reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

moj tez zakatarzony plus kaszlacy. kurka. ale to od zebow jak zawsze. ma rozwalone gorne dwojki i stan zapalny - az zolte te bidne dziaselka. dostal wczoraj na noc i dzis w trakcie drzemki czopa.

chyba tez zrobie mu czosnek.. a moze cebulowy lepszy? ktora probowala?

reklama
Roniak - trzymam kciuki, oby tym razem poszło szybko i kutecznie!!!:tak::tak:

zdrówka młodym życzę, kurde moja też ma katar....

ps - ja tam za Istebną jestem jednak we wrzesniu.... Nie dostanę ani dnia wolnego w sierpniu:no:

Roniak spoko będzie dobrze ja miałam zatrucie ciążowe, jest to generalnie wskazanie do CC, Milak przez zatrucie urodził się siny :-( ale jak bedziesz w szpitalu to tam o Ciebie zadbają :tak:

co do spotkania to w drugiej połowie sierpnia jestem na wakacjach, ale myślę, że zaczniemy się ugadywać pewnie tydzień przed ;-)

kuźwa dziecko mi się zepsuło, kąpać się nie chce, drze ryjoka jakby ją se skór obdzierali :nerd:

Hej,

syrop z czosnku polecam:tak::tak::tak: dla mnie o niebo lepszy niż z cebuli:-)

no jakoś tak pusto bez Was:-(

ja też optuję z Istebną we wrześniu, jednak w wakacje mamy różne plany i nie wiem kiedy je zrealizujemy:baffled:

ja też jestem jakaś nabuzowana... a ciśnienie OK, hehe

Roni trzymam kciuki za Was! dawaj znaki

Pozdrowionka od Sugar - nie mają neta... biedaki jedne
ale wsio OK u nich

a ja mam troche dola bo pojechalabym gdzies na wakacje, ale raczej nie damy rady finansowo bo juz niedlugo odbieramy mieszkanie i chce jak najwiecej zaoszczedzic :( poza tym nie mam pomyslu na spedzanie czasu z Agatka po pracy, jakos tak mam ze jak wracam to juz mi sie nic nie chce robic, staram sie oczywiscie czyms ja zajac ale nie mam juz pomyslow, a do piaskownicy nie chce mi sie z nia chodzic, kilka razy poszlam, ale widze ze mamuski sie tutaj juz dobrze znaja i nie potrafie sie przelamac zeby probowac nawiazac z nimi kontakt, szczegolnie ze nie jestem raczej typem, ktory spotyka sie na ploteczki z innymi mamusiami i tak sie kolo zamyka :( ech nawet radosci z tego lata nie ma jak nie ma wizji nawet krotkiego wypadu gdzies:(

Ostatnia edycja:
pozdrowionka dla Sugar, chcialam dzis wlasnie pytac co z nia...
widac dzisiaj jakis taki smetny dzien, ze jakies takie zetstresowane i nabuzowane jestesmy

reklama
ojejku roni a ja juz zaplanowalm ci podroz z Pruszcza do mnie:no:, no co za pech, ale najwazniejsze zeby z Blanka bylo ok

agaton moze uda sie wam choc na weekend wyjechac, a co do spedzania czasu z dziecmi, to u nas niestety tylko place zabaw, chyba ze jestesmy tu nad morzem to wtedy insza inszosc

moja Hanka i Helena to takie kontaktowe sa ze na placu od razu do kogos sie przylacza, a kontaktow z innymi mamami raczej tez nie nawiazuje:baffled:

co tam jeszcze?

w niedziele wyjechali T koledzy od kawalerskiego, szkoda bo mialam sper pomoc przy dziewczynach:-p, w ponidzialek wyjechala moja ciocia, a w weekend pzyjezdza T kolega z zona i corka, goscie, goscie:happy2:

pozdr

Do góry