reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hejo.
Dochodzę do siebie, hehe, Andrzej zdycha, hihi, dobrze mu tak:cool2:
wesele było super.
Zdjęcia powstawiam jak tylko trochę weny złapię bo jeszcze z deczka jestem wczorajsza;-)

cosmo - ech, szkoda mi cokolwiek mówić, przykro mi tylko, strasznie mi cie szkoda, a że twój chłop to chooj to nie ulega wątpliwości. Trzymam za ciebie kciuki...

kate - mi sensus tyż z sensem i tyż pozytywnie;-)

yyyy... co ja chciałam jeszcze.......

a, ja znowu na minute, dodam tylko, ze mi sie sensus kojarzy wlasnie ze zmyslami, wrazliwoscia - sensibility, sensible, sensilium.. ;-) i pozytywnie raczej, choc jakies skojarzenie z 'sensacja' tez mam ;-) no ale wiekszosci inaczej.

kate, no szkoda :-) ale pogoda sie zepsula, wiec nie ma co zalowac w sumie.

cosmo, a propos slow atol, nie zostalabym z gnojem nawet na minute. moze z czasem udaloby mi sie wybaczyc, ale na pewno nie od razu. i nie meczylabym sie z nim pod jednym dachem, nawet, a tym bardziej, ze wzgledu na dzieci, co czuja, co sie swieci, na kilometr. mieszkanie z takim syfem w domu do reszty cie zniszczy, jeszcze w depresje wpadniesz niepotrzebnie!.. spakowalabym mu walizki ktoregos razu, jakby do pracy wyszedl, i czesc piesni. a potem niech sie stara. choc jesli cie juz uderzyl to nie dalabym szansy.

wiem, ze latwo na sucho mowic, ale pomysl, ze w tym, co ci piszemy, jest sam rozsadek na zimno. emocje zmieniaja wszystko nieraz o 180 stopni, ale czy sa dobrym doradca, ocen sama.. jak masz oparcie w rodzinie zwierz sie mamie, bedzie ci lzej i beda twoim murem..

Czyli SENSUS moze być?

"Sensus" Pomoc Psychologiczna, Pedagogiczna i Logopedyczna. Diagnoza i Terapia Dzieci, Młodzieży i Rodzin.

Co do Cosmo... to nie jest wszystko takie proste:-( jestem z nią w kontakcie poza BB i postaram się jej/im pomóc...

kate wiadomo ze prosto nie jest:dry:

aenye ja nie pisalam nic o wybaczaniu, no way, tylko zobacz Michas taki malutki jeszcze, cosmo nie pracuje, nie wiem czy ma prace, czy w gole pracowala, dlatego napisalam o przekalkulowaniu na zimno wszystkich za i przeciw

trzeba czasu zeby sie usamodzielnic i odciac od poprzedniego zycia

poza tym jak pisalam trudno cokolwiek radzic, nie znajac dokladnie sytuacji cosmo

no tyle

a ja sprzatam i sprzatam i jeszcze sto tysiecy rzeczy do zrobienia buuuu

kate jak dla mnie moze byc:blink:

No wlasnie tak jak mowi Kate nic nie jest proste, biale albo czarne
nie mozna podejmowac decyzji po wplywem chwili, nie wtedy gdy ma sie dzieci
chcialabym by taki facet na zawsze zostal sam, by nigdy w zyciu nie mogl juz skrzywdzic nikogo, zeby do konca zycia zyl w samotnosci, w tesknocie
ale pewnie tak sie nie stanie
ich zwiazek mial ciezki okres, male dziecko i drugie w brzuszku, moze mieli jakies problemy, ale to co on zrobil to swinstwo w najgorszym stylu..
chcialabym zatłuc tego goscia, serio
Cosmo musi teraz postanowic co dalej, z boku latwo powiedziec nie dawaj mu szany bo napewno Cie zawiedzie, znow cie bedzie zdradzal, ale to nas nie dotyczy
w centrum huraganu jest inaczej...

Cisnienie mnie zabija... nie daj rady
Filip zasnal wczoraj po 23 ech

mnie tez w glowie lupie, kawa niezbyt pomaga

dobrze by bylo sie kimnac troche:-p

nieistotna moze przez te zeby rosnace nie moze spac?

reklama
czesc dziewczyny!
Wczoraj mielismy w domu wieczorne kino akcji oglądalismy z mężem Projekt Monster,mocny film! Dzis bedziemy oglądali sierociniec-horror. Miałam isc do kina ale szkoda mi kasy przed urlopem wydawać:sorry:
Dzisiaj szykujemy sie niebawem na gościnkę bo rodzinka z francji przyjechała.
No a jutro juz pakowanie nas czeka.

cosmo przykro mi bardzo, dołanczam sie do tego co dziewczyny napisały.3maj sie kobieto! mam nadzieje że kate wam pomoże, buziak
Dita dochodz do siebie raz dwa i foty wklejaj
nieistotna no własnie może przez zeby tak ci mały nie chce spać.

pozdrawiam

Do góry