reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

agencja wtedy ponosi odpowiedzialnosc i powinna sie zajac. A wczesniejsza wyprowadzka to sprawa miedzy mna a wlascicielem i to jego dobra wola czy sie zgodzi. Dal 2 miechy wypowiedzenia zgodnie z umowa i ma wszystko gdzies. Czyli termin wyprowadzki 8.07

reklama
hejo hejo :-)

my po wizycie, mlody wazy juz 4880!! kilogram ponad w 3 tygodnie :szok: wszystko z nim ok, dostal kropelki - tabrex czy cos.

na ospe nie szczepilam, nie bylo w przychodni szczepionek, a lekarz w sumie ta szczepionke odradzal.. tak jak i na p/kleszczom (znaczy sie chorobom odkleszczowym ;-) )
mowil, ze to wszystko od nas zalezy. jeszcze pomysle.

kasia
, ogromnie wspolczuje chorego Piterka :-( kurcze, okropne te latajace gowna (wirusy ;-) ) dzieki za rade z dicortinefem, lekarz mowil, zeby nie dawac, ale czemu, to nie wiem. jak tabrex nie zadziala to pewnie i tak sprobuje..

maja
, wspolczucia jazd z domami :dry:

bylismy dzis na sklepach znow, kupilam malemu buty do piaskownicy - takie smieszne tenisoweczki z coccodrillo. 18zl, to moze wyniszczyc jak chce ;-) a mlodemu nr 2 kupilam superswietne czapusie w cocco tez - normalnie jakie sliczne i tanie :szok: zawsze myslalam, ze tam drogo w porownaniu do niepolskich, ale widocznie tylko ciuchy ;-)

kurcze, musze jakies sandaly znalezc Filipowi, bo mu sie noga zaparzy w te upaly..

maja
, a propos, daj znac co z tymi moimi mega zakupami ;-) czy dasz rade czy nie. bo jak nie to no problem, a jest w anglii moja ciocia (starsza babka, to sie troche obawiam jej cos zlecic ;-) ale najwyzej zaryzykuje ;-) )

sa_raa
, jakiegos filtra dla Mapeta uzywasz? jakiego? bo my mamy z zeszlego roku blokery - 50, ale one sa ohydne w uzywaniu - gruba warstwa, okropnie sie rozsmarowuje i wszystko sie do niego klei.. wolalabym nawet mniejszy filtr, byle sie wchlanial jakos..

Pati z tymi zakupami to jest tak ze w sumie to dalabym rade je zrobic ale nie ma kto tego o PL zabrac bo wujek tylko z podrecznym leci ...wiec nie bardzo wiem co robic.

Kasia zdrowka dla Piotruli ...my tez niedawno po raz pierwzszy to scierwo przerabialismy i to na wakacjach.

Pati ja dzisiaj kupiłam ziajke 25
bo Mapet ma ciemną karnacje i ładnie słoneczko przyswaja
wchłania się dobrze i jest ogólnie niezła

aenye ja mam Lirene 50+ jest super i dosc szybko sie wchlania, ja sama jej uzywam
a krem z zeszlego roku nie ma filtrow, zawsze bynjamniej mowia ze filtry uzywa sie jeden sezon bo pozniej juz nie chronia, szczegolnie gdy zabieralas go ze soba na slonce np. na plaze, co innego taki trzymany w chlodzie w domu

Duzy Maxio ze hej :)

Moj Filip dzis nie jdal jak zwykle ale to nic bo ostatnio fajny z niego chlopak az nadziwic sie nie moge, i przestal wogole walic glowa, wogole tego nie robi wiec to chyba tylko taki dziwny okres mial

Nieistotna, pewnie zrozumial, ze moze sie inaczej z wami porozumiec :-) bo mowilas, jaki madrala sie z niego zrobil :tak: a co do filtrow, to w szoku jestem.. nie wiedzialam o tym.. ale posmarowalam nim Fiola i mimo 2,5h na sloncu w ogole go nie ruszylo..

sa_raa
, odn. Maksa niespokojnosci to odpukac, dzis przespal caly dzien niemal ;-) teraz za to odmulil i nie wiem, kiedy zasnie.. pisze jedna reka :sorry:

Maja
, no nic, trudno.. jak sie nie uda ni sie nie stanie :tak: tylko daj znac, jesli sie nie da nic wykombinowac :-) to zlece cos ciotce ;-)

a w ogole to jestem zdziwiona, moj lekarz kazal mi dopajac Maksa :szok: mowil, ze pewnie przez upaly ciagle chce pic = rzuca sie lapczywie na cycka = polyka mnostwo powietrza (nasz problem nr 1) = mecza go okrutnie baczki. i na dodatek, jako ze najlepiej mu sie sry i baczy przy karmieniu to ciagle chce do cycka. i stad niesokojny sen tez.
mam dawac lekka herbatke, wode.. zobaczymy :-)

reklama
Aenye ja jak urodzilam w maju Julke, to tez mi kazali dopajac, wtedy byly przekoszmarne upaly i Stonka ciagnela flachami picie. Do dzis jej zreszta zostalo, zawsze chce jej sie pic;-).
Maksio rzeczywiscie duzy.

Ja swoje dziecie ciagle zapominam posmarowac porzadnie. Manka juz opalone lekko. Ja uzywam klorane.

Nieistotna jak sama widzisz dzieci przechodza rozne okresy. manka teraz zaczela sie w miare sluchac. Mowie- zamknij szafke, odluz butelke. Ta wykonuje polecenia. Przynies buty, przynosi. Oddaj pilota, oddaje. No szok normalnie. Jedynie jak ostatnio mowie do niej- Manka wychodz z auta ( ktore uwielbia wrecz), ona mi na to- nie moge. Normalnie tak jej zaje biscie wyszlo. Usmalismy sie ze starym.

Maja to wspolczuje nerwow. Najgorsza taka niepewnosc. Ale wszystko sie ulozy, zobaczysz. A zguba sie znalazla???

No a ja walcze caly czas ze szkola. Oddawanie kart zaliczeniowych, drukowanie po 100 razy prac, kazdy w innej formie sobie zyczy. Zalatwianie praktyk. Nie wiem kiedy siade do nauki, 11 mam obrone. Siet.

Do góry