2 bachory (Nat+Ala) jakiś nocleg - może macie coś w zanadrzu lub w znajomości - może być miejsce na materac??????

reklama
Dita, popytam kiedy przyjeżdża do nas inwazja, jak nie wtedy to u nas miejsce się znajdzie, ale jeszcze dam ci znać, bo rodzina chciała kiedyś przyjechać. A te 5 osób dorosłych z ciekawości, to kto?

Roni - żłobek działa od listopada i w sumie od czerwca dopiero "nie ma miejsc" więc nie wiem ile się czeka na miejsce. Od września jest pełna lista na pewno, ale zawsze jest tak, że ludzie rezygnują bo im 90% miesiąca dzieci chorują przez pierwsze 3 miechy. Koszt to 800 zł/ m-c, więc jak na nasz Soochlyn to i tak taniej niż opiekunka.
Ale u ciebie w Pryszczu może być że taniej wyjdzie opiekunka.

Do góry