reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a ku ku

zaraz do pracy smigam wiec krotko

bylam u lekarza, u hanki nie wiedomo co to, ale raczej alergiczne, dostala clemastin plus wapno

helena tylko katar, wapno ma brac plus cebion plus euphrbium plus syrop z babki

troche sie wyluzowalam

spadywam,pa pa

reklama
no i oczywiscie Czarna witaj! gratki zdanego prawka!! Super!!
no i zagladaj czesciej bo cie tu brakuje, pisz jak tam ciaza mija.

Roni Blanka śliczna :tak::tak: i taka maciupka :-) jesczze raz gratulacje, Co powiedział lekarz jak jas ?? Co do zwolnienia to mi w szkole rodzenia mowili ze gin wystawia dla meza :tak: na dwa tygodnie
Pingwinku ja tez tygodni nie licze a jak zobacze suwaczek na bb to az mnie przerazenie bierze ze to juz tak daleko :-D
kasiu z współczuje swedziawek i chorubsk co sie kołowas placza
Atol dobrez ze to tylko alergia sciskam
czarna gratuluje prawka :-)
Kasu super ze sie udało sie z tym przedszkolem :tak:
Nonek dobrez ze tylko plasterki na brudce buziam mocno
Lucky trzymaj sie kobieto dzielnio i pisz co powiedział okulista po wizycie
agaton ja tez bym sobie zrobiła urlop pomimo ze od dwoch tygoni siedze w domu to bym wolała sobie posiedziec nad morzem
Kicia u nas jedna drezmka od 12 do 14,15 potem spanie na noc o 20 i nie innej opcji do łózka i tyle czasem zasypia w 10 min czasem w godzine :cool2:
No własnie moje kochanie wczoraj zaproponowało mi wypad nad morze w sierpniu hip hip hura mam nadzieje ze wypali :-):-)

u nas pogoda straszna pochmurno i duszno bedzie burza jak nic, pozłam z małym po owoce dzisiaj rano i sie tak opkupilismy ze chyba na obiad beda owoce na podwieczorek i kolacje :-D
A tak serio to poprosze przepis na pierogi bo chyba zrobie z jagodami :-p

no to i my witamy
znaczy ja bo Mapeciarnia wali w kimonko:-D
zakupy dzisiaj zaliczone
mały deszczyk nas złapał po drodze a teraz jak Olivier śpi to słońce pali!

Roni co z Jasiem?
Lucky jak u okulisty?
Kasia_z współczuje tych chorób! a na swędzenie nie można nic poradzić? i wiem, że już pisałaś to nie raz ale powiedz mi to tylko nogi swędzą czy całe ciało?
kasu ja się rozczuliłam na samo wyobrażenie Brunia na brzuszku:sorry2:no i super, że się tak z przedszkolem udało.
Agaton ten Twój kolega to już chyba jakiś czas na tym urlopie jest co?
kinga nie bardzo znam się na gotowaniu a więc nie pomogę:zawstydzona/y:
czarna jeszcze raz gratulacje!

ech sara on ma w tym roku 49 dni urlopu razem z zaleglym a ze odebral mieszkanie i tam sam pewne rzeczy robi to sie ugadal tak z szefem ze bierze po kilka dni w tygodniu, pod koniec maja byl 8 dni ciagiem a potem to w zasadzie do dzis po jednym, dwoch, trzech dniach bierze, bo albo mu sprzety przywoza, albo kuchnie montuja... dlatego ja mam urlop na sierpien dopiero, bo on przez ten lipiec powinien skonczyc... i tak to sie ciagnie, w tym tygodniu ma urlop do czwartku, a nuda bo bez niego tez wiecej obowiazkow i no i nie mam z kim pogadac jak reszta jest na zleceniach

Witam po 14 dniach urlopu.....było cudownie....a ja jak nigdy się opaliłam...ale cóż do pracy trzeba było wrócić.....i na dzień dobry się dowiedziałam że moja koleżanka z pracy musiała pracować przez 3 tyg na drugą zmianę , ponieważ inna koleżanka nie chciała za mnie przyjść na 2 zmianę:wściekła/y:, tak to cacy pacy a jak co do czego przychodzi to wredna jakaś się robi:no:, ciekawe czy ja też 3 tyg będe dulczeć na posterunku:zawstydzona/y::eek:

nadrobić chyba nie dam rady , jak narazie przeleciałam kilka stron tak" piąte przez dziesiąte"

Roni gratulacje maleństwa:tak:, a teraz cierpliwości , wytrwałości i pociechy z maleństwa życzę:tak:

Czarna ..już po egzaminie:szok:....dopiero zaczęłaś a teraz masz już w garści - gratulacje:tak: i szerokiej drogi na długie długie lata:tak:

Nonku gratulacje:tak:

tyle zapamiętałam bo jak zwykle z pracy nadaję i piszę w przerwach;-)

uh...Agaton cierpliwości życzę
Agutka a gdzie byłaś?? daj zdjęcia jakieś no i witamy spowrotem

Mapet już 2,5h śpi a mi się zaczyna nudzić:eek:

Dita sto lat;-)

U okulisty nie byłam, dzwoniłam i powiedziała że tak to się leczy tzn długo i jak swedzi to sie zasklepia:eek: Tylko mam pilnować bardzo by nie tarł. Ciekawe jak:cool::sorry:

Dzięki dzołszki:-)

reklama
kurcze napisałam i mnie wylogowało niezbadane są wyroki BB;-)

Nad polskim pięknym morzem w Dębkach, uwielbiam to miejsce spokojne i przyjazne dla dzieci, byłam, tam kilka razy i wolę niż inne miejscowości nadmorskie, mieliśmy domek drewniany z łazienka i aneksem kuchennym ,za 4 os + dziecko 130zł doba..... chyba nie drogo?:sorry2:

ja też bym chciała żeby mała spała 2,5h, ale ona max 1,5h;-)

Do góry