reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Roni masz przepiękną córkę
Z calego serca Ci jej gratuluje :)

Nona uff dobrze ze wypadek skonczyl sie w miare dobrze... Buziaczki dla malej kaskadreki

Dita poprostu nie gadaj, nie opisuj tylko pokaz foty

Atol pojecia nie mam czy bywa to u dzieci
moj ma non stop wysylke na buzi ale to chyba od slonca

reklama
atol - eee, na półpaśca to bym tak szybko nie liczyła, raczej właśnie na alergię;-) Ale skoro ją boli to dobrze, gdyby ją jednak obejrzał lekarz:dry:

zdjęcia wstawione;-)

Hello!
Jestem. Dziewuchi płaczę jak bóbr:-:)-:)-( T wyleciał dziś o 18.20

Domis przeciął sobie oczko tzn białko oka jakąś cholerną gałęzią, okulistka zapisała krople i maść do oka, było git do momentu kiedy ten łoś nie zaczął sobie trzeć oczu!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I teraz ma spuchnięte pół buziaka i krwisto czerwone oko, a najgorsze jest to, że wokół siatkówki widać dziwne pęknięcie, jakby sobie coś nababrał:wściekła/y: :szok::eek:
Jutro znowu do okulisty. Teraz zasnęli obaj, Matylka jeszcze nie całkiem, ale zasypia.

Cały czas (te 3 tygodnie) cos się działo dziwnego, tzn dzieciaki zachorowały, wyzdrowiały (Matylka jeszcze katarzy), na nic czasu nie było, a w rzeczywistości załatwiliśmy ogrom spraw.
A no i jeszcze okazało sie żem astygmatykiem i musze nosić okulary:eek:. No siok w trampkach:shocked2:

A z T było giiiiiit.

Wybaczcie że nie czytnę wszystkiego. Poprosze o skrócik najważniejszych informacji;-):-)

Ściskam Was serdecznie i mam nadzieje że pamiętałyście o mnie:-)

Roni wielkie gratulacje! masz cudna corunie!!!!!!!!!
wstaw wiecej fotek! co do Johna to sie nie przejmuj tak bardzo - tak to juz jest ze przy tym badziewiu dzieci nie chca jesc!
ps: opisz porod!!

Nonek dobrze sie tak sie skonczyla ta historia. wspolczuje nerwow!

Lucky kochana sciskam! biedny Dominis mam nadzieje ze oczko szybko sie wyleczy! ucaluj bidulka!

Atol nie mam pojecia , najlepiej skonsultowac z lekarzem!

pozdrawiam wszystkie serdecznie :-)

czy wasze dzieci spia jeszcze w ciagu dnia?
moj sie zrobil jakis niezniszczalny i chodzi na spac kolo 23! (wczesniej 20-21)
zastanawiam sie czy nie obciac mu tej jednej drzemki zeby chodzil spac wczesniej, tylko nie wiem czy wytrzyma caly dzien :confused:

atol półpasiec raczej u dorosłych a u dzieci ospa ale skonsultuj lepiej
Lucky jeju jak się musiał bidul wystraszyć! No i Ty kurcze. Mam nadzieje, że to nic poważnego. Tulę CIę mocno i wierze, że dasz radę!
KICIA buziaki! Mapet śpi w dzień nawet 3h i wyelimnowanie drzemki nie wchodzi w grę bo usypia na stojąco! A chodzi spać na noc ok.21-22

my sobie kabaret oglądamy a co:-D

Roni Blanka jest Sliczniusia!!!!
co do Jasia u nas 2 tyg byly problemy z jedzeniem wiec sie nie przejmuj
Nonek ale Ci artystka rośnie, ale dobrze ze wsio git, tylko mam nadzieje ze plasterki wytrzymaja przy Twojej corci???
Lucky ucaluj Dominisia biedactwo. a z Ciebie dzielna kobitka i szybko czas zleci.
Kiciu u nas jest spanie w ciagu dnia i nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo, ale moze u Plumka jest to co u nas. Mercunia jest spiaca ale juz na tyle duza ze jak jest pora spania to ona ma wlasne zdanie ze nie chce spac i juz, ale i tak ja kladziemy kolo 21, najwyzej placze w lozeczku, albo sie bawi z lalka i zasypia czasem to trwa 10 minut czasem 50 minut. Ja nie zamierzam ulegac jej wybryka ze nie chce spac.Jest taka sprytna ze jak mowimy ze juz pora spania to ta sobie znajduje zabawke i potrafi sie nia bawic pol godziny!!!

Lucky wspolczucia. Wiem ile to nerwow i stresu.
Pingwinku nasza mala tez tak jest kladziona spac. Nie ma to tam to. Czasem zasypia szybko czasem dluzej. Poza tym u nas taka regula, jak Maniana wyspana w ciagu dnia to pozniej wieczorem idzie spac jak nalezy. Jak niewyspana, to i wieczorem cyrki. Nie wspominajac o zachowaniu.
Kicia piszesz, czy nie obciac jednej drzemki, to ile on razy spi w dzien? Jak dwa razy to spokojnie jedna wyeliminuj.
atol a skad mialaby zalapac? Wydaje mi sie, ze moze to byc alergiczne. Moze proszek, plyn? Moze o cos ta strona ciala sie szczegolnie opiera? A moze na tej stronie spi i ma taka wysypke- potowkowa? Kiedys nasza Stonka tak miala.

Jasiek jest taki bidul jeszcze, ze chyba nie zauwaza za bardzo roznicy... poplakuje, w zoladku wszystko mu sie wywraca i placze :-(

Lucky, napisz co tam okulista powiedzial
a czas bez T. minie szybciutko... biedna :-(

Kasiu, ja czuje sie jakbym rodzila pol roku temu minimum, nic mnie nie boli, i jest super, tyle ze mam wylew w oczach i wygladam jak z egzorcysty, do tego sine pod oczami, w dzien schodzi, gorzej wieczorem

Jasku spi 3 h prawie w dzien, a potem od 21-22 do 8 rano, nie wiem jak to sie ma do normalnosci

Atol, to chyba nie polpasiec.

Dziekujemy za komplementa :tak:

reklama
hej kobitki
wlasnie wrocilismy z weekendu u znajomych, w sumie to niedzieli u znajomych bo pojechalismy w sobote wieczorem:-D Brunio gral wczoraj w kregle:-D
w srode zaczyna nowe przedszkole[czekalismy na miejsce tam] i jestem bardzo happy bo to to przedszkole gdzie chodzilam z nim na zajecia:-)

Roniak sliczna masz coreczke!! Zdrowka dla Jaska:-)
Lucky oj biedne ocko Dominisia , mam nadzieje ze bedzie ok:tak:
Kiciu Brunio spi ok 1 -2h w ciagu dnia a pozniej od 20-6:30 w nocy:tak:
Nieistotna zazdroszcze wypadu nadmorskiego

Do góry