reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
aha... Maja śliczny domek a malusia jeszcze piękniejsza :tak: w końcu to gwiezdna siostra mojej Mai więc musi być piękna ;-)

Witajcie
Bylismy na USG. Mala zdrowa.Wazy 2100 gram i jest juz glowka w dul. Bardzo sie cieszymy a w szczegolnosci maz,ktory w koncu cos obejzal bo Mercunia nie plakala i byla grzeczna.

Co do prezentow, to np Mercunia dostala zlota bransoletke z wygrawerowanym imieniem i data urodzenia i ja nosila bardzo dlugo, sicznie to wyglada na malej raczce...ale niestety jakis miesiac temu ja gdzies zgubia

ide si qrwa leczyć. Właśnie przeze mnie ryczy Ala, Nat, a Andrzej prawie z nimi.
Nat łyknęła sobie duży łyk salbutamolu Ali, ku rwa, nie wiem, co teraz robić. Oserwowac czy co????
Nienawidzę swojego życia, nienawidze swojej pracy, nienawidze swojej beznadziejności, qrwa, heeeeeelp.
Ja sama tez rycze mam kryzys, doła i nie wiem jeszcze co.
Zresztą nie czytajcie, nie ma sensu

dokladnie jak mowi kasu
jak mawial moj dziadek " tylko spokoj moze nas uratowac"
bedzie dobrze dita, nie obwiniaj sie bo to nie ma sensu i to nie jest Twoja wina
takie rzeczy sie zdarzaja

dzwon na ostry dyzur! Na co to jest lek?
I nic wam nie pomoze jak tylko spokoj ( wiem, latwo mowic).
I to nie jest powod, zeby wszystkiego nienawidziec.

reklama
Dita uspokój się! Przeciez robisz co możesz by było dobrze, prawda? Dzwoń na pogotowie i dawaj znać co się dzieje. Będzie dobrze.

Do góry