Kate dzięki :-) To mnie pocieszyło. W sumie na poród w Swissmedzie by się nazbierało tanim kosztem. Tylko na 120% kontrola z ZUSu, więc ogłaszam konkurs ja to jaką działalność otworzyć żeby była wiarygodna że ją wykonuję.
reklama
Kasiu mi się wydaje że jaką tylko chcesz, oczywiście rozsądnie...teraz nasz rynek jest tak dziwny że urzędników to już nic nie zdziwi np moja koleżanka jest z wykształcenia prawnikiem a ma biuro projektowe tzn domy , domki, garaże itp itd, handluje gotowymi projektami jako pośrednik
Aenye odpoczywaj sexmaniaku ;-)
Nonku - to na te pozostałości po cyckach, ja to mam takie rozstępy że hej, normalnie szok
Nonek i Dita buziaczki dla gadających dzieciaczków,.... my to coś mniej więcej na takim etapie jak kiedyś Nat na tym filmiku co po przebudzeniu powtarzała różne różności
Jak by co to i ja się na Istebną załapię
No i muszę wam powiedzieć, że ni z tąd ni z owąd w pracy pojawił się temat zdrady i co........okazało się że mężczyźni, przynajmniej Ci co wczoraj się na ten temat wypowiadali , traktują to na zasadzie i tu cytat " zjedzenia obiadu w innej resteuracji niż zwykle" zero zobowiązań, zero zaangażowania....jak smakował to ok, jak nie to nie, ale razem zgodnie stwierdzili że nawet jak by ten obiad w nowej resteuracji lepiej smakował niż domowy to i tak by nie jadali w niej na stałe
a jeden dodał.......przecież gorsze rzeczy mogą spotkać rodzinę, ale z powodu zdrady stracić rodzinę....to nie...
i co Wy na takie podejście mężczyzn , mnie osobiście zamurowało...a potem ogarnął mnie śmiech.....dlaczego
Aenye odpoczywaj sexmaniaku ;-)
Nonku - to na te pozostałości po cyckach, ja to mam takie rozstępy że hej, normalnie szok
Nonek i Dita buziaczki dla gadających dzieciaczków,.... my to coś mniej więcej na takim etapie jak kiedyś Nat na tym filmiku co po przebudzeniu powtarzała różne różności
Jak by co to i ja się na Istebną załapię
No i muszę wam powiedzieć, że ni z tąd ni z owąd w pracy pojawił się temat zdrady i co........okazało się że mężczyźni, przynajmniej Ci co wczoraj się na ten temat wypowiadali , traktują to na zasadzie i tu cytat " zjedzenia obiadu w innej resteuracji niż zwykle" zero zobowiązań, zero zaangażowania....jak smakował to ok, jak nie to nie, ale razem zgodnie stwierdzili że nawet jak by ten obiad w nowej resteuracji lepiej smakował niż domowy to i tak by nie jadali w niej na stałe
a jeden dodał.......przecież gorsze rzeczy mogą spotkać rodzinę, ale z powodu zdrady stracić rodzinę....to nie...
i co Wy na takie podejście mężczyzn , mnie osobiście zamurowało...a potem ogarnął mnie śmiech.....dlaczego
lala25
Aktywna w BB
Brak mi słów - mi to sie wydaje ,że tacy faceci nie myślą głową tylko ku....m- ciekawa jestem jakby się zachowali gdyby to oni zostali zdradzeni- i takie teksty padły by z ust ich żon
..aenye
Mama grudniowa'06
Boze, a najgorsze w tym jest to, ze sie nam wydaje, ze nasz osobisty maz do takich typow nie nalezy................
i skad w takim razie biora sie meskie zdrady?
i skad w takim razie biora sie meskie zdrady?
reklama
z okazji;-)
a tak powaznie to na pewnie rzeczy nie mamy wplywu
niestety:-(