reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a my dzis pakowanie i jutro do domu smigamy buuuuu

aenye trzy tygodnie bylam, T nie ma wiecej wolnego, ale planuje jeszcze w sierpniu przyjechac wiec moze wtedy te foremke i lopatke mi oddasz;-)

i w ogole caly czas kombinuje coby tu zrobic zeby sie tu przeprowadzic, ech jeszcze nie teraz niestety:baffled:

sorki ze tak tylko o sobie ale nie za nbardzo mam czas zeby was czytac

z tego co pamietam to gratuluje sukcesow nocnikowych, ja podobnie jak kasia w przyszlym roku zaczne

gratuluje skcesow odsmoczkowywania i pochwale sie ze my tez od kilku dni bez smoka, chociaz budzi sie w nocy i placze, gorzej zasypia, ale co tam mam nadzieje ze dam rade ( co prawda smoczkow nie wywalilam jeszcze jakby co:-p)

no i co jeszcze?

kamila witaj:happy:

reklama
Aenya no super pomysł z tym tancem :tak: zazdroszcze ja tez bym na cos takiego pochodziła ale narazie z brzuchem to bysmy sie tylko odbijali od siebie :-D:-D

Kamila, ja ci powiem, że my na weselu usiłowaliśmy tańczyć, ale brzuch miał swój alternatywny rytmy, pomijając niewygodę to nas na maksa mylił kopiąc arytmicznie w swoim tempie :-D:-D:-D:-D Doświadczenie nieziemskie :-D

Widzę, że wszystkie jesteśmy lekko padłe w tych drugich ciążach. No ale już bliżej niż dalej :-)

A ja nie idę do szkoły rodzenia, bo mnie wszystko swędzi. Więc klops będzie musiał sam wyleźć i tyle :-p Na razie pracuję nad jego kondycją ;-)

Nonek - do ciebie zaraz zalezie zwierząt z całego osiedla ;-) Dobre z tym psem. :-D Wrzuć jakieś foty tej swojej kolorowej chałupy :tak:

hejjj

nonek, ja kolo koscierzyny :-) Łubiana dokladnie. od nas godzinka drogi :-) zapraszam!

kasia, super z tymi kursami :-) planujemy cos wykrecic od wrzesnia dopiero, wiec jeszcze mamy czas na wylukanie czegos. mam nadzieje, ze sie nie rozejdzie po kosciach ten plan..

a druga ciaza dla mnie okropna byla, rozlazlam sie, zero energii - ciagle bym spala najchetniej, deprechen machen i samopoczucie jak scierka. plus wieczne zapalenie tam i siam i przeziebienie. trzecia by mnie wykonczyla chyba!

ja jutro wyjezdzam, a nawet jeszcze toreb nie zwiozlam :szok:
jeszcze dzis musimy do gdyni jechac, bo trzeba drzwi zamowic.. beka.. chyba pol nocy bede sie pakowac ;-)

a wczoraj byli u nas rano znajomi, potem bylismy u tesciow, a jeszcze pozniej pojechalismy z dzieciakami mecz ogladac u kolejnych znajomych :-D takze sie pochwalilismy bachorkami w szerszym gronie, wszyscy zachwyceni (dodam, ze z naszych znajomych raptem jedna moja psiapsiola ma dziecko, wpadniete, 5 letnie ;-) u nas sie jeszcze rozmnazanie i w ogole sluby nie zaczely, mimo ok 25 lat na karku, uech) Fiol odstawial swoj kabaret, pokazywal wszystko, co umie :-D cyrk na kolkach.

dobra, ide wieszac ostatnie pranie, wykapac sie i smigamy najpierw do lekarza na kontrole, a potem drzwi obczaic :-)

Witajcie ponownie!
Zapisałam się jakiś czas temu, ale później pochłonęły mnie różne sprawy (studia, etc.) i przestałam tu zaglądać :zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie spowrotem...

Buziaki dla wszystkich Grudnióweczek!

