reklama
Cosmo, różnica niezła
Lala - niezła ta lekarka. Dobrze że pediatra sensowna. I co dalej z uszkami? Da się to jakoś leczyć?
Sugar, u mnie jak przestał jeść mleko (8my miesiąc) to był generalnie koniec z mlekiem. Teraz mam plan dać mu krowie na spróbowanie, modyfikowanego nie tknął od czasu jak mu się odwidziało. A kaszki jakoś powróciły, ale co jakiś czas ma kaszkowstręt kilkudniowy... A oprócz mlecznych ci je normalnie? np zupy?
Lala - niezła ta lekarka. Dobrze że pediatra sensowna. I co dalej z uszkami? Da się to jakoś leczyć?
Sugar, u mnie jak przestał jeść mleko (8my miesiąc) to był generalnie koniec z mlekiem. Teraz mam plan dać mu krowie na spróbowanie, modyfikowanego nie tknął od czasu jak mu się odwidziało. A kaszki jakoś powróciły, ale co jakiś czas ma kaszkowstręt kilkudniowy... A oprócz mlecznych ci je normalnie? np zupy?
atol
Fanka BB :)
cosmo ogromna roznica
lala trafic na dobreo lekarza to szczescie trzeba miec
sugar u nas Hanka przestala pic mleko juz nie pamietam kiedy, a Helena jeszcze wczesniej plus kaszkowstret totalny
moze u Luli juz to nastapilo?
w koncu ile mozna mleko jesc;-)
lala trafic na dobreo lekarza to szczescie trzeba miec
sugar u nas Hanka przestala pic mleko juz nie pamietam kiedy, a Helena jeszcze wczesniej plus kaszkowstret totalny
moze u Luli juz to nastapilo?
w koncu ile mozna mleko jesc;-)
lala25
Aktywna w BB
Cosmo, różnica niezła
Lala - niezła ta lekarka. Dobrze że pediatra sensowna. I co dalej z uszkami? Da się to jakośleczyćtego się nie leczy- trzeba , albo usunąć migdałka, albo go jakoś zmniejszyć[ czytałam ,że są jakieś krople na wchłanianie się migdałka]bo w tej chwili migdał ugniata trąbke słuchową i ten płyn nie ma ujścia [nie ma jak spływać ] i dla tego się gromadzi w uszku. cosmolady to synek ci naprawde ładnie rośnie tylko pogratulować-
lala25
Aktywna w BB
tego się nie leczy - trzeba usunąć migdał lub go jakoś zmniejszyć[ czyt.że są jakieś krople po których migdał się wchłania] bo w tej chwili ten migdał ugniata trąbke słuchową i ten płyn nie ma ujścia i dlatego się gromadzi zamiast spływać[ mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłam ,że nic nie pokręcilam]Lala - niezła ta lekarka. Dobrze że pediatra sensowna. I co dalej z uszkami? Da się to jakoś leczyć? :confused
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Sugar ja ci nie pomoge, bo Manka tylko na kaszkach leci. Nic innego nie chce specjalnie jesc.
Lala moze to sa te krople o ktorych Ci wspominalam? Jak bedziesz znala nazwe to podaj.
Atol jakie masz melomanki..., sluchawki 3 razy wieksze:-).
Lala moze to sa te krople o ktorych Ci wspominalam? Jak bedziesz znala nazwe to podaj.
Atol jakie masz melomanki..., sluchawki 3 razy wieksze:-).
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Sugar i Luckymama gratuluje zabkow u dziewczynek!
sugar moj maly kazdego zeba wita glodowka
p.s. piekne foty na nk, az sie staro czuje jak patrze na wasze szalenstwa
a my mamy zapalenie oka, maly rano nie mogl go otworzyc, ropy na pol buzi, opuchlizna, siniaki i podbieglee krwia, juz dostal krople zobaczymy czy pomoga
sugar moj maly kazdego zeba wita glodowka
p.s. piekne foty na nk, az sie staro czuje jak patrze na wasze szalenstwa
a my mamy zapalenie oka, maly rano nie mogl go otworzyc, ropy na pol buzi, opuchlizna, siniaki i podbieglee krwia, juz dostal krople zobaczymy czy pomoga
sugar.... ja coś wiem na temat bólu żołądka, ale porobiłam dużo badań i wsio ok, ale od czasu do czasu nadal mnie pobolewa:-(
a ta mała mojej koleżanki co jest w wieku Eli też sztucznego nie chce pić tylko cycek, a jak mamusia w pracy to na kaszkachi zupkach jest, czyli karmienie tylko łyżeczką, ......ona malutka jest lekarka kazała ją podtuczyć troszkę.....
