reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Maja hejo
a mieliscie nie latac, by oszczedzic :)

jestem zmeczona, maly marudziii bo 3 zeby na raz to dla niego za duzo
ja non stop czuje sie jak cukrzyk, wciaz niedosyt cukru

reklama
Jeszcze żyje, ale padam :-(

Do zobaczyska.

Pingwinku jak Marcunia z tym użądleniem:confused:
Kasiu odpoczywaj ile sie da. Zazdroszcze tego spania:sorry2:
Nieistotna u Domisia razem dwójki górne i czwórka górma +trójka dolna. Masakryczne cierpienia, współczuję:-(
Lala cudni teściowie. Korzystaj:-)
Cosmo, nadrobisz. Morze nie zająć;-)

lal ale tu ruch

lala fajni tesciowie,korzystaj jak mozesz:tak:

cosmo ja jestem mega Gdyniowa, teraz tez mam zamiar tam jechac:-)

kasia wspolczuje samopoczucia ciazowego, to chyba trzeciego trola nie bedzie?:-p

ja w sobote pracowalam, a dzis bylismy u tescia na wsi

na stare lata sie wyprowadzil z wawy na wies i teraz chce kupic tam dom, tzn my musimy kupic, bo on nie ma zdolnosci kredytowej, ale to mega dluga historia i niekoniecznie chce mi sie humor tym psuc w niedzilny wieczor:no:

w kazdym razie dziewczyny sie wybawily, wyszalaly, potargaly psy za uszy, wyglaskaly kota ze az uciekl i szczesilwe poszly spac:cool2:

u mnie w pracy ciezka sytauacja, bo jedna pracownica na uropie, a drugiej wlasnie zmral mama i jutro nie przychodzi do pracy wiec ja bed od 9 do 18 dygac :shocked2:

maja witaj, wklej jakies zdjecia nowego domku

hello
u Mercuni juz dobrze. Podejzewam ze ta pszczola byla jakby snieta troszku (podtopiona w wodzie) i nie wbila calego jadu bo dzisiaj juz nie ma sladu, moze tez mialo na to wplyw ze bardzo szybko wyciagnelam cale zadlo. Mala plakala ale trzymala sztywno trzesacy sie paluszek a ja szybko wyciagnelam.
Kasiu buziaki dla Ciebie
Maja witaj. A jest u Was pogoda ? bo u nas jakas tragedia deszcz, a piekna pogoda od 20 wieczorem:-)
Lala-jedz i wypoczywaj!!!
Nieistotna,Lucky wspolczuje Wam przejsc z zabkami, u nas nigdy nawet najmniejszej goraczki przy zebach nie bylo, co najwyzej troche gorszy apetyt i marudztwo
Atol nic tylko milej pracy Ci zyczyc

Ja juz nogami przebieram bo we wtorek ostatnie USG i nie moge sie doczekac, czy mala juz glowka w dol lezy no i ile wazy? Jedyne ubranka jakie zakupie nowe to na pierwszy dzionek po narodzinach i nie wiem jaki rozmiar?
Ach i nasze typy imieniowe to: Lena,Sara

Ostatnia edycja:
Lena, Lena bardzo mi sie podoba

Sara bez obrazy of kors kojarzy mi sie z psem, bo moja koleznka miala bokserke i tak sie ona zwala:-p

Czesc Wam wszystkim:)
Lala pozazdroscic takich tesciow. Odpoczywaj ile wlezie!
Pingwinku wierze, ze nie mozesz sie doczekac:-). Mercuni ucaluj paluszek! Wiem jak ugryzienia takich paskudztw bola.
Kasia Tobie to juz wspolczuje caly czas. Ale i tak juz niedlugo.
Atol I Tobie wspolczuje doginania w pracy tyle godzin. A na wsi ( jak u nas) jest mega ekstra i w zyciu mam nadzieje nie bede musiala sie wyprowadzac spowrotem do miasta.
Nieistotna, Lucky tyle zebow naraz, bidulki ukochajcie. Na szczescie to w miare krotko trwa.
Maja Super, ze Wam sie z tymi chalupami udalo. Pokaz jak mieszkacie!

A my wczoraj goscilismy u mojej kofanej kuzynki, co ma coreczke dokladnie rok starsza od Maniany. Dziewczyny sie narzadzily, nabawily, naszalaly. My poimprezowalismy. Jakos tak psychicznie odpoczelam.

