reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

hej laski :-)

ale u nas piekna pogoda.. mniamusnie!
wczoraj z okazji Dnia Dziecka :-p bylismy na plazy - PRZECUDNA wycieczka!.. opalilismy sie (Fiol w filtrze nie ;-) ) i zrelaksowalismy sie za caly tydzien.. Fiolek sie przeswietnie juz bawi, normalnie sama radosc z takim bablem :tak:

z Maksiem mamy kolorowo, troche inaczej niz z Fiolkiem :blink: troche niespokojny jest, podejrzewam, ze to przez szal, jaki mamy w domu ciagle - Fiolek jest mega zywy i ciagle krzyczy, piszczy, rzuca pilkami i zabawkami, no i buntuje sie troche, wiec i ryczy wnieboglosy co jakis czas. takie tam ;-) wiec nie ma ciszy i spokoju nasz maluszek.. no nic, musi sie przyzwyczaic..
no i je nieregularnie, co chwile by chcial. i tylko dwa razy na dobe ma przerwe trzy - trzyipolgodzinna w karmieniu, o przerwie 6h nie ma co marzyc na razie :dry:
nocki niezle, poki spi ze mna.. boje sie przeprowadzki do jego lozeczka, bo on ewidentnie sie wybudza, jak mnie nie ma obok :shocked2: jak rano wstane, gdy on jeszcze spi, po minucie juz plakusia..
no nic :-) ale i tak dajemy rade ;-)

kasia
- dzisiaj idziemy do lekarza, to juz zapytam, co z tymi uockami. juz sama nie bede ryzykowac.

chyba zaszczepie dzis Fiola na ospe..

o, Yves Saint Laurent nie zyje..............

reklama
witam po weekendowo.... nareszcie się miluśiej pogody doczekaliśmy:tak:
u nas mimo mega gluciorów ok:tak:, dzień dziecka na wyjazdach spędziliśmy to tu to tam... fajnie by było żeby kolejny weekend był tez tak cieplutki:tak:
Uganiamy sie troszkę z grodzeniem działki....kurcze mamy 1000m2 a jak postawili słupki to taka malusia ta działka teraz jest:-(

Filipek bidulka mama się wystraszyła ale on pewnie też... buziaczki dla niego

Piotruś dzielny i silny chłopak sraczkorzygaczka pewnie szybko minie, Kasiu uważaj żebyś się nie zaraziła:confused:

Maja jak się będziesz przeprowadzała na dobre to daj znać to Ci pomożemy;-)

Sugar fajne mięśniaki z tych "kochających inaczej" , ja też chcę na balety:confused:

Cosmo tyle adrenaliny bym nie zniosła chyba bym błagała o cesarkę, wiem wiem że naturalnie itp itd... ale ja tam wolę cesarkę...dobrze że mala mi się nie odwróciła:rofl2: ... śliczne bobo.....:tak:

No to Dita jak bez ręki... na odwyku hehehe;-)

Nonek gratki idziesz jak burza:tak:

Sara a moja mała sama jakoś do łóżeczka wchodzi na nockę i idzie spać.....a mi jakoś brakuje wieczornego przytulanka:-(, ale gratki postępów

...a mi remontów i malowań się nie chce choćby się przydało:-(

a co do wit D3 właśnie nam pani Dr przepisała powiedziała że jest świeżo po szkoleniu i trzeba dawać koniecznie tylko że nie codziennie co 2 -3 dzień.. i tak daję:tak:

i co jeszcze nie pamiętam

sugar jak sie ogarniemy wstawie foty
ale geberalnie to drewniana krowe na kolkach, Iggle Piggle[ukochana postac z bajki] adajacy, drewniane pudlo na klocki, z magnesami i takimi klockami na drucikach i samochod;-)
czekam na karola... godzine temu ladowal

Bruncio pewnie zadowolony z prezentow.

A ja pospalam z Pyzakiem prawie 3 godzinki i troche mi sie lepiej zrobilo.

a Wy wszystkie gdzie?

kasu ja też porosze o foto
Sugar a na co Laurent chrował bo ja kurcze nie w temacie
kate pewnie Piotruś już duży facet co?
Dita ładny odwyk - współczuje!
maja a nie ma jakies innej opcji skontaktowania sie z tym właścicielem?
Agutka mi też troche brakuje tulisiów ale zamiast 40 minut usypia w 10-15min a to jest ważne na wieczó dla mnie jeszcze teraz jak mam sesje blehh...
..aenye zapytaj lekarza czemu Maksio taki nie spokojny. Buziasy dla Filipka!

my dzisiaj z Mapeciakiem na plaży 2 godzinki byliśmy
super było sam do wody właził a że na dworze 30 stopni to radocha na całego
znalałam takią część plaży na której 10mertów od brzegu woda jest maksymalnie do kolan taże szybko się nagrzewa no i nie boje się tak o niego.

miłego wieczorku

Aenye - to napisz co z oczkami koniecznie.

U mnie rzygał w sumie wczoraj i przestał. Dziś cały dzień je, pije, śpi i wyje na przemian ;-) Ale jest dobrze, zasnął już na noc i na razie śpi ładnie.

Sara na raka mozgu ostatnio chorowal.
A do wlascicieli nie ma innej drogi jak email czy telefon ale jedno i drugie nie odpowiada.

reklama
kurcze maja to kiepściocha z tym kontaktem:-(
swoją drogą to troche nie odpowiedzialny ten koleś
a jakby się coś stało (twu twu twu) to co by zrobił?

Kasia_z dobrze, że się bardziej nie rozkręciło to choróbsko straszne

Do góry