reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Kate dzięki :-) To mnie pocieszyło. W sumie na poród w Swissmedzie by się nazbierało tanim kosztem. Tylko na 120% kontrola z ZUSu, więc ogłaszam konkurs ja to jaką działalność otworzyć żeby była wiarygodna że ją wykonuję. :happy2:

reklama
Kasiu mi się wydaje że jaką tylko chcesz, oczywiście rozsądnie...teraz nasz rynek jest tak dziwny że urzędników to już nic nie zdziwi np moja koleżanka jest z wykształcenia prawnikiem a ma biuro projektowe tzn domy , domki, garaże itp itd, handluje gotowymi projektami jako pośrednik:tak:
Aenye odpoczywaj sexmaniaku :-D;-)

Nonku :-D:-D:-D - to na te pozostałości po cyckach, ja to mam takie rozstępy że hej, normalnie szok:dry:

Nonek i Dita buziaczki dla gadających dzieciaczków,.... my to coś mniej więcej na takim etapie jak kiedyś Nat na tym filmiku co po przebudzeniu powtarzała różne różności:tak:

Jak by co to i ja się na Istebną załapię :tak::tak::tak:

No i muszę wam powiedzieć, że ni z tąd ni z owąd w pracy pojawił się temat zdrady i co........okazało się że mężczyźni, przynajmniej Ci co wczoraj się na ten temat wypowiadali , traktują to na zasadzie i tu cytat " zjedzenia obiadu w innej resteuracji niż zwykle" zero zobowiązań, zero zaangażowania....jak smakował to ok, jak nie to nie, ale razem zgodnie stwierdzili że nawet jak by ten obiad w nowej resteuracji lepiej smakował niż domowy to i tak by nie jadali w niej na stałe:sorry2:
a jeden dodał.......przecież gorsze rzeczy mogą spotkać rodzinę, ale z powodu zdrady stracić rodzinę....to nie...

i co Wy na takie podejście mężczyzn :sorry2:, mnie osobiście zamurowało...a potem ogarnął mnie śmiech.....dlaczego:cool2:

moj T to wszystko tlumaczy ze taka natura samca, ale dodaje ze oczywiscie po to maja rozum zeby sie opanowac, jak widac nie wszyscy:dry:

No i muszę wam powiedzieć, że ni z tąd ni z owąd w pracy pojawił się temat zdrady i co........okazało się że mężczyźni, przynajmniej Ci co wczoraj się na ten temat wypowiadali , traktują to na zasadzie i tu cytat " zjedzenia obiadu w innej resteuracji niż zwykle" zero zobowiązań, zero zaangażowania....jak smakował to ok, jak nie to nie, ale razem zgodnie stwierdzili że nawet jak by ten obiad w nowej resteuracji lepiej smakował niż domowy to i tak by nie jadali w niej na stałe:sorry2:
a jeden dodał.......przecież gorsze rzeczy mogą spotkać rodzinę, ale z powodu zdrady stracić rodzinę....to nie...

i co Wy na takie podejście mężczyzn :sorry2:, mnie osobiście zamurowało...a potem ogarnął mnie śmiech.....dlaczego:cool2:

Brak mi słów - mi to sie wydaje ,że tacy faceci nie myślą głową tylko ku....m- ciekawa jestem jakby się zachowali gdyby to oni zostali zdradzeni- i takie teksty padły by z ust ich żon

Boze, a najgorsze w tym jest to, ze sie nam wydaje, ze nasz osobisty maz do takich typow nie nalezy................
i skad w takim razie biora sie meskie zdrady? :sorry2: :zawstydzona/y:

reklama
Do góry