Miłka - znalazła to tu Zalecenia dotycz
reklama
Miłka - znalazła to tu Zalecenia dotycz�ce profilaktyki krzywicy i osteoporozy :: �ywienie :: Artyku�y :: �ywienie w MediWeb.pl i w sumie moi pediatrzy się z tym zgadzali, chociaż ja też w innej sytuacji, bo mój słabo z tą d3 z przyswajaniem i nie za bardzo mleko pije...
My właśnie walczymy z wirusem rzygosraczki. Młody lekko porzygał dwie godzinki ale o 17:00 padł, śpi i budzi się tylko na picie, a sraczki nie miał w ogóle. Jego kuzyneczka od wczoraj za to już się zdążyła odwodnić i prawie zlądowała na kroplówce. A u nas chyba już ok... pokłosie żłobka ;-)
My właśnie walczymy z wirusem rzygosraczki. Młody lekko porzygał dwie godzinki ale o 17:00 padł, śpi i budzi się tylko na picie, a sraczki nie miał w ogóle. Jego kuzyneczka od wczoraj za to już się zdążyła odwodnić i prawie zlądowała na kroplówce. A u nas chyba już ok... pokłosie żłobka ;-)
Witajcie Najpierw składam życzonka naszym milusińskim. Kochane Maleńkie Istoty bez Was świat byłby niczym. Zyczę Wam mądrości i tylko szczęśliwych chwil. Pozdrawiam Wszystkie Was mocno. U mnie ok. Uwielbiam Matylkę, Lil pytalski szaleje, Domisios zęby cd i łokropne cierpienia wraz z obszczypaną pupą, ale cudny jak nie wiem i wreszcie dzioba do mówienia zaczyna otwierać, bo nic nie mówił. Ja prawie padam, ale czuję się cudnie wieczorem jak one śpią, więc jest ok jw.
I ja się witam:-)
Asia pojechała dzisiaj do Zakopanego na zieloną szkołę, wraca w piątek
Wczoraj spotkaliśmy się z moją sis, Piotrusiem, szwagierkiem i jego rodzinką
super było, dzieci cudnie się bawiły ze soba
A w piatek byłam na koncercie Feel'a z Pawła sis, koleżanką i dzieciakami /tymi starszymi/... w sumie fajnie było i dzieci poszły na spotkanie z zespołem /ach... ten nasz dar przekonywania ochroniarzy, hehe/ i mają foty, autografy i mega szczęśliwe
Nieistotna biedny Filipek:-( całuski dla niego
Nonek - GRATKI hehe, Jula z tuszem
Kasia no, niestety "uroki" żłobkowania, ale i tak fajnie masz
Sugar weź mnie kiedyś na imprezkę, superrrr, że się wybawiłaś!
Maja kiedy do Pl lecisz? bo ja już zgłupałam... i co z chatką w końcu?
Patrycja coraz lepiej masz, tak trzymać
Atol pisz, jak na koncercie + foty, plizzz
Cosmo fajny bąbelek i współczuję porodu
Miłka jak w pracy? bo nie mogłaś się zebrać
Lucky kochana, dzielna kobietko, buziaki
Kasu buzia
Dita ma rozsypany komputer, brak neta w domu i samochód im się zepsuł. A z pracy pisać nie ma jak, lae was pozdrawia gorąąąąco!
Kogo pominęłam??? może doczytam...
A ja aparat zostawiłam u szwagierki i nie wstawię na razie żadnych zdjęć
Asia pojechała dzisiaj do Zakopanego na zieloną szkołę, wraca w piątek
Wczoraj spotkaliśmy się z moją sis, Piotrusiem, szwagierkiem i jego rodzinką
super było, dzieci cudnie się bawiły ze soba
A w piatek byłam na koncercie Feel'a z Pawła sis, koleżanką i dzieciakami /tymi starszymi/... w sumie fajnie było i dzieci poszły na spotkanie z zespołem /ach... ten nasz dar przekonywania ochroniarzy, hehe/ i mają foty, autografy i mega szczęśliwe
Nieistotna biedny Filipek:-( całuski dla niego
Nonek - GRATKI hehe, Jula z tuszem
Kasia no, niestety "uroki" żłobkowania, ale i tak fajnie masz
Sugar weź mnie kiedyś na imprezkę, superrrr, że się wybawiłaś!
