reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Lala czy Mati choruje na uszy? Ma anginy?Julka moja tak kolo tego wieku tez tak miala. Ale ona miala duzo angin. Ale samo jej przeszlo, nic nie robilam. .
MATI zimą czesto łapał katar - ale teraz nie choruje - nonek a czy twoja julka też chrapała w nocy i wogóle głośno oddychała -bo mati tak oddycha jakby miał nos cały czas zapchany - a ma nosek czysty .

reklama
lala musisz wybrac sie z synkiem do laryngologa, on ci powie wszystko najlepiej.
Może mały ma krzywą przegrodę nosową, a to sie operuje
albo może to by c też tzw trzeci migdał.. trudno powiedziec czemu tak jest uniego.
Nie martw sie na pewno to nic groznego. pozdrawiam

kinga lala napisala w poscie wczesniejszym ze byla u laryngologa:sorry2:

lal a moze to od suchego powietrza, bo hanka tak miala w zimie jak grzejniki grzaly i tez mialam paranoje ze to trzeci migdal i bylam u laryngologa i mialam skierowanie na rtg z tym ze z zastrzezeniem zeby isc jesli bedzie bardzo chorowac, a ze nie chorowala jakos straszliwie to nie poszlam i jakos sie po kosciach rozeszlo

Lala, myśmy tez wpuszczali - bez efektu. Dopiero nawilżacz pracujący całą noc pomógł. Generalnie oprócz chrapania miał jeszcze kaszel. Lekarz powiedział (w domu u nas był) że jest za ciepło... a że oziębić się nie dało (bo okna otwarte i bez grzania) to kazał nawilżać. :happy2:

Atol, niezła choroba, w ogóle nie wiedziałam że takie wirusowe wysypki istnieją. Fajnie wiedzieć. Oby szybko zlazło.

Hej:-)

Atol, o rany:szok: a czym tą wysypkę leczyć?
Kasu super, że niedziela spędzona miło, mam nadzieję, że zdrowi jesteście?
Sa_raa Asia na obozie extra. Już była w tamtym roku, też na obozie konnym, w Niesulicach
foto z chrzcin zapodam, jak i inne zdjęcia Natalki... postaram się jak najszybciej:tak:
Roni kryzys laktacyjny może to jest? a jak butlę ciągnie? a Twoje oko, no masakra... ale lepiej, że wylew był zewnętrzny /wchłonie się dość szybko/ niż wewnętrzyny, bo nic nie widać przez kilka tygodni, no i może uszkodzić oko

Lala witaj wśród nas:-) nawilżaj powietrze, nawet podstaw garnek z wodą koło łóżka synka... jeśli chodzi o przerośnięty trzeci migdał, to moim zdaniem, jest stanowczo za wcześnie na takie diagnozy u niespełna dwulatka:szok: ja bym nawilżała pomieszczenie i poczekała na rozwój wydarzeń...

dziewczynki dzieki za rady chyba będziemy musieli sie zaopatrzyć w taki nawilżacz, ale mati w dzień też tak głośno oddycha nie ma znaczenia czy jest w domu czy na dworze.

cześć
wróciłam już do domu, jakoś wszystko musze poukładać... Dobrze, że mam małe dzieciaki i nie mam czasu nad rozmyśleniami bo inaczej sfiksowałabym.
Później postaram się Was trochę doczytać

reklama
Do góry