reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej laseczki

Normalnie jak faceci cos czasem wypala to sie mozg lasuje :dry:

My mamy maniane z wozkiem, nie przyszedl a ja wariuje w domu
chce wyjsc na spacer w weekend a nie mam w czym, normalnie ryczec mi sie chce
nikt z sasiadow nie ma pozyczyc psia kosc...

Aenye a ten bobotic to mozna u nas kupic?
ja narazie daje plantex ktory jest o kant tylka rozchlastac

Kasu mi sie Lola podoba i Matylda
no i Helena z tych co D
Zosia tez mi sie podoba ale Zofia juz nie ;-)

ja sie dalej za to z imieniem Blanka nie umiem oswoic :dry:
a juz jest musztarda po obiedzie
zaklajstrowana w urzedach jako dumna Blanka Anna W. ;-)

nie wiem czemu nie ma mojego wcześniejszego postu...
Agutka mój mąż chyba myśli tak samo jak Ci faceci od Ciebie z pracy... Twierdzi, ze nie byl zaangażowany emocjonalnie zrobił to raz i że mam o tym nie pamiętać, bo on już zapomniał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
że to było dawno a ja rozpamiętuje i takie tam... powiedział, ze to, że poszedł z kimś do łóżka nie oznacza że mu na tym kimś zależy i w ogóle... Dupek jeden aż mi normalnie sie coś robi jak pomyślę...

Dostałam dziś becikowe więc mogę kupić ten podwójny wózek ;-)
Roni a nie wiesz czy dają do niego pokrowce na nóżki i folie przeciwdeszczową?

Maja dziś nadzwyczaj grzeczna az jestem miło zaskoczona. O Miśku nie piszę bo on zawsze grzeczny :tak:

Roni a co Tobie się Blanka nie podoba? U nas jak się Maja rodziła to Blanka była jedną z opcji tzn mojemu się podobalo bardzo ja sie upierałam przy Patrycji (dla mnie to najpiękniejsze imię świata) ale Wojtek nie chciał o tuym słyszeć... i tak jakoś Maja wyszła...

Jakbym kiedyś miała 3 dziecko (a mieć nie będę) to na pewno byłby Julian albo Inga Małgorzata

wiecie co teraz tak pomyślałam...najlepsze rowiązanie kupić takiemu grę wirtualną wiecie taką co to się by czuł jak w rzeczywistości ...i niech sobie raz na jakiś czas chłopina dogodzi jak mu się jakiś skok w bok marzy ...przynajmniej wiadomo z kim kiedy...itp itd:tak:;-);-);-)
Cosmo ciężka sprawa....a to ich podejście:angry::no::wściekła/y::szok:...z tego co się nasłuchałam to dla nich to w ogóle nie jest zdrada, przypadek i tyle..a w ogóle nie pojmują że my jako ich kobiety odbieramy to inaczej , a że to boli... i że rozstanie wchodzi w grę ...to nie do pomyślenia

Roni Blanka ślicznie , ale zawsze możesz używać Anna:tak:, ja jak bym miała drugą dziewczynkę to by była Patrycja... ot tak Alicja i Patrycja, a chłopiec myśłałam o Sewerynie - ale troszkę dziwnie brzmi:sorry2:

ja z moim niejednokrotnie o zdradzie rozmawialam, on ma takie samo podejscie jak ja.. nie ma mowy, nie wyobraza sobie, zebysmy mogli byc razem 'po fakcie', zdrada = koniec zwiazku, koniec milosci i zaufania, dzielimy sie tym, co mamy, alimenty i nara.. nawet ostatnio taka rozmowa byla, bo akurat czytalam ksiazke z takim motywem i bardzo mnie to poruszylo.
tym bardziej teraz, po dzieciach, po tym, co razem przeszlismy, po wspolnych nocach i dniach, ktore byly tak szczesliwe - gdyby ktores z nas zdradzilo, przekresliloby to wszystko. i nie ma zmiluj. nie umialabym z nim zyc i widziec go przy wspolnym stole, udawac przed swiatem, ze jest kochanym mezem i ojcem.. ilekroc bym spojrzala, widzialabym go z ta baba.. nie, nie umialabym. z tego, co on mowi i na ile go znam, on rowniez by tego nie zniosl.
tym bardziej podziwiam te kobiety, ktore wybaczaja, ktore umieja byc z mezem po fakcie..

to tyle, alez sie niepotrzebnie rozpisalam!

Roni, bobotic jak najbardziej do dostania, i to najtanszy jest. 8.90 dalam za niego, a sab simplex o tym samym skladzie i pojemnosci 9 euro :sorry2: dzieki Bogu za pania z apteki! tylko on niby od 28 dnia zycia..
ale przy Filipie uzywalam Gripe Water, tez dobrze dzialalo, tylko nieco kijowo z podawaniem go na lyzeczce, bo moj Maks strasznie fika i polowe mi sie rozlalo na niego. tym niemniej jak wroce do domu bede probowala, bo to jednak ziolowe.

mnie temat zdrad przerasta...

dzis odkylam ze Filipowi wyszedl juz kawalek 4 na gorze czyli ida 3 na raz
goraczka i marudki ... no ale wkoncu nadrobi zaleglosci :)

reklama
Do góry