Maja kiedy do Pl lecisz? bo ja już zgłupałam... i co z chatką w końcu?
Patrycja coraz lepiej masz, tak trzymać
Atol pisz, jak na koncercie + foty, plizzz
Cosmo fajny bąbelek i współczuję porodu
Miłka jak w pracy? bo nie mogłaś się zebrać
Lucky kochana, dzielna kobietko, buziaki
Kasu buzia
Dita ma rozsypany komputer, brak neta w domu i samochód im się zepsuł. A z pracy pisać nie ma jak, lae was pozdrawia gorąąąąco!
Kogo pominęłam??? może doczytam...
A ja aparat zostawiłam u szwagierki i nie wstawię na razie żadnych zdjęć
kasuelf
mama grudniowa'06
Hej kobitki
spoznione zyczonka dla naszych dzieciaczkow
my wczoraj mielismy cudny dzien, troche przegielismy z prezentami dla mlodego, ale co tamzwsze lubilam dzien dziecka
Milka ja tez wlasnie planuje malowanko i chce miec w sypialni turkusowy
Kasia usciskaj Pitotrule bidulek:-(
Nieistotku wypadki choadza po ludziach, a z maluchaminon stop cos ale wazne ze nic sienie stalo, pewnie tyko sie strachu z mama najadlas:-(
lece gotowac obiad, dzis brat D. do nas przyjezdza...
spoznione zyczonka dla naszych dzieciaczkow
my wczoraj mielismy cudny dzien, troche przegielismy z prezentami dla mlodego, ale co tamzwsze lubilam dzien dziecka
Milka ja tez wlasnie planuje malowanko i chce miec w sypialni turkusowy
Kasia usciskaj Pitotrule bidulek:-(
Nieistotku wypadki choadza po ludziach, a z maluchaminon stop cos ale wazne ze nic sienie stalo, pewnie tyko sie strachu z mama najadlas:-(
lece gotowac obiad, dzis brat D. do nas przyjezdza...
sugarspunsister
matka polka superstar
kasu poka co mlody dostal
maja_1980
grudniowa mama '06
Halo halo
A my wczoraj milutki dzionek spedzilismy u znajomych poznanych na Teneryfie.
Tylko moja kumpela mnie wkurzyla na koniec bo umawialam sie z nia ze jakbym potrzebowala to przyjedzie po nas z narzeczonym i odstawia nas i auto do domku. I dzwonie do niej jak juz drina wypilam a ona spi a John mowi ze jak wstanie to jej przekaze ze dzwonilam. I do tej pory sie nie odezwala. Jak ja nienawidze jak ludzie z geby dupe robia ...a ona ma to we krwi.
Kate w piatek lece do Pl.
Chata niby zarezerwowana. Termin wyprowadzki z tej to 8.07 ale caly czas czekam ze moze obecny wlasciciel sie odezwie i zgodzi na to zebysmy sie wczesniej wyprowadzili.
A my wczoraj milutki dzionek spedzilismy u znajomych poznanych na Teneryfie.
Tylko moja kumpela mnie wkurzyla na koniec bo umawialam sie z nia ze jakbym potrzebowala to przyjedzie po nas z narzeczonym i odstawia nas i auto do domku. I dzwonie do niej jak juz drina wypilam a ona spi a John mowi ze jak wstanie to jej przekaze ze dzwonilam. I do tej pory sie nie odezwala. Jak ja nienawidze jak ludzie z geby dupe robia ...a ona ma to we krwi.
Kate w piatek lece do Pl.
Chata niby zarezerwowana. Termin wyprowadzki z tej to 8.07 ale caly czas czekam ze moze obecny wlasciciel sie odezwie i zgodzi na to zebysmy sie wczesniej wyprowadzili.
maja_1980
grudniowa mama '06
Musimy jeszcze wynajac ale w sumie jak najszybciej chcielibysmy kupic bo mamy dosc przeprowadzek. Tylko chwilowo z kasa jestesmy przyblokowani przez rozkrecanie firmy. Mam nadzieje ze najpozniej do poczatku przyszlego roku uda nam sie przeniesc na swoje.
A do nas jak najbardziej ... zapraszamy/
A do nas jak najbardziej ... zapraszamy/
reklama