reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej, ja dzis smaze tylek w ogrodzie zamiast siedziec nad ksiazkami. Ale w taki upal nie moge sie skupic. A jutro pewnie bede sie smarowac wybielaczami, zeby nie bylo glupio, ze taka opalona;-).
Dita dawaj znac jak bedzie wiadomo co z dziewczynkami.
Kasu kupe lat;-). Trzymam kciuki jutro za Bruniastego.

Trójmiastki - proponuję w tą niedzielę - mi najbardziej pasuje po 15:00, wcześniej demon śpi, i wtedy do wieczora do ok. 19:00 (kiedy znowu śpi), ale jakby co to też wcześniej jest ok, demonos będzie spał najwyżej. Planuję pobrać męża bo sama nie dam rady zatelepać się z brzuchem i maluchem. Lucky, to jak będziesz miała T. to może też się uda wam wpaść na orłowski piknik:happy:?

Dita, właśnie też z opisu mi wygląda albo na pasożyta jakiegoś albo na refluks (też znam przypadek u dziecka 4 lata że był tylko kaszel), albo mononukleozę (ta ma też dziwne objawy u każdego inne, choć co do zasady gorączka powinna być jeszcze). A wykluczyć że to alergiczne to chyba szybciej i bezpieczniej spirometrią niż robić prześwietlenia? :confused:

Nonek - to u nas na obronach mgr takie szopki. Na doktoracie po polsku, za to publicznie (zapraszam jakby co ;-)). Trzymam mocno kciuki i nie daj się nerwom :-)

Kasu - my też jutro pierwszy raz na cały dzień do przedszkola. Trzymam kciuki za Bruniastego :happy:

Kate - i co z tą nietoleracją? Przeszło Asi? :confused:

dla mnie ok po 15, dziewczyny przestaly mi tu w ogole spac

Helena znaczy sie spi po spacerze w wozku okolo godziny i to wszystko, jak u nas w domu spala 3 godziny, Hanka w ogole nie spi, a w wawie spala po okolo 2 godziny

nie wiem o co chodzi

wiec czekam na inne zgloszenia,

No to wygląda, że jednak mamy spotkanie grudniówek, hehe
tyle, że na dwóch końcach Polski:-)

muszę Asi kropić oczy do srody rano, bo mamy badanie na 9:45
ale on jest senna na maxa, ciągle śpi, nie może wyjść domu, bo od razu ma problemy z równowagą i okrutnie boli ją głowa, ma mdłości
od tego wczoraj się porzygała
dzisiaj jej nie dałam kropli rano, była w szkole, ale pani ją do domu wysłała
tak ją mocno bolała głowa, teraz jest OK
dzisiaj jej już nie daję, dam jej krople dopiero jutro ok. 8, to na czas badania będzie git
dzwoniłam do lekarza i kazał dawać dopóki nie traci przytomności
no świetnie:baffled:

Kate moze idz do innego okulisty? lekarza :confused:

a ja dzis odkrylam cos dziwnego u Filipa... chyba poczatek prochnicy :crazy:
bo jeszcze 2-3 dni temu nie mial tego, a dzis patrze a na lini dziasla na zabku jest brazowa mini plamka, mylam szczoteczką i nie schodzi wiec to nic przyklejonego
fak
i ma takie dziwne biale plamki na zebach, po jednej na kazdym jakby plamka od mleka
po szkliwem

strasznieeee sie zmartwilam nie chce by cos bylo nie tak z zebami
a ma je przeciez tak krotko (4mc) 6szt

reklama
Do góry