reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

jestem zapracowaną osobą, mamy z mężem firmę i portal internetowy do tego jeszcze filipek wiec nie mam za dużo czasu dla siebie... wiem ze musze w koncu isc do lekarza dlatego ide prywatnie bo tylko w ten sposób moge to załatwic.

reklama
tak jest, do lekarza! jak można sie tak zaniedbywać?
...powiedziała pierwsza kretynka z kamieniami do wycięcia 5 lat temu:ninja2::cool2:

Mam wisielczy humor wiec chyba tylko powiem że cieszę się roni żeś w domciu, zrelaksuj a Blanka sama wylezie, tak miałam z Nat, luz, włączyłam sobie śmiechu warte, stwierdziłam,ze i tak jeszcze z miesiąc i wylazła tej samej nocy prawie, hehe;-)

I w ogóle to oglądam z Alą ,,transformers" na dvd, Ala już płacze bo jej szkoda dobrego autobota, ja chyba się też zaraz rozryczę zanim się film skończy mniemam że dobrze;-)

A wiecie, ze lepiej jak tatus odprowadza do zlobka/przedszkola? Naprawde.
Kinga ty sie kobito bierz za to!!!! Ty wiesz jaka ja jestem zapracowana osoba??? To nie wymowka, zbyt powazna sprawa.
Roni to sie spokojnie ciesz jeszcze wolnoscia:-);-). Dobrze, ze wsio ok.
Nieistotna u nas nie dosc, ze Majerana zasmarkana to jeszcze mnie telepie na maksa.
Ide spac, moze siw wygrzeje. Wezme polopiryne i pod koldre.
Na szczescie dziewczyny poszly spac dosc wczesnie. My dzis oporzadzilismy wszystkie podlogi na dole w domu, zagruntowalismy. Jutro zaczynamy kafle. Ja jeszcze posadzilam rozne zielska od tesciowej co dostalam. Row przed chalupa zaczyna powoli wygladac. Reszta lezy odlogiem.
Ja tez nie mam planow wakacyjnych. Po pierwsze totalny brak kasy, po drugie brak kasy a po tzrecie brak kasy. Ale musze cos wymyslic, zeby dziewczyny choc na chwilke zmienily powietrze i otoczenie. Choc na tydzien.
Dobra spadam spac, bo mam drgawki.

ejo

ja znowu padam na pysk, a do tego cos mnie lapie chyba.. lamie mnie w kosciach caly dzien i boli brzuch orkopnie. brr.

Roni
, mialam dzwonic wlasnie, jak doczytalam :-D super sie ciesze! buziaki ogromne!

atol, roni
, a na kiedy przewidujecie spotkanko? jak sie nie rozlozymy to my tez chetnie :tak: moze u mnie jednak? ;-) hehe niestrudzonam w zapraszaniu :-D

kasia
, fajnie wam z dziecmi :-) mi jak weny brakuje na zabawianie Filipa to tez albo wolam kuzynke (jeden korytarz :-D), albo my do nich idziemy na taras np ;-) ale im wiecej kompanii, tym fajniej!

poza tym nic nie pamietam, dzizas.. dziury mam w mozgu jak w szwajcarskim.. do jutra, bejbs

napisałam że ide prywatnie do gina jutro itd....
a tu wszystkie na mnie wjechały że o siebie nie dbam :oo: no poprostu ja juz nic nie pisze bo po co..... heh
a praca nie jest moją wymówką, pisze jak jest a u nas narazie nie jest lekko bo i mąż zapieprza i ja i jeszcze dziecko mamy wiec sory ale wiem kiedy do lekarza isc moge a kiedy nie moge nie?! :sorry2: no! :blink:
wiec juz nie komentowac proszę!

ide tez spac
dobranoc

jestem zapracowaną osobą, mamy z mężem firmę i portal internetowy do tego jeszcze filipek wiec nie mam za dużo czasu dla siebie... wiem ze musze w koncu isc do lekarza dlatego ide prywatnie bo tylko w ten sposób moge to załatwic.

No świetna "wymówka":baffled:
a Ty sobie pracy podobno szukasz... to jak to będzie? znajdziesz czas na sen?

... to ja nie powinam mieć czasu na poród... o ciąży nie wspomnę:-p

Roni super, że w domu i że jest OK!

Kinga szkoda ze odbierasz rady i troske jako skakanie na Ciebie, zycze ci wszystkiego dobrego...

a ja sie nie moge zebrac zeby isc spac a jutro nie bede sie mogla zwlec z lozka

reklama
Do góry