reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
e, wy niedowiarki brzydko, brzydko!
dziekuje wszystkim za cudne zyczonka :-) milo mi okropnie, naprawde :-)
spotkanie super, kolejne niedlugo, az sie Roni rozsypie troche za krotko, musimy sie raz porzadnie nagadac :-)
ja za Istebna i owszem, bylebym nie miala wtedy zaliczen zadnych, ani wyjazdu do Turcji ;-) (zaliczac planuje cosniecos, ale nie wiem, ile mi tych checi styknie na wrzesien)
pogoda dzis burzowa, umieram z bolu glowy, ide spac..
do jutra!
dziekuje wszystkim za cudne zyczonka :-) milo mi okropnie, naprawde :-)
spotkanie super, kolejne niedlugo, az sie Roni rozsypie troche za krotko, musimy sie raz porzadnie nagadac :-)
ja za Istebna i owszem, bylebym nie miala wtedy zaliczen zadnych, ani wyjazdu do Turcji ;-) (zaliczac planuje cosniecos, ale nie wiem, ile mi tych checi styknie na wrzesien)
pogoda dzis burzowa, umieram z bolu glowy, ide spac..
do jutra!
Tak, tak...
Londyn, Szczecin i Wrocław... to rzut beretem przeca
Miłeczko kochana - szykuj Istebną na wrzesień, plizzz )))
hehe, np jeszcze Lublin, Lublin, kate;-)
Istebna rulez i w miarę dla nas dostępna, Miłka - masz kontakty, my sie piszemy!!!;-)
I jeszcze jedno - chcę poznac Nieostotna!
a w ogóle to witam bo dopiero teraz mam czas..... Praca i szczyt sezonu wpisdu, poza tym właśnie dziś siostra oficjalnie nas zapraszała na ślub ze flaszka hehe, i ja starościną będę (wiem,ze pewnie już żadna z was nie wie co o starościna, ale to stary polski zwyczaj, generalnie to starościna ,,wprowadza" Młodą w świat mężatek wraz z towarzyszącymi temu zabawami, przesądami itp - zanikający lubelski zwyczaj;-))
tak więc mam z deczka w czubie i jest git
kasuelf
mama grudniowa'06
Hej Kobitki
widze ze sie spotkanko udalo
my strasznie zabiegani... Brunio wczoraj bardzo plakal jak go w przedszkolu zostawialam:--( tragicznie ze z tym czulam
ale niestety mialam rozmowe o prace i nie bylo wyjscia:-(
dzis za to caly dzien razem
Aene wszystkiego naj
Milka witaj:-)
Co do spotkan to niestety trzeba dupke ruszyc...
widze ze sie spotkanko udalo
my strasznie zabiegani... Brunio wczoraj bardzo plakal jak go w przedszkolu zostawialam:--( tragicznie ze z tym czulam
ale niestety mialam rozmowe o prace i nie bylo wyjscia:-(
dzis za to caly dzien razem
Aene wszystkiego naj
Milka witaj:-)
Co do spotkan to niestety trzeba dupke ruszyc...
Roni21
Spider's Web
hej laski
wpadam do Was z wielka prosba, szczegolnie do tych co zanja se na zwolnieniach etc
czy jak musze dzis isc do szpitala, a Jaskiem nie ma sie kto zajac, przysluguje Markowi jakies wolne na dziecko? ze szpitala? nie wiem skad...
wpadam do Was z wielka prosba, szczegolnie do tych co zanja se na zwolnieniach etc
czy jak musze dzis isc do szpitala, a Jaskiem nie ma sie kto zajac, przysluguje Markowi jakies wolne na dziecko? ze szpitala? nie wiem skad...
kasuelf
mama grudniowa'06
Jeju Roni ja nie wiem..
a co, zaczelo sie????
a co, zaczelo sie????
Roni21
Spider's Web
dzis najpozniej do 17 musze sie zglosic do szpitala
reklama
Roni na pewno przysługuje tzw. zwolnienie na opiekę nad małoletnim
Marek musi zapytać się w kadrach u siebie - co ma tam dostarczyć?
być może wystarczy oświadczenie ze szpitala, a może będzie potrzebne zwolnienie od lekarza?
pamiętaj, że z okazji narodzin dziecka też mu się należy wolne, płatne 100%
Marek musi zapytać się w kadrach u siebie - co ma tam dostarczyć?
być może wystarczy oświadczenie ze szpitala, a może będzie potrzebne zwolnienie od lekarza?
pamiętaj, że z okazji narodzin dziecka też mu się należy wolne, płatne 100%