reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna ale Manka tylko jedna noc taka miala, ona nigdy tak. Ale wspolczuje nocki, Manka tez teraz katar ma na maksa. Dzis zapodalam krople antybiotykowe, bo zielenina sie pojawila. A jaki ksiezyc? Bo nic nie wiem. Podesle ci na priva namiary na jego strone ze zdjeciami, bo pewnie o to chodzi. Tam sa tez wlasnie zdjecia ksiezycow.

reklama
moj Fiolek tez ma ostatnio jazdy - przez Maksia - i jak gdzies go zostawiam (moja mama, ciocia, z ktorymi superzabawa i spedzil juz u nich mnostwo czasu) - to placze za mna, jak telefon dzwoni, czy jak ktos wchodzi do domu, domofon i te sprawy. trudno, nie rozdwoje sie, choc nieraz tez mi sie chce plakac, jak slysze placzliwe 'mama, mama, mama' przez telefon.... staram mu sie to wynagrodzic, ale ogolnie to musi sie przyzwyczaic chlopak.. :-(
Ja mam to samo :-( Filip jest STRASZNIE ZA MNĄ! cały czas jest mama mama i koniec, czasami tata... gdzie kolwiek ide to mama!! krzyk płacz.
Co to bedzie jak do przedszkola w przyszłym roku pojdzie... jejciu mi tez bedzie cieżko :-( ale cóż trzeba tak, dziecko sie przyzwyczai w koncu i rodzic też.

Roni przytulam cie! szkoda że tak wyszło.. te leżenie w szpitalu jest najgorsze:baffled:
obys jak najszybciej urodziła i było ok. 3maj sie!

Agutka prace dostalam:tak: w pt zaczynam 'szkolenie' a pozniej do roboty:happy:
Aenye no wlasnie to placzkiwe 'mama'. dzwonie do przedszkola zapytac o niego i slysze jak placze 'mama':-( bardzo mi z tym zle:zawstydzona/y::-(
Roniak powodzenia;-) A zatrucie od czego?
Lucky super ze T. przyjechal:-)

Kurcze a ja megawkurzona. W weekend sie wyluzowalam a teraz stres wrocil ze zdwojona sila. Spac nie moge. Pyza maruda przy babci a moze to ja tylko taka drazliwa jestem ... wszystko mnie wkurza. Dalej nic nie wiadomo z nasza chata.Nie jem nie spie huuuuuuuu z tym wszystkim.

Ale za to przed chwila kupilam M bilet na weekend i jedziemy na wselicho.

Nonek Marika tez zasmarkana troche ale syrop czosnkowy dziala cuda i dzis juz o niebo lepiej.
Ja tez poprosze link do stronki Macieja. Piekne foty robi.

Kasu wspolczuje...ale moze z czasem bedzie lepiej.Trzymam kciuki.

Roni rychlego rodzonmka zycze i oczywiscie bezbolesnego:)

Maja bedzie git, nie stresuj sie za mocno
jak Marika Cie drazni to wsadz w pociag z kartka na szyi "do cioci Ilony" a ja ja odbiore :)

Nonek trzy/cztery rozgniecione zabki czosnku zasypane ok 3/4 lyzeczkami cukru zostawiasz az czosnek pusci sok i zalewasz ok 3/4 lyzeczkami wody i mieszasz. Ja daje max dwa razy dziennie lyzeczke tzn rano i na wieczor po jedzeniu.
Zdrowka zycze.
Nieistotna nie namawiaj bo jestem sklonna to zrobic

reklama
Do góry