Cosmo różnca duża....pewnie tak by wyglądały Ela sugar i Marysia tej mojej koleżanki
lala z lekarzami tak juz jest niestety
Lucky na pewno trudna sprawa z tym cycoleniem, ale tak jak pisały dziewczyny jesteś super mama , więc spróbój bezstresowo podejść do tematu.......może w dzień butla a wieczorkiem i w nocy cycek i tak podobno nocne mleko najzdrowsze dla maluszka, a wtedy i rozsądek i serce będą w zgodzie
"Atol jakie masz melomanki..., sluchawki 3 razy wieksze "- też się zgadzam
GRATULACJE ZĘBOLÓW
u nas też się coś z oczkami dzieje, często trze i ma jakieś zaczerwienione, do lekarza muszę się wybrać:-(
a ta mała mojej koleżanki co jest w wieku Eli też sztucznego nie chce pić tylko cycek, a jak mamusia w pracy to na kaszkachi zupkach jest, czyli karmienie tylko łyżeczką, ......ona malutka jest lekarka kazała ją podtuczyć troszkę.....
Cosmo różnca duża....pewnie tak by wyglądały Ela sugar i Marysia tej mojej koleżanki
lala z lekarzami tak juz jest niestety
Lucky na pewno trudna sprawa z tym cycoleniem, ale tak jak pisały dziewczyny jesteś super mama , więc spróbój bezstresowo podejść do tematu.......może w dzień butla a wieczorkiem i w nocy cycek i tak podobno nocne mleko najzdrowsze dla maluszka, a wtedy i rozsądek i serce będą w zgodzie
"Atol jakie masz melomanki..., sluchawki 3 razy wieksze "- też się zgadzam
GRATULACJE ZĘBOLÓW
u nas też się coś z oczkami dzieje, często trze i ma jakieś zaczerwienione, do lekarza muszę się wybrać:-(
reklama
Roni21
Spider's Web
hejo
sie witam, u nas masakra ciag dalszy
Cosmo, sama bedziesz najlepiej wiedziala co robic... zgadzam sie z dziewczynami
a Twoj synek wyglada na 5 mc, super chlopczyk
Kate, mi sie skojarzylo z kosmetykami avonu (takie zele pod prysznic) mam traume ;-)
a nazwa chyba malo "chwytliwa"
i sie nie bardzo odmienia, wszyscy beda mowic ze ida do sensu ;-)
Buuu ja nie mam profilu na nk
Sugar, ciesz sie ze mala nie chce mleka, moj ma odwrotny problem a ze nie je mleka to zaden problem, skoro je inne rzeczy...
Atol, super panny, ja chce 1,5 roku do przodu juz
Aenye, kiedy do domu?
Ma ktos kulke w leb? chetnie sobie strzele
sie witam, u nas masakra ciag dalszy
Cosmo, sama bedziesz najlepiej wiedziala co robic... zgadzam sie z dziewczynami
a Twoj synek wyglada na 5 mc, super chlopczyk
Kate, mi sie skojarzylo z kosmetykami avonu (takie zele pod prysznic) mam traume ;-)
a nazwa chyba malo "chwytliwa"
i sie nie bardzo odmienia, wszyscy beda mowic ze ida do sensu ;-)
Buuu ja nie mam profilu na nk
Sugar, ciesz sie ze mala nie chce mleka, moj ma odwrotny problem a ze nie je mleka to zaden problem, skoro je inne rzeczy...
Atol, super panny, ja chce 1,5 roku do przodu juz
Aenye, kiedy do domu?
Ma ktos kulke w leb? chetnie sobie strzele