reklama
hejo.
Dochodzę do siebie, hehe, Andrzej zdycha, hihi, dobrze mu tak
wesele było super.
Zdjęcia powstawiam jak tylko trochę weny złapię bo jeszcze z deczka jestem wczorajsza;-)
cosmo - ech, szkoda mi cokolwiek mówić, przykro mi tylko, strasznie mi cie szkoda, a że twój chłop to chooj to nie ulega wątpliwości. Trzymam za ciebie kciuki...
kate - mi sensus tyż z sensem i tyż pozytywnie;-)
yyyy... co ja chciałam jeszcze.......
Dochodzę do siebie, hehe, Andrzej zdycha, hihi, dobrze mu tak
wesele było super.
Zdjęcia powstawiam jak tylko trochę weny złapię bo jeszcze z deczka jestem wczorajsza;-)
cosmo - ech, szkoda mi cokolwiek mówić, przykro mi tylko, strasznie mi cie szkoda, a że twój chłop to chooj to nie ulega wątpliwości. Trzymam za ciebie kciuki...
kate - mi sensus tyż z sensem i tyż pozytywnie;-)
yyyy... co ja chciałam jeszcze.......
..aenye
Mama grudniowa'06
a, ja znowu na minute, dodam tylko, ze mi sie sensus kojarzy wlasnie ze zmyslami, wrazliwoscia - sensibility, sensible, sensilium.. ;-) i pozytywnie raczej, choc jakies skojarzenie z 'sensacja' tez mam ;-) no ale wiekszosci inaczej.
kate, no szkoda :-) ale pogoda sie zepsula, wiec nie ma co zalowac w sumie.
cosmo, a propos slow atol, nie zostalabym z gnojem nawet na minute. moze z czasem udaloby mi sie wybaczyc, ale na pewno nie od razu. i nie meczylabym sie z nim pod jednym dachem, nawet, a tym bardziej, ze wzgledu na dzieci, co czuja, co sie swieci, na kilometr. mieszkanie z takim syfem w domu do reszty cie zniszczy, jeszcze w depresje wpadniesz niepotrzebnie!.. spakowalabym mu walizki ktoregos razu, jakby do pracy wyszedl, i czesc piesni. a potem niech sie stara. choc jesli cie juz uderzyl to nie dalabym szansy.
wiem, ze latwo na sucho mowic, ale pomysl, ze w tym, co ci piszemy, jest sam rozsadek na zimno. emocje zmieniaja wszystko nieraz o 180 stopni, ale czy sa dobrym doradca, ocen sama.. jak masz oparcie w rodzinie zwierz sie mamie, bedzie ci lzej i beda twoim murem..
kate, no szkoda :-) ale pogoda sie zepsula, wiec nie ma co zalowac w sumie.
cosmo, a propos slow atol, nie zostalabym z gnojem nawet na minute. moze z czasem udaloby mi sie wybaczyc, ale na pewno nie od razu. i nie meczylabym sie z nim pod jednym dachem, nawet, a tym bardziej, ze wzgledu na dzieci, co czuja, co sie swieci, na kilometr. mieszkanie z takim syfem w domu do reszty cie zniszczy, jeszcze w depresje wpadniesz niepotrzebnie!.. spakowalabym mu walizki ktoregos razu, jakby do pracy wyszedl, i czesc piesni. a potem niech sie stara. choc jesli cie juz uderzyl to nie dalabym szansy.
wiem, ze latwo na sucho mowic, ale pomysl, ze w tym, co ci piszemy, jest sam rozsadek na zimno. emocje zmieniaja wszystko nieraz o 180 stopni, ale czy sa dobrym doradca, ocen sama.. jak masz oparcie w rodzinie zwierz sie mamie, bedzie ci lzej i beda twoim murem..
Czyli SENSUS moze być?
"Sensus" Pomoc Psychologiczna, Pedagogiczna i Logopedyczna. Diagnoza i Terapia Dzieci, Młodzieży i Rodzin.
Co do Cosmo... to nie jest wszystko takie proste:-( jestem z nią w kontakcie poza BB i postaram się jej/im pomóc...
"Sensus" Pomoc Psychologiczna, Pedagogiczna i Logopedyczna. Diagnoza i Terapia Dzieci, Młodzieży i Rodzin.