Dzis kupilismy wykladziny na gore naszego domku:-):-):-). Zanim polozymy to jeszcze troche, ale i taki juz widac swiatelko w tunelu. Najgorzej, ze jeszcze nie przywiezli nowego blatu do kuchni, bo jeden okazal sie o 60 cm za krotki. I polowa kuchni rozgrzebana czeka.
Ja juz nie moge sie doczekac az tam bedziemy, powoli zaczynam miec dosc.

A i pies juz dzis wrocil do wlascicieli. Czyli znow nasza menazeria sklada sie z dwoch kotow. Bo przez te kilka dni, jak szlam gdziekolwiek to bylam ja z Manka na rece, Julka za mna ( jak byla), pozniej szedl Budrys i kolo niego dwa koty. Obstawa jakich malo. Wszyscy ze mnie sie smiali.

Witam kobitki po cudnej niedzieli:-)
Ze tez tak szybko ta niedziela ucieka. Bylismy na wsi, zlazilismy sie jak glupki, zakupilam jarzynki prosto od farmera:tak: mniam;-)
No i szukamy lekumna wakacje, ale 1. wiekrzosc pozajmowane 2. nie wiemy dokladnie gdzie jechac:-( Tzn. lecimy do Gdanska i chcemy w miare nie daleko,moze ktoras z was zna miejsce odne polecenia:confused::confused::confused:
Pozatym... co slychac... dzis nie ide do pracy, stwierdzilam ze pinkole:cool2:
i okazalo sie ze moja psiapsiola z pracy z Pl mieszka w miare niedaleko:blink:Bedziemy do siebie jezdzic:-)

Pingwinek jeju ale straszna przygoda:angry:
Lala super tescie:tak:
Maja wtaj:-)
Lucky duzo sil zycze. i sciskam:-)
Nonek jaka wykladzine kupiliscie?

Lala, super teściowie!

Pingwinek - dobrze że Mercunia ok. Ja jutro też na USG pewnie nie ostatnie jeszcze, bo teraz przez USG monitoruje się, czy bobo się oki rusza, jak łożysko itp itd. Ostatnio miałam USG co tydzień pod koniec ciąży.. Ja to już mam głową w dół od 20 tc, ciekawe jak u ciebie? Zobaczymy czy ważą podobnie :-) Mi się i Lena i Sara podoba bardzo :-)

Współczuję zębo-dzieckowych przebojów :no: Oby jak najkrócej to trwało

Atol, wspolczuje pracy wielogodzinnej. Bleee..

Nonek, fajne takie urządzanie domku :-) Oby jak najszybciej poszło i żebyście mogli się przeprowadzać :happy2:

A u nas dziś jakoś mnie ruszyło z łóżka, zrobiłam wielki gar jedzenia i teraz sobie leżakuję, korzystając z pomocy babci przy demonie. Jakoś ciągle u nas leje, co przestanie to po 20 min znowu... demon kaloszo-spacery zalicza, mocno szczęśliwy z tego powodu. :happy2:

reklama
Hej
Pingwinku straszne z ta pszczołą ale dobrze ze juz lepiej i ze Marcunia taka dzielna :tak: mnie kiedys uzadliła w język jak byłam mala bo siedziala na lodzie ktorego ja jadłam pamietam ze tata kazał mi ziemniaka na jezyku trzymac :-D no i całe szczescie jej nie połknełam
No i pisz jak na usg my tez dzisiaj idziemi popodgladac troszke :-)M ma nadzieje zobaczyc Maje a ja chyba Ignacego :-D:-D chociaz juz tyle ciuszków mam dla dziewczynki ze szkoda by było zeby cos tam raptem urosło :-D
Ksiu z wspołczuje dolegliwosci ciazowych ale to juz niedługo koniec
A wszystkim wypoczywajacym zazdroszcze co my zaplanujemy jakis wypad za miasto to leje :-(
maja witaj i pokaz nowy domek
Lala super masz tesciów
nieistotna Lucky buziale dla zabków
Roni jak tam u ciebie??

A do nas jedzie dziadek :-) wiezie prezenty dla małego wczoraj byli w ikei i chyba zaszaleli wiem ze mama kupiła posciel małemu na nowe łózeczko :cool2: super bo ja jakos siły nie mialam ostatnio na szwedanie po sklepach :happy2:
no i na dniach młody dostanie swoje dorosłe łózko juz sie boje jego wedrówek wieczornych zapowiedziałam ze ja go spac kłasc nie bede :-D to zadanie dla M powiedział ze przeczyta mu bajke i fifik ładnie zasnie - zobaczymy :cool2:

Do góry