reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Roni, btw, to w koncu nie bedziesz miec tej cesarki?
i dlaczego chcesz wczesniej urodzic? przeca masz jeszcze miesiac czasu ;-)
korzystaj, laska, tyle ci radze ;-) ja jeszcze czasem mam ochote na powrot do brzucha :rofl2:

bosz, czlowiek sobie nie uswiadamia, jaki relaks ma z jednym tylko dzieckiem, hehe :-D a to moje to jeszcze duzo spi, jesu, co bedzie za pare miesiecy..!

reklama
bede miala cesarke ale jak sie zacznie akcja porodowa
a rodzic to chce srednio, wcale mi sie nie spieszy tyle ze nie chce przenosic bo juz mi biodra wymiekaja i blizna sie rozlazi, ze jest duze ryzyko to 26 czerwca na patologie, a to juz mi srednio odpowiada nie dlatego ze mi tak spieszno do porodu a dlatego ze nie chce lezec w szpitalu wiecej jak potrzeba :baffled:

Kurcze dlaczego mnie bardzo często wylogowywuje BB np kiedyś mogłam pisać na raty a potem wysłać i było ok a teraz jak piszę dłuższego posta to go nie mogę wysłać bo pisze że nie jestem zalogowana ....a przecież jestem a raczej byłam bo jak inaczej mogła bym zacząć pisać post:-( i tak mam od piątku:crazy:

a teraz to co napisałm wcześniej tylko że w skrócie bo może zaraz mnie wylogować

do listy badań wykonanych dopisuję USG piersi - też ok:tak:, teraz pora na gastrologa ...już coś mi się robi:crazy:

w niedzielę byliśmy w Kazimierzu , mimo skwaru Alicja była super grzeczna, jeździła na rowerku z daszkiem - bardzo to lubi ,a potem jak zmnieniliśmy rowerek na wózek żeby troszkę odpoczęła to zamiast odpoczywać to biegała a my za nią:confused::tak::-D
wchodzi w etap "daj to bo będę piszczeć":confused: no i płacze jak robię minę że mi przykro:baffled:

lecę poczytać co u Was.....:tak:

Roni - co do wywołania porodu to wszyyyystkie metody znasz na pamięć i tak wiesz doskonale jak i ja wiem że wszystkie można sobie o du pe potłuc bo i tak nic nie działa...:blink: Jak dla mnie to tylko głupie ze jeśli i tak ma być cesarka i to juz ustalona to będą cie trzymać na patologii do pierwszysch objawów porodu. Albo masz nadgorliwy szpital albo na dofinansowanie czekają:baffled:

Moja Natka ma gorączkę, 38,5, boję się że to jakieś odwodnienie, fak, mam nadzieję,zę nie. Wypiła dwie butle picia, dostała czopek, zobaczymy...:-(

Dita, dla mnie to tez chore, mam dola ze lo
najgorsze ze nic sie nie da zrobic, nie mam znajomego lekarza ktory pomoze

a Nat ma jakies inne obiawy czy tylko temp?

Ania, wiem że na Klinicznej umawiają cesarki na termin i nie czekają na rozpoczęcie akcji porodowej. Może tam spróbuj? :confused:

Roni - ja tez bym spróbowała w innym szpitalu, ...

Nat po czopku sie czuje ok, ganiają obie kozy po podwórku, bo za nic nie mgłam jej utrzymać w domu.
Zobaczymy jutro, Andrzej idze z Alą do lekarki, to najwyżej i Nat weźmie.
Bałam ie o odwodnienie, bo wróciłam z pracy, a ona była osłabiona, sucha pielucha, gorączka, pytam A kiedy piła, a on w ten upał odpowiada że ze 3 godz temu dwa łyki lemona.
Zabić to za mało:baffled:

reklama
Hej witam,
Jej ale dziś dzieciaki mi szybko usnęły:rofl2: Juz o 8,30 spały we troje:-)
Poczytałam i nic nie pamiętam:baffled:
Ale Roni jak chcesz to dam Ci namiary na mojego gina i umówię Cie na wizyte do niego, to sie umówicie na cesarkę z terminem;-), bo bidulo w szpitalu licho sie leży, a poza tym Jas bedzie tesknił:tak:
Aenye zazdroszcze mozliwości wszystkożerności:-) I prześlicznych masz chłopaków:happy:
Agutka u mnie też bb wkurzające się zrobiło - zawsze wskakuje na 1 strone kazdego wątku który otwieram a nie przestawiałam nic, nie wiem czemu tak robi i co najgoesze nie umiem tego przestawić, a czas ucieka...:baffled:
Kasia to fajna bedzie ta Twoja obrona:szok: Raju wymagania mają że ło:rofl2: Czyli chopak jednak:-)
Kate Ty czarownico jedna Ty:-p:-D
Dita jak Natalka wieczorem:confused: Demolka pije hektolitry, nie wyrabiam z pieluchami:baffled: Domaga się, a oststnio w zasadzie tylko pije. Bo nawet jeść nie chce nic prócz zup:rofl2:
Saraa trzymam z całej siły kciuki za ok sesji:-)
Kicia kiedy wracasz:confused::confused::confused:

Pominęłam kogoś:confused::confused::confused:

Do góry