reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a ja jutro do pracy, buuuu

moje gluty zaglutowane, Helena cala noc ryczala, dzis mam nadzieje bedzie lepiej

czekam na kolejny wyjazd do 3city:-p, jak wszystko bedzie ok to 28 lipca juz bede

a tak poki co ogladam sopot top trendy

kamila napisz mi na priv dokladnie kiedy bedziesz, to moze uda sie jakos spotkac mam nadzieje

reklama
Roni przyjmij moje szczere i najserdeczniejsze gratulacje!
Blaneczko witaj na świecie!
Obie jestescie dzielne babeczki!

A my jutro jedziemy na jeden dzionek nad morze, ciesze sie

CZEŚĆ... jakoś nie mam weny... Odkryłam dziś co zawaliło cały mój świat... MĄŻ MNIE ZDRADZA!!!! Znalazłam w aucie pudełko po gumach-niekompletne jeszcze unimilu takich nigdy nie używaliśmy,,, mieliśmy jeszcze w barku jedną starą gume, patrze nie ma pytam gdzie jest- odpowiedzi nie uzyskałam. Ch uj jeden jeszcze się na mnie wydarł że grzebę w jego rzeczach... Także nonek przepraszam, ale się nie spotkamy, ja stąd jutro zawijam do mamy i już nie wrócę.. Qr wa jak to boli :angry: nie życzę nikomu.......................

Roniaku, wielkie gratki :-):-):-):-)

Cosmo, szok...:-( mam nadzieję, że się jakoś poukłada wszystko, jakby co pisz tu co cię gryzie, w miarę możliwości pomożemy, kochana... Wielkie wirtualne przytulaski...

reklama
Się melduję:-)

Cosmo bardzo mi przykro, trzymaj się... jaky co, to pisz - jakoś postaramy się pomóc

Roni megaGRATULACJE!!! szybko poszło /chyba?/ bo jakoś tak wynika z postów Waszych, Blanko witaj na świecie!!!

Do góry