reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna jak dla mnie to ty mozesz juz w czwartek zawitac;-):-). Ale tak na powaznie to ja zapraszam w piatek juz. Mysle, ze kate tez:-). A dla malego jak zawsze wit C, moze wapno, ja podaje prawie caly czas tran.
Dita idz zrob badania, bedziecie przynajmniej spokojni. A z praca to pamietaj, ze kazda praca powinna sprawiac przyjemnosc. Jak to ci nie pasuje, szukaj czegos innego.
sa_raa trzymam kciuki za sesyje. Ja juz zaczynam miec sraczke na srode.
maja witamy witamy:-). Gratulacje imprezki. My bylismy w czwartek tez, troche sie zresetowalam. Choc niestety tylko do polnocy. Ale zawsze kilka godzin dla siebie.
kasia_z no w koncu mlody nr dwa z tych samych rodzicow, czemu mialby sie duzo roznic. Bedzie pewnie taki sam smiechulec jak nasz Piter Pan. A z imion jeszcze to mi zawsze podobal sie Ksawery ( jak Branicki), ale adkad ten czerwonoglowy nazwal swoje dziecie Xawier, to mi przeszlo:baffled:. A Macki sa fajne, Tomki tez. Moj brat ma na imie Iwo, tez rodzice mieli jazde w tamtych czasach.
Cosmo mloda tez ma niezle jazdy. Jak jej cos nie pasuje, to drze kopare, rzuca sie po wszystkim.
atol a nie mozesz mlodej zrobic takich malutkich tamponikow z waty i troche ten paznokiec podwazyc? Wiesz jak to sie robi? Ja mam wrastajace na maksa pazury, ale na szczescie nasze mlode chyba maja paznokcie po tatusiu.
kate mam nadzieje, ze egzam do przodu.

Ja zaraz zabieram sie za cholerna prezentacje na obrone. Tez sobie rektor wymislil. Prezentacje w power poincie mamy zrobic. Nie wiem po co to komu. Juz nie wiedza jak utrudnic nam zycie. A ze jutro moj stary wyjezdza na prawie caly tydzien, musi mi to zrobic. Ja jestem w tym zielona jak trawka na wiosne. I oczywiscie na obronie bede sama:baffled:.

reklama
Nonek - to prawie jak na obronę doktoratu ;-) Poważnie u nas też robią na mgr, tylko prezentacje nie są przy obronie, tylko na konferencji (dodatkowy stres) - przyłazi cała rada wydziału (30 profesorów) oceniać. I jeszcze po angielsku. To tak na pocieszenie, że masz łatwiej. :-) Będzie dobrze.

U nas płeć potwierdzona że chłopak, w sumie to się nie zdziwiłam, bo jak nasz gin mówi, to raczej widać na 100%, a nie że jakieś mazy a la pępowina.

Ja obczajam różne freeware'y - to jest masakra dopiero... D. mi broni instalować piratów na kompie, chyba jestem jedną z niewielu osób w pl co ma w domu wszystko po legalu ;-) Jeszcze dobrze, że mamy MSOffice, bo kiedyś pracowałam na OpenOffice i to jest makabra przy tym co ja robię dopiero :-D

Saraa - kciuki za sesyjkę :happy:

Mój D. oglądał mecz w necie, Polsat nadawał... hehe, niby tv nie mamy ale się da oglądać mecze. Ja padłam spać o 21. :-p

hej hej :-)

tylko sie witam, nie mam weny chwilowo ;-)

dziecko juz mnie wnerwilo, nie chcac zjesc kaszki i brudzac sie calego truskawka :baffled:
do tego i jeden, i drugi (z tym, ze drugi bardziej) ma na brzucholcu wysypke. KE?

hej dziewczyny
nonek, ponoc czeka mnie gorszy sajgon jak z Jaskiem
niby mam jakies tam mikre rozwarcie ale "jesli ktos mi nie pomoze" to nie urodze napewno przed czasem, pytanie tylko ile po czasie
troche sie ludze ze do 26 urodze :baffled:
Dita, wielkie dzieki :tak:
Kasia, jak bedziesz miala akies wiesci od atol kiedy sie spotykamy to daj znac :-)

reszte bardzo pozdrawiam :tak:

Hej, hej i ja witam poweekendowo:-)

co do piłki naszej, to wiedziałam, że tak będzie, obstawiałam 2:1 /bez info na kogo, ale wiedziałam, że dla Niemców/ ni i prawie było 2:1, bo gol Smolarka był na spalonym:baffled:
przy czym stwierdziałm, że kto strzeli gola w pierwszych 20 min meczu - wygra
no i strzelił Polak-Niemiec Podolski, hehe...
chcieli mnie wywalic z pokoju:crazy: bom czarownica

Nieistotna, Maja - zapraszam w piątek, no problemmo... tylko napiszta o której będziecie, bo musimy to logistycznie rozegrać

Kasia to super, że już po chorobach i zę z młodym nr 2 OK /a niby dlaczego miało być coś nie tak???/

Sa_raa to trzymam kciuki za sesyję!
Ja to generalnie teraz to już luzik na studiach podyplomowych, jakoś inaczej się traktuje studentów.

Nonek o której się bronisz w środę?

Dita podobno teraz zawód fryzjer jest najbardziej poszukiwanym zawodem w Polsce. Oglądałam program, gdzie ludzie po studiach /o doktoratach też!/ robią kurs i są szczęśliwi, że mogą tak pracować. To do dzieła!!!

Asia wróciła z Zakopca /a raczej z tego Murzich... coś tam - no tam gdzie Sugar same wiecie co;-)/, baaaardzo jej się podobało i jest przeszczęśliwa

Co tam jeszcze...?

Atol już 3city?

moze i pryskadlo, truskawki jemy juz od dawna, i Filip, i ja, i Maks ;-)
czekam na rozwoj wypadkow. u Maksia wysypki troche wiecej, nie wiem, moze to po serze rokpol byc, co go wczoraj troche zjadlam?? bo chyba oprocz niego niczego dziwnego do dzioba nie bralam.. (te!! popcorn zarlam! moze byc po popcornie???)
(fiol nie jadl, ale u niego to sie nie martwie wcale, bo mu juz zbladla do zera niemal, moglo byc np. od jakiejs dziwnej trawy z lasu czy cus).

reklama
Kate co do przyjazdu czekam na znak od Mai bo chce sie dostosowac do niej by tylko raz wyjezdzac na dworzec, jak Maja podejmie decyzje to i ja sie okresle

Do góry