reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Lucky ale Ci dobrze. Moje demony zasnely dopiero kolo 21.30. Nie molam ich uspokoic, tak we dwie szalaly.
Roni Ty kombinuj z cesarka na dany termin. Ja tak mialam za pierwszym razem i bylam bardzo zadowolona. Gdybys mieszkala blizej moglabym cos zadzialac. Ale posluchaj Lucky, ona dobrze mowi:-).
Kate wybierasz sie jutro lub w czawrtek do mnie? W czawrtek moglybysmy sie wybrac do aquaoarku. A mnie o 14 zaczynaja sie obrony. Kiedy ja bede nie mam pojecia.
Jak Asi oczka? Slyszalam, ze jakies dzialania niepozadane byly?
Kasia_z daj spokoj, rektor juz wymysla jakby to conajmniej doktorat byl. Okazalo sie, ze nie ma byc to 3 min prezentacja tylko pelny opis pracy. :angry::angry::angry::baffled::baffled::baffled:
Dita mam nadzieje, ze ta goraczka to chwilowa...
Agutka ja akurat nie mam problemow z bb. Tylko z zasiegiem neta i jego predkoscia:baffled:.
A cosik sie dzieje z Sugar? I reszta?
Jezusku ja juz zaczynam miec sraczke z nerwow. Jutro to pewnie bede juz strzepkiem nerwow. Bede musiala jeszcze napic sie piwka na uspokojenie. I jeszcze na mnie spadlo kupno kwiatow, i poczestunek. Kurna ja mam dwojke dzieci, jestem sama a reszta ? Przyjda na gotowe. Ech.
Moje mlodsze cale wysypane, ale nie mam zielonego pojecia z jakiego powodu. Moze od mleka.
Dobra spadam do czytania swoich wypocin.

reklama
siebie, moja droga! pisz, co u ciebie?
a co do wszystkozernosci, to chyba jednak nie :crazy: powoli dochodze do wniosku, ze chyba nie moge jesc papryki :baffled: a akurat mam jazde na ratatouille, inaczej warzywka z grilla ;-) czyli pomidorek, cukinia, baklazan, cebulka i papryczka z tymiankiem i bazylia z patelni...
jesu.. do tego ciasteczka szpinakowe i piers z kurczaka.. nie ma dnia od tygodnia gdzies, zebym nie zjadla :-D
a kurcze cos ostatnio zauwazylam, ze pare godzin od zjedzenia tegoz maly ma jakies brzuszkowe jazdy :-( wiec chyba pora rezygnowac..
to samo z keczupem, ale na szczescie nie przepadam, wiec no problem.
no nic ;-) na szczescie czekolade moge i truskawki :-D :-D :-D

Maksio po poludniu mial duzo wiecej wysypki, ale pod wieczor prawie znikla. strejndz.

Roni
, bedzie dobrze. najwazniejsze, ze po 20 bedzie ;-) buzia!!!

co ze spotkaniem z atol??? kasia, monituj! bo jak cos ja musze cos wymyslic, nie wiem, mam dwojke brac!? jak ja z nimi wydole sama?? czy z kims mam przyjsc? juz sama nie wiem..!

Dita, wspolczuje Natki. ale jak duzo wypila to jej na pewno juz przejdzie, jesli to to.. bedzie dobrze! i wez cos napisz o tej pracy, bo z ciekawosci padne. co nie pasuje?

a co do bb to ja nie wiem, ale odkad na nowo mam postawiony system to otwiera mi sie cala masa cholernych okienek, ktorych nie moge zamknac :baffled: a kuzwa chwilowo nie moge zainstalowac firewalla, bo nie umiem ustawic go tak, zeby mi nie blokowal mojego polaczenia z netem :crazy: nevermind, ale wku.rwiajace na maksa te reklamy, fakkkkkkkkk

no i tyla.. ;-)

Nonek luzik kochana:tak: bedzie dobrze, bo musi:-)
tylko spokój cię uratuje i relaksik, relaksik
nie wiem, kiedy wpadne, dam znac

Asia ma skutki uboczne po atropinie:baffled:
tzn. spi, jest senna i jest jej niedobrze
na razie sytuacja opanowana

Roniak nie daj sie! słuchaj Luckymamy!
no wlasnie, gdzie jest Kicia?
a Kulka? Miłka?

napisze o pracy, apisze, jak będę miała chwilkę i wenę;-)

Nat po czopku ok, na noc jeszcze flaszkę herbatki jabłkowo-melisowej wypiła, więc ok. Pewnie jakiś wirus.:baffled:

kate - Ala ma kaszel od 2 miesięcy albo i dłużej zwłaszcza nocą, nie daje jej spać. chcę żeby lekarka dała jej skierowanie na prześwietlenie zanim potwierdzi pewnie kaszel alergiczny albo początki astmy.
Poza tym jest najmniejsza wzrostem z jej rówieśników jakich znam, jest tak sucha że zaczyna juz wyglądać jak dziecko z oświęcimia i ma strasznie przezroczystą skórę - właśnie jej zaczynają naczynka być widoczne na twarzy. Chcę mofologii, może ma jakąś anemię? Nie wiem, wymiękam juz z tymi moimi bachorami:frown:

siebie, moja droga! pisz, co u ciebie?

AAAAAAAAAAAAAAA
U mnie ok, git, super i wogóle fajnie;-):-)
Bez sensu narzekać;-). Juz się nie moge doczekać T. Wraca 14 czerwca tj w sobotę.
I wtedy odpocznę. Mam nadzieję wieeeeeelką.:happy:
No i czekam na wózek jeszcze. Ps jaki wybrałaś? Masz już ? Który kolor?

A ja całe szczeście paprykę juz przemyciłam do jadłospisu i jest ok. Truskawka z działki mojego ojca tez przeszła w zawrotnej ilości - sztuk 1:rofl2:

Dita niech lekarz da wam skierowanie na badanie lambliozy:tak:
bo ja u Asi podejrzewam... a u Ali podobne objawy:baffled:
ja ide na badania w najblizszym czasie
buzia:-)
miłej nocki wsiem Wam

nie mam je.banego wozka
juz mam nerwice na tym tle :crazy: :-D :-D :-D (desperate strolleroholic)
powaznie, ponoc nie zmiesci sie nam do auta.. mam dola jak stad do kresu drogi mlecznej. za dwa tygodnie wakacje i choooj.
a jeszcze znalazlam dzisiaj w uzywkach na allegro ten moj kolorek..
Spacerówka Chicco Ct 0.4 - kolor puzzle- SUPER!! (378392797) - Aukcje internetowe Allegro

AAAAAAAAAAAAAAA!!! wlasnie mi babka od tego wozka odpisala, ze sie SCIAGAJA KOLKA!!!! wiec zmiesci mi sie do auta!!!!

to kupuje ;-) chyba ten uzywany, o ile ma gwarancje :-D
hehehehehe
mam fajny wieczor :-D

a ku ku witam sie z Orłowa

nie mam na nic czasu, non stop plaza, ogrod, klif (nie mam tu emotikonkow buuuu)

a wieczorem sprzatanie chaty bo yf po remoncie ze hej

moze dzis uda mi sie pare zdjec wkleic i poczytc co u was

dziewczyny z 3city, ktory weekend?

reklama
dita, przeczytalm tylko ost o Ali

a moze ma refluks żol-jelit, syn mojej kolezanki kaszlal w nocy, nic nie mogli zdiagnozowac i sie okazalo w koncu ze to jakies utajone objawy refluksu, dodam ze innych nie mial, tylko ze strony ukl oddechowego

Do góry