reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna, pamietaj , ze po szyciu bylaby wieksza blizna.
Jesli rwawienie ustalo to luz, nie takie wypadki zaliczalismy w domu. Bedzie git.

reklama
jak nie krwawi to luzik szyć nie trzeba
ale bidulek Mały
a Mama w szoku była i się jej nie dziwie

cosmo piękny ten Twój okruszek!!
Sugar najważniejsze, że wybawiona:tak:

Dzieci śpią i ja się zaraz kłade bo padam jakoś

co w planach na jutro macie?
z okazji dnia dziecka oczwiście

Nieistotna wspolczuje...ale chyba wszystko ok z tego co piszesz. Bidulek Fifi.

Cosmo sliczny synus.

Sara my z okazji dnia dziecka nie mamy zadnych planow. Jedziemy do znajomych na grilla. Nawet nie mamy prezentu dla malej bo planowalam zjezdzalnie do ogrodu ku[pic a w tej sytuacji narazie nie ma sensu bo to jeden wiecej grat do przewiezienia. Prezent wiec bedzie po przeprowadzce.

Sugar najwazniejsze ze sie wybawilas a to baaaaaaaaaaaardzo potrzebne.

cosmo to kiedy sie umawiamy na jakas kawke na miescie? Chetnie zobacze Twoj malutki cud na zywo:-).
My mielismy dzisiaj dzien bachorka.

cosmo bardzo piekny ten Twoj synek, chyba urode bedzie mial po Tobie, tak jak Majeczka ma ciemne wloski
az Ci zazdroszcze takiego okruszka w domu
cudny

no to do roboty, zrobisz sobie takiego samego ;-)

nonek na razie nie ma mnie we wro i w najbliższym czasie nie będzie, ale jak tylko wróce to zapraszam :tak:

widze, że Wam chyba też nie działałao BB wczoraj?

My od niedawna na nogach i myślimy co by tu z okazji dnia dziecka porobić
ale najpierw lece zjeść śniadanie wykąpać się i ogarnąć

Miłego dnia no i
wszystkiego najlepszego dla naszych dzieci w dniu ich święta!

Duzo zdrowka i radosci z okzaji Dnia Dziecka dla naszych pociech

A my zaraz na grilika mykamy do znajomych poznanych na Tenaryfie.

Wszystkiego naj naj wszystkim dzieciaczkom z okazji Dnia Dziecka!!! :-)

My już po pierwszych szaleństwach, Pepe śpi, a potem do dziadków :-)

halo

Wszystkiego Nalepszego dla naszych dzieciaczków

kurcze ale u mnie hitsa 30 stopni w cieniu paść można :baffled: a my się jeszcze na grila wybieramy do mojego brata bo ma dziś urodziny chyba zdechniemy :-p

kasu kolory to jakies takie fioletowe czy cuś :tak:
nonek gratuluje tak szybkiwego zdawania egzaminów :-D
nieistotna witam w klubie ja mam taki brzuch, że też nie mogę go niczym zamaskować, no cóż chyba odstawię browary :szok: no i buźka na ziazi młodego :laugh2:
atol fajnie, że byłas na koncercie ja słuchałam z mojego balokonu ;-)
pingwinek gratki z drugiej córci bo w sumie top niewiedziałam co tam masz :happy:
kasia z pytałam pediatrę o te d3 i powiedział, że jak co to można podawać na jesień jakas multiwitaminę ale d3 w żadnym wypadku tak długo się nie podaję :confused:
cosmo gratuluję synka :-)
sugar zazdroszczę Ci imprez bo ja nikaj nie łażę echhhh :blink:
sara gratuluję postępów w zasypianiu młodego :tak:

reklama
Do góry