reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Cosmo daj koniecznie znac, jak Twoje samopoczucie. Buziaki!
Lala Julka nie specjalnie glosno oddychala, chrapala owszem, ale to u nas rodzinne. Krzywa przegroda- jezeli nie zagraza, to lepiej nie ruszac. Sama mam krzywa ( brat mnie kiedys kopnal w nos) i lekarz lar. bardzo dobry, powiedzial,zeby nie ruszac, bo mozne pogorszyc.
Moze to byc od suchego powietzra jak dziewczyny mowia, szczegolnie, ze teraz przestal chorowac, a sezon grzewczy przeciez sie skonczyl.
Trzeci mogdal- mlody jest moim zdaniem za maly na jakies ingerencje. Bo to wszystko moze sie cofnac. Mi lekarz lar, u ktorego bylam z Julka z tymi migdalami przepisal jakies krople homeopatyczne ( nazwa zabij nie pamietam, ale cholernie skomplikowana i dluga) i one naprawde pomogly. Migdaly sie pomniejszyly. Julka juz nie choruje od 3 lat a migdaly sa lekko powiekszone i tak juz bedzie miala. Bo sa juz poprzerastane. Ma to po mnie.
Kate jeszcze raz wielkie dzieki za ten "akwapark", nawet nie wiesz jak odpoczelam. Sily zyciowe mi wrocily. Jeszcze z rodzinka bylismy w parku, dziewczyny sie wylataly. A Manka nie chciala dzis z wanny wyjsc, udawala, ze plywa i krzyczala Ryba Ryba.
Kasu super sprzeciki dla Brunka! Bardzo mnie sie podobawszy.

A ja sie uparlam, zeby u Julki w pokoju byl taki fotel podwieszany do sufitu. Ale przy gipsach lipa. Wiec wpadlam na pomysl postawienia belki ( co wyglada jak stropowe) i do tego zamontowanie. Pozniej bedzie mogla nawet zawieszac jakies zaslonki do teatrzykow, jakies kombinowac namioty. I moj Stary sie zgodzil!!!!! Akurat mu takie belki zostaly. Bardzo sie ciesze.

reklama
Cosmo myslalam o Tobie czesto cholernie Ci wspolczuje
a co na to wszystko akutalnie Twoj "cudowny" mąż?

Podciągam, co by moje pytanko było na górze :)

Dziewczyny!!!

z czym się Wam kojarzy słowo SENSUS

tylko nie sprawdzać w słownikach, itp... mi chodzi o skojarzenia

oraz czy są:
- pozytywne?
- negatywne?

Piszcie proszę :)

mój "cudowny" maż stwierdził, że to nie jego, tylko kolegi z którym prawie codziennie siedzi w aucie i pije piwo... że niby kolega ma jakąś starsza laske od siebie o 5 lat a gumki trzymał u niego bo z siostrzeńcem dzieli pokój czy coś w ten deseń... ale ja mu nie wierzę... bo już kiedyś mnie zdradził.. jak byłam w 7/8 miesiącu ciąży z Miśkiem... i to zdradził mnie z laską o 4 lata od siebie starszą.. z koleżanką z pracy... ale przyznał się wtedy.... teraz się zarzeka że nie jego... tak czasem oglądam sobie tą laskę na naszej klasie i zastanawiam się co ona ma takiego czego ja nie mam... wyglada staro i nawet ładna nie jest....

wczoraj przywiózł mnie do mamy... on twierdzi, ze go bezpodstawnie oskarżam itd itp.
Napisał mi esa wczoraj żebym jakoś wytłumaczyła Mai dlaczego go już nie ma i nigdy nie bedzie... potem coś pisał, że może zabije się po drodze...

no a słowo SENSUS kojarzy mi sie pozytywnie tak po prostu z sensem :)

reklama
Kate co to za dziwne slowo
dziwne
a kojarzy mi sie z konsensusem wiec raczej pozytywnie

Cosmo podly czlowiek... podly czlowiek
czyli wlasciwie dopiero co zdradzil, a to powtorka z rozrywki
nie wiem co Ci powiedziec bo sama mysl o tym co Cie spotyka wywoluje u mnie przerazenie, nie miesci mi sie w glowie, poswiecic rodzine dla uciech huj.a
ja tego nie zrozumiem nigdy

Do góry