reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Cosmo nie patrz na profil tej kobiety, bo to tylko boli a nic nie daje, zapomnij o niej
Twoj facet stosuje prosta metode przerzucania winy na Ciebie, a Twoje podejrzenia sa jak najbardziej uzasadnione i skoro na pytanie co oznaczaja te gumki stwierdzil "po co grzebalas w moich rzeczach" a potem wymysla takie bajki to swiadczy tylko o tym ze ma cos do ukrycia
kto raz zdradzil temu drugi raz przychodzi latwiej

reklama
Nieistotna ja myślę, że on nie skończył wcale z ta ździrą...bo niby zapewniał, że nic z nią go nie łączy to codziennie pisał z nia na gg... ona w ogóle mu takie teksty pisała i namawiała na kolejne spotkania wiedzac że lada dzien mam rodzić :-/ dla mnie taki ktoś to KUR** i jak mu to powiedziałam to dostałam po pysku

Cosmo on cię uderzył, jka byłaś w ciąży?????????:szok::szok::szok:
że w ogóle cię uderzył:no:
to był pierwszy raz?
a czyje jest mieszkanie? wyrzuciłaś go? czy jak?

cosmo coz moge powiedziec
kurde
szanuj sie to po pierwsze
i widze ze to nie tylko zdrada fizczna ale takze zaagazowal sie w to uczuciowo
ech

trzymam tylko kciuki bys sobie dobrze ulozyla zycie, bys byla szczesliwa

ze tez tacy chodza po swiecie
uderzyc w obronie kochanki zone w ciazy
sukinsyn

Kate twoj post wyswietlil mi sie jako pierwszy wiec nie spogladajac co napisaly dziewczny odpowiadam sensus = zmysł tak mi sie jakos skojarzylo, tak cieplo dosc :)

Cosmo tak naprawde mozemy tu bardzo duzo napisac i radzic, ale tylko ty wiesz jak jest naprawde.. ja moge napisac tylko ze to przykre zee tak twoj maz postepuje i najnormalniej w swiecie brak mi slow!! Trzymaj sie kobieto!!

Cześć

Wpadłam poczytać...

Cosmo z całej siły ściskam Ciebie kochana. Bądź dzielna. Dasz radę ze wszystkim. Popieram Nieistotna w kazdym słowie do Ciebie napisanym. Nie rozumiem takich facetów, i jeszcze coś nie dostałby 2 szansy never jeśli by mnie zdradził, a już wogóle zaangażował sie emocjonalnie w jakikolwiek inny związek. Kochana trzymaj się.
Boże no tragedia no:-(

Kate jak najbardziej pozytywnie: sensus stricte. "W rzeczy samej";-):-D

Domisiowe oka oba chore sa dalej. Męczy sie bidul mocno. Posiew zrobie coby strzelić w 10 z antybiotykiem:-(
Lucky ok. Siła energia i gapiostwo to on:-D
Matylka bida mała. Mama nie nastarcza czasu na cycolenie i serio zastanawia sie nad flaszeniem:-( z wielkim poczuciem winy i megadołem:-( Po wizycie przedstawiciela służby zdrowia:cool2:

A wszystkie Was pozdrawiam.

Kate sensu stricto- tak mi sie kojarzy:) Pozytywnie ogolnie.
Cosmo a moze masz ochote wpasc do mnie?
Ide dalej pic z robolami;-)

reklama
Lucky a co dokładnie ma Domiś?
sorki za niedoczytanie /bo wiem tylko, że chore miał oczko/

Co do SENSUS - to szukam nazwy na gabinet... i nie mogę nic sensownego wymyśleć:no:
a musi być jedno słowo związane z rozumem, umysłem, zmysłami, psyche, itp...

Do góry