Hej dziewczyny:)
Weekend zleciał nam bardzo miło. spedzilismy go ze znajomymi:)
Jutro ide na ten mój zabieg.. troche sie denerwuje ale jakos to na pewno bedzie. Wieczorem wróce do domu, jak bede w stanie to jeszcze do was napiszę.

U nas wszystko w porządku. Filip dużo gada słówek :-) niebawem zacznie łączyć w zdania i sie nam dziecko rozgada!
Zrobiłam dzis juz czesc zakupów nad morze, kupiłam Filipkowi koszulki i kąpielówki do kąpania:happy: ah i kubek bo mnie namówił hehe bardzo mu sie spodobał.
Wczoraj wywaliłam już wszystkie butelki i niekapki bo tylko mi zawalało. Filip pije już ze szklanek i swoich kubeczków plastikowych:happy: potrafi pić już nawet trzymając kubeczek jedną rączką.
Ah i już pampersów na dzień mu nie zakładam tylko majteczki :happy:woła nam ładnie wiec nie bede mu tyłka parzyła w pampersie. Zakładam mu jeszcze na noc.

Po za tym u nas ładna pogoda jest teraz, czesciej nas nie ma w domu jak jestesmy

teraz poczytam co tam u was... pozdrawiam!

Ale tu tłumy :-D myslalam że bede czytac i czytac ;-)
Kasia co do tanca z brzuchem to my w moich dwoch ciazach mamy sezony weselne :-D:-D jak nigdy i nawet te tance niezle nam ida pewnie dlatego ze brzuch mam nie za wielki ale M ma swoj ja mam swoj takze zawsze troche sie odbijamy :rofl2:
Aenya miłego pakowania no i wspaniałego odpoczynku :tak: a co do znajomych z dzieciami to u nas tez marnie z tym chociaz juz cos sie zaczyna rozkrecac :rofl2: moja dobra kuzynka ma termin taki jak mój moze bedziemy rodzic razem :-D
Kinga trzymam kciuki za zabieg bedzie dobrez
Witaj Nanya

A ja dzisiaj byłam na zakupach w cudnym sklepie o nazwie lumpeks gdzie maja super ciuchy wiekszosc nowe opkupiłam sie jak wariatka ;-) trzy spudnice sukienke dwie bluzki i sper sweter no ja jestem w niebowzieta bo kasy za duzo nie wydałam a wszystko nowe :-p

hejo

padam na pysk, nie mam sily sie nawet pakowac, masakra. moze sie uda na lajcie jutro.
a niby nic nie robilam konkretnego :-p

wybralismy w koncu drzwi, hip hip inter door. dzizas. bylismy az za gdanskiem, taka wycieczka ;-) zeby sie okazalo, ze te, co sie nam podobaly w katalogu, na zywca sa mega zje.bane :crazy: no ale w koncu sie zdecydowalismy. mater.

nie no nie mam nawet sily pisac. cholllender. to pogoda chyba czy co.. a jeszcze masa drze ryjka, a fiol wychodzi sam z wanny. bosz. bosz. bosz.

:-p

Halo halo.
My wlasnie weszlysmy do domku...w Uk
Po drodze z lotniska podpisalismy papiery zwiazane z przeprowadzka...jutro rano odbieram klucze.

Marika wczoraj 4 razy wymiotowala. Dzis ma goraczke. Wydaje mi sie ze na zebole.

Dzis nie mam sily czytac ale postaram sie jak najszybciej nadrobic.

Buziaki dla Was wszystkich.

Hej i my zyjemy:-D

Patrycja a ja mogę na weekend??? może się z Nonkiem jakoś zmówimy? i razem Cię nawiedzimy? hehe:-D
pytam na serio:tak:

Maja odkryłam, że mam spodenki Mariczki, takie białe:) podaj adres, to Wam wyślę:tak:

lecę Was czytać kochane moje

witaj Kamila i Sugar:laugh2:

reklama
Do góry