reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Jasiek dalej marnie je :-( strasznie sie martwie

a to Lula
116s51s.jpg

reklama
o kurcze ale czarnuszek - Roni - śliczna, po prostu słodka i śliczna!!!!!! Ciekawe czy te śliczne czarne włsoki już jej tak zostaną:-D:-D:-D
Normalnie nie mogę:-D:-D

Roni - co do Jasia - moja Natka właśnie to ścierwo przechodzi, wczoraj przez cały dzięń zjadła tylko kromke chleba a dziś po południu mała miseczke rosołu, poza tym tylko lekkostrawna herbatka....
No i dziś ma goraczkę.
Po takim wirusie organizm dziecka, a zwłaszcza żołądek dochodzi do siebie nawet i tydzień, a czasem i dłuzej, nie martw się, będzie dobrze:tak::tak:

Roni, przecudna córcia :-):-):-):-) Pisz jak ty się czujesz, kochana :confused:

Co do Jaśka to nawet 2 tyg. może być kiepsko z jedzeniem. Pamiętam był wątek o tym tu na forum parę miesięcy temu (z serii moje dziecko je tylko danonki i trwa to juz tydzień) a propos krążącego rotawirusa. Musi dojść do siebie chłopak i tyle. :happy2:

Roni przesliczna kluseczka! I wloski ma przecudne, naprawde:)

Za to moje dziecie mialo wypadek, spadla ze schodow. Byla podroz na pogotowie, bo brode sobie mocno przeciela, na szczescie skonczylo sie na plastrach sciagajacych. Ale wrazen, nerwow i krwi bylo co niemiara.

Aniu super, że już w domku!!!!!!!Buziam Was mocno (ps. wstaw taką fotke Luli na której wygląda jak Jasio plisssss)no i pisz jak się czujesz!! CO do Jasia to Olivier po rota 2 tygodnie nie jadł normalnie także luzik spokojnie. A jak na Lule zareagował?

Nona!!! buziaki w brode Królewny

Dita dawaj foto kiecek! Szybciorem!

Kasia_z jak samopoczucie u Was?

My właśnie wróciliśmy ze spaceru i zaraz idę kłaść Mapeta spać

nonek - uojoj........ a to ci Mańka - jezu, to dziecko jest niesamowite:szok::-D:-D
dorbrze że wszystko dobrze, ucałuj w bródkę:tak::tak:

sa_raa - hehe, może przebiorę się i zrobię sobie zdjęcia na tle mojej sypialni;-)pomyślimy;-)

roni swietna dziewczynka z tej twojej Blanki:happy2:

dita zdjecia koniecznie

nonek maskara normalnie, dobrze ze nic powaznego

sluchajcie czy polpasiec moze byc u dziecka?

Hanka juz od jakiegos czasu ma po jdnej stronie ciala, pod pacha takie krostki, a dzis powiedziala ze ja to boli:eek::dry:, ale czy to prawda to nie wiem

w kazdym razie nie znika i jakby nawet wiecej i przechodzi na noge:dry::dry:

fak a ja od jutra na zmiany smigam i nie wiem jak to z lekarzem bedzie:no:

reklama
Dita ciagle zapominam ci napisac, ze zazdroszcze gotowej sypialni i masz koniecznie pokazac zdjecia!!! I sukienki tez bardzo prosze mnie tu zaraz na forka wrzucic.

Do góry