reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Się witam i się pochwalę:tak:
a dopiero potem Was poczytam:-)

NATALKA ROBI SIKU I KUPĘ DO UBIKACJI:-):-):-):-):-)

dzisiaj był drugi dzień na spacerku BEZ PIELUCHY
a byłysmy wczoraj 5, dzisiaj 4 godziny

zakładam jej pieluchę tylko na noc

poczytam Was wieczorkiem

BUZIAM:-D

reklama
Kate Agaton pogratulowac i pozazdroscic:-).

Nam sie przypaletal pies. Nawet nie pies a niedzwiedz. Masakryczny owczarek niemiecki. Masakra jaki wielki, nie odstepuje mnie na krok. Siedzi juz ponad wie godziny. Najprwadopodobniej jest psem sasiada ze wsi, ale tam nikogo nie ma. A potulny jak baranek.
Cosmo to po weekendzie mozemy sie jakos umowic na miescie. Bardzo chetnie:-). Moze Kate sciagne.

Kate my jutro pijemy ;-).

nonek ja chetnie sie z Toba napije!!!!!

u mnie po sciemach z kasa i przelewami wrocilo do normy
jest fajnie, mala jest przesmieszna a ignas gada jak szalony
jutro zawoze ich do dziadkow a sami jedziemy nad morze

Sugar to jak juz bedziesz w polowie drogi zawozac brzdace, to wpadnij do nas na grilla.
A tak na serio jak wrocicie znad morza, moze na dwa dni przyjade sie do Ciebie odstresowac...

Pies wrocil do wlascicieli i nie minelo pol godziny jak byl spowrotem u nas.

a ku ku:-D

masakra normalnie, wakacje a nie mam czasu na nic

daje sygnal ze yjemy

w pon wracamy do wawy

a tu widze same chorowitki

u nas odpukac jak na razie bez chorob

jak sie ogarne w domu to stawie jakies foty

pozdr

reklama
Hello witam sie z rana.

Nieistotna ja wczoraj tez myslalam ze Mercedes zastrzele. Wogole to mala robi cyrki przy zasypianiu, zasypia 1,5h, to na pewno reakcja posmoczkowa i pewnie minie ale kiedy? Smoka juz nie ma prawie 3 tyg!!! Wczoraj wogole nie spala:wściekła/y:

A ja tez sie chce napic,no ale coz z tym zrobic...

Kate gratki dla Natalki. U nas nadal pielucha. Mala jest na NIE do wszystkiego wiec jak tylko widzi nocnik to jest nie wiec musze poczekac. A mowi sisi i kupa ale w trakcie robienia.Poczekamy jeszcze troche. Cosmo dla Was tez gratki za brak pieluszki
Milego dnia zycze

Do góry