reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No dobra dotarlam do domu i od razu wale na bb.
Jestem juz po. Kilka godzin nerwow, bo przesuneli godzine obrony. Z 14 na 16, a zaczela sie kolo 17. Masakra. A na uczelni siedzialam od 12. Jestem koszmarnie padnieta. kupilam sobie piwo, ale chyba nie zdarze go wypic tylko padne na ryj. Acha, najwazniejsze, obronilam sie na 5:-):-):-). Jestem z siebie dumna. Mialam mala wymiane zdan z rektorem, ale wyszlo ok. Pani promotor super babeczka.
Nieistotna wal do stomatologa jak najszybciej. Ja nie wierze w soczki, moje obie dziewczyny chowane na kubusiach itp., nie maja grama sladu prochnicy. A mojej kolezanki corka ( w wieku Julii) dostala prochnice smoczkowa, a dziecko chowane tylko na wodzie. Tak wiec nie ma reguly. Dla mnie to genetyka.

Kate to grill kiedy? Piatek czy sobota? Jakis gry plan na weekend? Od jutra moge zaczac myslec:-) o przyjemnosciach.

Jezu jak mi leb peka.

NONA GRATULACJE!!!!!

Ja przyjezdzam w piatek 13.15 :)

Do stomatologa ide jutro na 13.30 (dzis nikt nie mial czasu przez 5 min zajrzec dziecku w zeby)
takie mam nerwy i jak pomysle o tym to az mi sie sam papieros odpala ...
skoro po 4 mc zeba zzara pruchnica to do 6lat nic z niego nie zostanie
plakac mi sie chce bo juz wiem ze sie bedzie chlopczyk musial nameczyc
ku.r.wa
a dekle mi mowili ze skoro mial tak pozno zbey to beda mocne, a one wyszly tak pozno bo sie slabo budowaly raczej, bo od poczatku mam wrazenie ze sa bezbarwne i puste w srodku

NONEK!!!!!!!!!!!!! BRAWO!!!!!!!!! :-D

ale jestes superbaba :szok: 5!!! nalezalo sie, superwoman :-)

my dzis na noc do moich rodzicow. znaczy sie ja z chlopakami, D. w miasto z kolegami. a co tam.

poza tym ok i nuda ;-)

pisze sie na to spotkanie tez! gdzie i o ktorej konkretnie?? moze przeniesmy te rozmowe na spotkania - tam latwiej bedzie znalezc info

buziaki, do jutra :-)
aha,
Nieistotna
, wspolczuje zabkow :-( to moj koszmar senny, prochnica.. strasznie sie jej boje tez..

Jest tu ktos w ogole?
Jak wczoraj padlam po 20 to mnie Majerana o 1.15 obudzila. Do 3 nad ranem rzadzila. Ja zasypialam jak robilo sie jasno....

Ja proponuję spotkanie ok 15-16 w Orłowie, zdzwonimy się na miejscu. W niedzielę

Kate, żłobek 800 zł. Teraz chodzi 2 dni w tygodniu to za 400.

Nonek - wielkie gratki! Super wynik!!!! :-):-):-):-):-):-)

Nieistotna, dziś czy jutro bez różnicy, ważne że nie za dwa miesiące. Pisz co i jak powiedział zębolog. Niestety z zębami jest tak, że w ciąży głównie się stają mocne albo słabe, jak się tworzą zawiązki. Chociaż dentyści czynią cuda. :tak: Więc nie ma się co załamywać. :rolleyes2:

A u mnie sraczka comeback. Już mam dość, jak można trzeci tydzień mieć rotawirusa. Jakiś kurde mutant. :crazy: Dwa dni dobrze i znowu nocka w plecy. I ruszyć z domu się boję :baffled:

hej kobitki
Bruno byl juz 2 dni w przedszkolu [od 8 do 13] i wsiook, mea grzeczny,ladnie sie bawi i je obiadki:tak:
ja szukam pracy:baffled: w poniedzialek mam jakas rozmowe:blink: no zobaczymy
na nic nie mam czasu:rofl2:
sciskam mocno wszystkie:tak:

nonek ratulacje:tak:
nieistornaidz dostomatologa i nic sie nie martw na zapas:blink:
kasiu wspolczuje powrotu sraczki:baffled: zdrowka!

Kasia_Z zdrowka zycze.

Nona gratki.

Kasu super ze Bruno w zlobku ok

A ja wlasnie wrocilam z pkp ... mam bilecik do Wrocka na jutro. Bede ok 14.
Nieistotna do zobaczenia na dworcu zdzwonimy sie zreszta.

reklama
kurcze, kate, nonek, maja, nieistotna - zazdroszczę spotkania, a i tak by nic z tego nie wyszło bo w tą sobotę też pracuję:baffled:
Koleżanka z biura (moja kierowniczka) biegnąc na autobus wyrżnęła takiego orła że jest tydzień na zwolnieniu, ma złamany nos i sińce na całym ciele, wylądowała w szpitalu:baffled:

Nonek
- WIEEELIE GRATULACJE!!!! - wypijcie za mnie w weekend z twoją obronę!!!!:tak::tak::tak:

gratuluję dzieciaczkom żłobków, przedszkoli, kurcze, jak ja moją mysze zostawiam rano u fadera, zawsze jest płacz a mi sie serce kraje....:-:)-(

Do góry