reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita!!
spokój spokój i jeszcze raz spokój!!
Dzwoń zapytaj - powiedzą Ci co robić!
jesteś najlepszą Mamą dla swoich dzieci!
nie da się zapanować i upilnować na 100%
głowa do góry będzie dobrze!!!

kasu jak dla mnie ta bransoletka to super pomysł!

my już w Świnoujściu i jest z nami moja Ferend do piątku także jestem hepi:-D
bo chwilowo nie przeżywam tego co Pingwinek! Mała dasz rade! jeszcze troszke i będziesz w PL ścisakam i buziam

reklama
Sara a dlugo tam jeszcze bedziesz? moze Cie tam kiedys nawiedze?

dita kochanie jestes cudowna matką, i jestem pewna ze bedzie dobrze

Maja a wy kidy lecicie do pl?

halo halo
pogonilam M zeby wykapal Marike i mam chwile dla siebie.

Walczylam dzis z ksiegowym ktoremu nasza byla jak sie dowiedzialam nawet nie ksiegowa przekazala nasz sprawy. Wszystko zapowiada sie niezle i mam nadzieje ze nie bede miala wiecej zmartwien z tego poodu.

Dita spokojnie takie rzeczy sie zdarzaja. Nie wiem od czego jest ten lek ale najlepiej zrobic jak mowia dzieczyny...zadzwonic na pogotowie badz do lekarza i sie dowiedziec. A nie ma na ulotce co robic w przypadku przedakowania?

Nieistotna 24 sierpnia mamy te chrzciny wiec ok22, 23 bedziemy lecieli. M tylko na eekend chyba a ja planuje tydzien zostac.

Lucky patrze na Twoje suwaczki ... az sie wierzyc nie chce ze jestes mam trojeczki.
Pingwinku super ze z fasolka wszystko ok.A czas szybko plynie i niedlugo bedziesz w PL.

Pingwinek gratuluje zdrowej i pokaźnej córeczki:tak:
u nas Girl będzie Sara napewno:tak:

Nieistotna śmiało wpadaj kiedy chcesz! Do końca sierpnia jesteśmy napewno:tak:
z jedną przerwą w pierwszym tygodniu sierpnia bo T. ma urlop i w między czasie z Mapetem do okulisty jesteśmy w Łodzi umówieni. Ale jak Ci pasuje daj znać i się zgramy:tak:

maja dobry księgowy jest jak złoto - wiem coś o tym
teraz mamy fanatyczke i troche przegina czasem ale chociaż wiem, że wszystko jest na 100% zrobione

Sara a na jakiej Ty tam jestes wogole zasadzie? bo ja nie kojarze czy pisalas kiedys o tym, bylaby mozliwosc bysmy na jedna noc zostali?

aa mieszkasz tu sama czy z Tomkiem? on tu pracuje dobrze kojarze?

ja bardzo chetnie wpadne na jedna noc, moze sie jakos zgadamy na przyszly tydzien, jak Twoja koleznaka juz wyjedzie i o ile pogoda bedzie ok, bo w sumie do Ciebie mam najblizej

mieszkamy z Tomkiem:tak:
ale jego praktycznie od 6do18 nie ma także jakby sami;-)
śmiało przyjeżdżaj jak będziesz chciała daj znać i się zgadamy

Dita i jak tam??

Sarunia to ja sie pisze na bank na goscine u Ciebie
wpadne na jedna noc z malym, mam do Ciebie pociagiem niecale 3g wiec damy rade
zgadamy sie w przyszlym tygodniu

reklama
Do góry