Co do Cosmo... to nie jest wszystko takie proste:-( jestem z nią w kontakcie poza BB i postaram się jej/im pomóc...
atol
Fanka BB :)
kate wiadomo ze prosto nie jest
aenye ja nie pisalam nic o wybaczaniu, no way, tylko zobacz Michas taki malutki jeszcze, cosmo nie pracuje, nie wiem czy ma prace, czy w gole pracowala, dlatego napisalam o przekalkulowaniu na zimno wszystkich za i przeciw
trzeba czasu zeby sie usamodzielnic i odciac od poprzedniego zycia
poza tym jak pisalam trudno cokolwiek radzic, nie znajac dokladnie sytuacji cosmo
no tyle
a ja sprzatam i sprzatam i jeszcze sto tysiecy rzeczy do zrobienia buuuu
kate jak dla mnie moze byc
aenye ja nie pisalam nic o wybaczaniu, no way, tylko zobacz Michas taki malutki jeszcze, cosmo nie pracuje, nie wiem czy ma prace, czy w gole pracowala, dlatego napisalam o przekalkulowaniu na zimno wszystkich za i przeciw
trzeba czasu zeby sie usamodzielnic i odciac od poprzedniego zycia
poza tym jak pisalam trudno cokolwiek radzic, nie znajac dokladnie sytuacji cosmo
no tyle
a ja sprzatam i sprzatam i jeszcze sto tysiecy rzeczy do zrobienia buuuu
kate jak dla mnie moze byc
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
No wlasnie tak jak mowi Kate nic nie jest proste, biale albo czarne
nie mozna podejmowac decyzji po wplywem chwili, nie wtedy gdy ma sie dzieci
chcialabym by taki facet na zawsze zostal sam, by nigdy w zyciu nie mogl juz skrzywdzic nikogo, zeby do konca zycia zyl w samotnosci, w tesknocie
ale pewnie tak sie nie stanie
ich zwiazek mial ciezki okres, male dziecko i drugie w brzuszku, moze mieli jakies problemy, ale to co on zrobil to swinstwo w najgorszym stylu..
chcialabym zatłuc tego goscia, serio
Cosmo musi teraz postanowic co dalej, z boku latwo powiedziec nie dawaj mu szany bo napewno Cie zawiedzie, znow cie bedzie zdradzal, ale to nas nie dotyczy
w centrum huraganu jest inaczej...
Cisnienie mnie zabija... nie daj rady
Filip zasnal wczoraj po 23 ech
nie mozna podejmowac decyzji po wplywem chwili, nie wtedy gdy ma sie dzieci
chcialabym by taki facet na zawsze zostal sam, by nigdy w zyciu nie mogl juz skrzywdzic nikogo, zeby do konca zycia zyl w samotnosci, w tesknocie
ale pewnie tak sie nie stanie
ich zwiazek mial ciezki okres, male dziecko i drugie w brzuszku, moze mieli jakies problemy, ale to co on zrobil to swinstwo w najgorszym stylu..
chcialabym zatłuc tego goscia, serio
Cosmo musi teraz postanowic co dalej, z boku latwo powiedziec nie dawaj mu szany bo napewno Cie zawiedzie, znow cie bedzie zdradzal, ale to nas nie dotyczy
w centrum huraganu jest inaczej...
Cisnienie mnie zabija... nie daj rady
Filip zasnal wczoraj po 23 ech
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Kate w calosci brzmi dobrze
reklama
K
Kinga85
Gość
czesc dziewczyny!
Wczoraj mielismy w domu wieczorne kino akcji oglądalismy z mężem Projekt Monster,mocny film! Dzis bedziemy oglądali sierociniec-horror. Miałam isc do kina ale szkoda mi kasy przed urlopem wydawać
Dzisiaj szykujemy sie niebawem na gościnkę bo rodzinka z francji przyjechała.
No a jutro juz pakowanie nas czeka.
cosmo przykro mi bardzo, dołanczam sie do tego co dziewczyny napisały.3maj sie kobieto! mam nadzieje że kate wam pomoże, buziak
Dita dochodz do siebie raz dwa i foty wklejaj
nieistotna no własnie może przez zeby tak ci mały nie chce spać.
pozdrawiam
Wczoraj mielismy w domu wieczorne kino akcji oglądalismy z mężem Projekt Monster,mocny film! Dzis bedziemy oglądali sierociniec-horror. Miałam isc do kina ale szkoda mi kasy przed urlopem wydawać
Dzisiaj szykujemy sie niebawem na gościnkę bo rodzinka z francji przyjechała.
No a jutro juz pakowanie nas czeka.
cosmo przykro mi bardzo, dołanczam sie do tego co dziewczyny napisały.3maj sie kobieto! mam nadzieje że kate wam pomoże, buziak
Dita dochodz do siebie raz dwa i foty wklejaj
nieistotna no własnie może przez zeby tak ci mały nie chce spać.
pozdrawiam